Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy na 90% gratuluje, oczywiście synka
Ja liczę, że jutro też sie dowiem kto siedzi w brzuszku. Nadal mam plamienia w kolorze kawy z mlekiem, mam nadzieje że jutrzejsze usg da mi 100% pewność że wszystko jest ok.
Wizyta u gina w piątek.Buffy lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Samo usg
Stwierdziłam, że pappa to zbędny stres, zrobiłabym tylko gdyby usg genetyczne wyszło niezbyt dobrze
Też mam takie plany, ale cieszę się że nie tylko ja na taki pomysł wpadłam. U mnie pappa to 250zł a na pieniądzach nie śpię
.
Mam swoje usg doooopiero 7 maja, ciekawe czy się przez weekend majowy wyluzuję xDMicia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy : Kochana na pewno sie wyrobie juz ja o to zadbam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:46
Buffy lubi tę wiadomość
-
Sajgonara: to czemu nie pisalas do nas a jak tam z dzidzia ? :*
Dziekuje kochana bardzo milo slyszecmoze nam bedzie dane sie kiedys spotkac
swiat jest taki maly
-
skarb15 wrote:Sajgonara: to czemu nie pisalas do nas a jak tam z dzidzia ? :*
Dziekuje kochana bardzo milo slyszecmoze nam bedzie dane sie kiedys spotkac
swiat jest taki maly
-
Hej!
Buffy gratulacje ! Ja dziś się umówiłam na 6 maja, chciałam 7 żeby było w moje urodzinki ale nieczynne. Po cichu liczę, że może dowiemy się o płeć. Parka na urodziny byłaby po prostu kosmosem !No ale... na razie mówię chłopcy.
Mnie też boli głowa, od 3 dni. W pracy w szkole jako tako, brzuch bolał i jak dużo i głośno mówie to kręci mi się w głowie. Jutro nieszczęsne przedszkole.
Mąż niedobry otworzył mój komputer i przeczytał wpis nocny o koledze doradzaczu, ale się uśmiał. W domu tylko ja mam komputer, więc muszę się teraz pilnować, żeby nie zostawiać, chociaż co to za problem znaleźć w historii. Powiedział" zobaczyłem 250 stron i mi się odechciało szperać, co Wy tam piszecie ?!"
Jeszcze raz co do brzucha to nie wiem już sama czy boli mnie jelitowo czy macicowo. W nocy na pewno macicowo bo taki chwilowy ostry ból przy przekręcaniu się. W dzień chyba mi już coś uciska na wnętrzności bo mam ciągłe uczucie pełności, strasznie mnie to wkurza bo chętnie bym więcej pojadła a tu ciągle najedzona.
Oto my pod wieczór. Chyba już lekko widać brzuszek. Która ma podobny? Jest bardzo twardy i napięto-naciągnięty. Rano jest mniejszy oczywiścieOgólnie to przed ciążą był mega wklęsły aż do tych kostek biodrowych, bo dużą miałam niedowagę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:00
Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuffy super ciekawe czy mi w środę tez się przeczucia potwierdza.
Mój mąż wraca z pracy z zakupami dodam , że jak nigdy . Wyjmuje bagietke parówki i mówi robie hot dogi. Myśle luz dawno parowek nie jadłam ( na obiad) . Wyłożył na blat warzywa , sosy bułkę i siadł przed tv z tekstem " tylko szybko kotek bo głodny jestem".Buffy, olcia88, Miu95, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Kochane! Jestem po wizycie mój skarbeczek ma się dobrze machał rączką o nóżkami ruszał a jak oddychal to cały się ruszał aż się popłakałam ha ha. Pani nagrała mi płytę na której wszystko widać :-*:-*
Buffy, Kitaja, Izzy, maia1991, agulla03, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Sajgonara; na pewno z dzidzia wszystko dobrze tylko my jak to my mamuski za bardzo panikujemy
a jak sie czujesz ? a jak moge zapytac dlaczego tak pozno sie zdecydowaliscie na dzidziusia ?
olcia88: czytal nasze kobiece pogaduszkiale masz malutki brzuszek jeszcze masz dwa dzidziusie tam
Galaretka: ale masz cudownego mezausmialam sie jak to przeczytalam
az przypomnialo mi sie te czasy jak bylam w 1 ciazy jak.mi moj latal do sklepu po moje zachcianki mialam wiieelki apetyt . Jak robil mi jedzonko herbatki przynosil . Az sie rozmarzylam
Mandi; oo jak milo
masz moze zdj jak tak to sie pochwal
Mala czarna; cos sie nie odzywasz . Co tam u Cb jak sie czujesz ? kiedy wychodzisz wiesz juz moze ? -
nick nieaktualny