Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skarb15 wrote:Marta1986: duphaston 2 razy dziennie
maia1991: jakie my jestesmy dzielnemnie boli ramnie teraz wystarczy mnie bardziej dotknac teraz to mam siniaka i mnie boli:
A jak by tak swoich mezulkow wyslac na pobranie krwi hehe ja caly czas kuta jestem on wcaleco do mdlosci tez je mam moja polozna mowila ze to do 2tymestru sie utrzymuje wiec dzielnie czekam dziś mnie glowa boli okropnie dlatego wyslalam mojego z mala na spacer a ja leze odpoczywam pewnie ok 19wroci ale zawsze chwila dla siebie dzis jestem mega nerwowa i to die odbija na nich obojga bo oduczam mala siusiu w pampersa ona robi na nocnik ale wylewa to na panele i tak 3razy juz jestem mega wsciekla :'(
-
Marta1986: koochana po nospie to ja calkiem zalatwiona musze brac ja 2x 1
maia1991: reka booli ze aj !ja czekam dzielnie na 2 trymestr z nadzieja ze jednak przejdzie mi
ale nie wiadomo kazda ciaza inna innej przejda druga abeda trzymac w 1 ciazy to straszne mdlosci do 20 tyg ale byl apetyt to byl plus teraz jego brak
oooo jejkus nie denerwuj sie kochana :*
-
nick nieaktualny
-
Izzy wrote:Kochane wpadam tylko na chwilę napisać, że przyszedł dzisiaj detektor tętna i po 15 minutach szukania usłyszałam cudowne bicie serca mojego maleństwa!
Polecam z całego serca to urządzenie.. Nie szkodzi a bardzo się uspokoiłam
Powodzenia na dzisiejszych wizytachJa w środę prenatalne
Super, że napisałaś jak detektor. Ja byłam dziś na prenatalnych, z usg niby wszystko ok. Wyniki Papa za tydzień. Masz skierowanie na te badania na NFZ?Izzy lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie... Moze juz panikuje, ale... Czy Wy moje drogie Panie rowniez macie tak duzo sluzu, bezbarwnego. Za kazdym razem jest go sporo na papierze. A dzisiaj (jednorazowo) sporo gestego, jak kurze bialko, bezbarwnego sluzu. Oczywiscie teraz sie zastanawiam czy to normalne. Miala, ktoras z Was tak?
-
Asia1987 wrote:Mam pytanie... Moze juz panikuje, ale... Czy Wy moje drogie Panie rowniez macie tak duzo sluzu, bezbarwnego. Za kazdym razem jest go sporo na papierze. A dzisiaj (jednorazowo) sporo gestego, jak kurze bialko, bezbarwnego sluzu. Oczywiscie teraz sie zastanawiam czy to normalne. Miala, ktoras z Was tak?
-
skarb15 wrote:Marta1986: koochana po nospie to ja calkiem zalatwiona musze brac ja 2x 1
maia1991: reka booli ze aj !ja czekam dzielnie na 2 trymestr z nadzieja ze jednak przejdzie mi
ale nie wiadomo kazda ciaza inna innej przejda druga abeda trzymac w 1 ciazy to straszne mdlosci do 20 tyg ale byl apetyt to byl plus teraz jego brak
oooo jejkus nie denerwuj sie kochana :*
Pocieszę się mam to samo też muszę brać i na początku to miałam 3*1 ale teraz już staram się tylko dwa razy bo nie mogę na nią patrzeć -
Galaretka: oj mnie tez boli glowa bylo takie wiatrzysko az nie wiem czy nie zachoruje
oby nie ! wzielam prenalen na gardlo i mysle wieczorem wypic mleko z czosnkiem .
Asia1987: ja mam tak strasznie to krepujace a na samym poczatku ciazy mialam jeszcze gorzej ze az sie ze mnie lalo
maia1991: w sumie masz racjeja jakbym miala na co sie wkurzyc to tez bym tak miala hehe
<3 alez kochana od tego tu jestesmy
Marta1986: ja przez pare dni mialam brac 3 x 1 ale gin mowila ze juz nie musze i mowila ze 2 razyjest straszna ta nospa
i widze ze nie tylko ja mam po niej takie odczucia
jestem cala obolala ech chociaz jak by mial mnie ktos wymasowac
-
nick nieaktualnyHej:)
Ja już po usg genetycznymDziecko jak to powiedziała pani ginekolog "bardzo super, że grzeczne i że prawidłowo się rozwija"
Wszystkie ewentualne zaburzenia genetyczne zostały określone jako bardzo nikłe do wystapienia dlatego jestem spokojna
Na 90% będzie chłopakCzyli moja intuicja od początku była słuszna
A i też poród został określony na 29 pażdziernika, ale i tak zostaję z wamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:12
perelka89, olcia88, maia1991, Miu95, Aga_502, Galaretka, olimama, Molcia, Izzy, Nala85, haen, agulla03, Ona_89', ewulek, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Sajgonara: witam nowa mamusie bardzo serdecznie ;* moze opowiedz jak sie czujesz czy po wizycie juz czy tam wizytach ? czy to twoja 1 ciaza ?
opowiadaj
Buffy: o widzisz jak milobardzo sie ciesze
tez bym chciala wiedzieć co u mnie siedzi chociaz tak miej wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:15
Buffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy super!
. Robiłaś samo usg czy tez pappę?
Perelka89 - wiem, że genetyczne robi się chyba od 12 do max 13+6d tygodnia. Ja idę pod koniec 12tego. A co z połówkowym to nie wiem, myślałam, że to to samo.
Zamówiłam sobie właśnie pizzę, bo nie wytrzymałam xDWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:20