Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy na 90% gratuluje, oczywiście synka

Ja liczę, że jutro też sie dowiem kto siedzi w brzuszku. Nadal mam plamienia w kolorze kawy z mlekiem, mam nadzieje że jutrzejsze usg da mi 100% pewność że wszystko jest ok.
Wizyta u gina w piątek.
Buffy lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Samo usg
Stwierdziłam, że pappa to zbędny stres, zrobiłabym tylko gdyby usg genetyczne wyszło niezbyt dobrze 
Też mam takie plany
, ale cieszę się że nie tylko ja na taki pomysł wpadłam. U mnie pappa to 250zł a na pieniądzach nie śpię
.
Mam swoje usg doooopiero 7 maja, ciekawe czy się przez weekend majowy wyluzuję xD
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy : Kochana na pewno sie wyrobie juz ja o to zadbam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:46
Buffy lubi tę wiadomość
-
Sajgonara: to czemu nie pisalas do nas a jak tam z dzidzia ? :*
Dziekuje kochana bardzo milo slyszec
moze nam bedzie dane sie kiedys spotkac
swiat jest taki maly
-
Może ze strachu trochę...z dzidzią wszystko super ja w ogóle nie myśle że będzie inaczejskarb15 wrote:Sajgonara: to czemu nie pisalas do nas a jak tam z dzidzia ? :*
Dziekuje kochana bardzo milo slyszec
moze nam bedzie dane sie kiedys spotkac
swiat jest taki maly 

-
Hej!
Buffy gratulacje ! Ja dziś się umówiłam na 6 maja, chciałam 7 żeby było w moje urodzinki ale nieczynne. Po cichu liczę, że może dowiemy się o płeć. Parka na urodziny byłaby po prostu kosmosem !
No ale... na razie mówię chłopcy.
Mnie też boli głowa, od 3 dni. W pracy w szkole jako tako, brzuch bolał i jak dużo i głośno mówie to kręci mi się w głowie. Jutro nieszczęsne przedszkole.
Mąż niedobry otworzył mój komputer i przeczytał wpis nocny o koledze doradzaczu, ale się uśmiał. W domu tylko ja mam komputer, więc muszę się teraz pilnować, żeby nie zostawiać, chociaż co to za problem znaleźć w historii. Powiedział" zobaczyłem 250 stron i mi się odechciało szperać, co Wy tam piszecie ?!"
Jeszcze raz co do brzucha to nie wiem już sama czy boli mnie jelitowo czy macicowo. W nocy na pewno macicowo bo taki chwilowy ostry ból przy przekręcaniu się. W dzień chyba mi już coś uciska na wnętrzności bo mam ciągłe uczucie pełności, strasznie mnie to wkurza bo chętnie bym więcej pojadła a tu ciągle najedzona.
Oto my pod wieczór. Chyba już lekko widać brzuszek. Która ma podobny? Jest bardzo twardy i napięto-naciągnięty. Rano jest mniejszy oczywiście
Ogólnie to przed ciążą był mega wklęsły aż do tych kostek biodrowych, bo dużą miałam niedowagę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:00
Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuffy super ciekawe czy mi w środę tez się przeczucia potwierdza.
Mój mąż wraca z pracy z zakupami dodam , że jak nigdy . Wyjmuje bagietke parówki i mówi robie hot dogi. Myśle luz dawno parowek nie jadłam ( na obiad) . Wyłożył na blat warzywa , sosy bułkę i siadł przed tv z tekstem " tylko szybko kotek bo głodny jestem".
Buffy, olcia88, Miu95, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Kochane! Jestem po wizycie mój skarbeczek ma się dobrze machał rączką o nóżkami ruszał a jak oddychal to cały się ruszał aż się popłakałam ha ha. Pani nagrała mi płytę na której wszystko widać :-*:-*
Buffy, Kitaja, Izzy, maia1991, agulla03, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Sajgonara; na pewno z dzidzia wszystko dobrze tylko my jak to my mamuski za bardzo panikujemy
a jak sie czujesz ? a jak moge zapytac dlaczego tak pozno sie zdecydowaliscie na dzidziusia ?
olcia88: czytal nasze kobiece pogaduszki
ale masz malutki brzuszek jeszcze masz dwa dzidziusie tam 
Galaretka: ale masz cudownego meza
usmialam sie jak to przeczytalam 
az przypomnialo mi sie te czasy jak bylam w 1 ciazy jak.mi moj latal do sklepu po moje zachcianki mialam wiieelki apetyt . Jak robil mi jedzonko herbatki przynosil . Az sie rozmarzylam
Mandi
; oo jak milo
masz moze zdj jak tak to sie pochwal 
Mala czarna; cos sie nie odzywasz . Co tam u Cb jak sie czujesz ? kiedy wychodzisz wiesz juz moze ?
-
nick nieaktualny