Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie zapomne jak 2godz po porodzie dali mi do zjedzenia chleb pasztetowa i ogorka kiszonego a do picia zimna gorzka kawe zbozowa z mlekiem a ja taka glodna musialam jesc suchy chleb i ta kawe pic hehe to sa nasze szpitalne posilki mala czarna dobrze ze masz taka kochana mame
-
Mala_Czarna_89; ta ze mna to samo ze. ja.nic nie robie tylko spie a co mialam.robic jak zaspanym zmeczonym sie jest ale lekarze to mowia z zazdrosci i specjalnie budza
Jeszcze sie smiali ze mam takie duze piersi ze pewnie sylikonu , no przepraszam bardzo wrzyciu nie robilam operacji plastycznych .
Kochana mamy sie tutaj od tego zeby sie wspierac i wgl :* a Ty jestes ze swoim maluszkiem tutaj nasza czescia
-
Fajne z was kobietki :-* szkoda,ze nie mozemy umowic sie wszystkie razem na kawe ... A tego devolaja to sama bym zjadla
kochane jeszcze tylko 5dni i bede w domu
i 6 do wizyty, prosze trzymajcie za mnie kciuki :-*
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Babcia mi mówiła, że całą ciążę na kleikach przeszła a po porodzie w nocy usiadła na łózku i zaczęła wpieprzać (tak to nazwała
) kurczaka, bo jej mąż przyniósł. Ponoć nawet pielęgniarka się przestraszyła, a babcia że nie odda i koniec
hihihi
Kitaja, Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
Kitaja: kochana musialybysmy wynajac sale gimnastyczna badz swietlice jaki to problem hehe siadnely bysmy w koleczko jak na terapiach
bede trzymac za Ciebie w kciuki z wielka przyjemnoscia i za Nas wszystkie :*
U mnie jeszcze 10 dni do mojej wizyty
Miu95: łał tak sie da cala ciaze obym ja tak nie musiala :o podziwiam Twoja babcie -
Skarb nie wybija ci jeszcze z tego leżenia? Mi teraz dobrze psychicznie ulga na całego. I jestem zmęczona chyba emocjami i prochami. Działanie relanium mi się podoba. Śmiejemy się tu ze w końcu jakieś używki.
Popołudniu snilo mi się ze dzidzia z brzucha do mnie mówi
natali tesciowa jutro przyśle mi sernik ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:03
-
liri: ja nie mam fb z powodu kretynow co sie dowalali a mi sie juz tych glupot czytac nie chcialo
szkoda ze na fb nie.bede mogla do was dolaczyc
perelka89: gratuluje kochanamile wiadomosci na dzisiaj a inne mamuski po wizycie chyba sie nie odezwaly hmm ?
Mala czarna : jak samopoczucie ?
W jakim sensie kochana ?z tego lezenia to ja juz chyba nie wiem kim jestem czieaze sie nawet ze w pon musze jechac na pobieranie krwi i moczu
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Skarb w sensie takim ze czuje się odprężona jakbym wypiła dwa piwka i chce mi się spać ciągle. Ciężko się z łóżka zebrać co? A kto ci robi zakupy.
Perełka bałam się zapytać narazie mogę leżeć jakoś bezpieczniej się tu czuje
Mój maz właśnie robi praniepowiedzial ze tęskni
A kto miał jeszcze dzisiaj wizytę?perelka89, skarb15 lubią tę wiadomość