Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, dzidzia dobrze, ma aż 21 mm i serduszko jak dzwon. Ból pewnie spowodowany miesiączka, która teraz powinna być.
Dziewczyny o jedno Was tylko proszę, jak macie wizytę, to domagajcie się badania. Wczoraj przyjechała kobieta w 12tc i rano była na wizycie, gdzie lekarz nie zrobił badania, a o północy ciąża już martwa. Moja radość ze wszystko ok, przeplatala się z bólem tej kobiety. Na długo zapamiętam jej widok wychodzącej z gabinetu i zaplakanej.~~Ania~~, Mala_Czarna_89, Molcia, Izzy lubią tę wiadomość
-
Natali dobrze ze z wami wszystko dobrze a tej dziewczynie wspolczuje to musi byc dla niej ciezkie przezycie i to wina lekarzy przyjmujacych bo jak to nie mogli zrobic badan kobiecie ciezarnej ktora przyjechala tam z przyczyna źagrozenia ciazy nie e sźok to tylko polskie szpitale ja bym ich oskarzyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 07:42
mikado lubi tę wiadomość
-
Natali dobrze,ze pojechalas i wiesz , ze wszystko dobrze teraz bedziesz spokojniejsza
biedna kobieta, sama pamietam swoje uczucia wrrrr.... Az mam ciarki i lzy....
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyhaen wrote:Ja tylko slowko o Pappa, ktoras pisala, ze jakby usg genet. byloby zle (czego nue chcemy), to wtedy Pappa zrobi. Z tego co czytalam i rozmawialam z lekarzami, usg genetyczne i Pappe trzeba robic tego samego dnia, ew.dzien roznicy moze byc.
Ja usnelam o 19 i po 3 h glowa przeszla, a teraz co nocna bezsennosc. Musze sobie jakos wyregulowac sen, bo tak na dluga mete jest bez sensu
Lekarz mi tak nawet powiedział, że w razie co mogę tak zrobić, gdyż mieszcze się wciąż w przedziale 11-13+6 a i zazwyczaj jak robisz usg genetyczne to masz od razu wynik przecież i jakby co idziesz od razu lub dnia następnego robić pappe -
Natali cieszę się, że z Wami ok - stąd polubiłam.
Straszna ta sytuacjaJa myślałam, że mam fajną dr na nfz, ale przegapiła dodatnie wyniki toxo (gdyby nie to, że brałam odpisy w labku to bym nie wiedziała, teraz co 4 tyg kontrola toxo - na szczescie przechorowałam przed ciaza). Pierwszą ciążę poroniłam, a ta że to nie jest wskazanie do prenatalnych, ale że mam zrobić - u jej znajomego prywatnie
-
Sliczne zdj maluszka :*
natali101: to dobra wiadomosc na pewno bedzie dobrze
Z tymi lekarzami jest roznie trzeba im sie dobrze patrzec na rece .moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczesciara25 wrote:Ja pappe robię dzisiaj a genetyczne mam w środę za tydzień a na wyniki pappyusze czekać cztery dni robocze
a ja mam wizytę już pojutrze! nie mogę się doczekać, 3 tygodnie temu byłam ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:51
-
Witam kochane w końcu was nadrobiłam
Wczoraj miałam mieć robione prenatalne, pobrali mi krew wzieli na wywiad i co się okazało,że wizyte mi zrobili za szybko, jeszcze sprawdzili na usg żeby potwierdzić,okazało się żę 10tydz i 6 dni, a badania można robić dopiero od 12 tyg. więc wizyta dopiero na 06.05. Jeżeli chodzi o klinikę to super,za pomyłkę nie pobrali pieniędzy za usg, Wiem że z maleństwem jest ok ma 4 cm, obraz super jakość.
Widzę same dobre wieścicieszę się.
Niech jeszcze te bóle głowy znikną i mdłości.~~Ania~~, Buffy, moremi, Izzy lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
, pogoda piękna. Ja dopiero wstałam o 4 rano obudził mnie Groszek, chyba głodny-musiałam zjeść banana i dopiero zasnęłam po godzinie. Mdłości mam straszne może to ten najgorszy tydzień, albo dopiero początek przygód
. Chociaż mnie te mdłości uspokajają
.
Mandi:) cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze, bo pisałaś przed wizytą, że objawy Tobie przeszły, czyli jednak objawy mogą pojawiać się i znikać.
Buffy super, że u Ciebie też ok i nawet znasz płeć extraWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:28
Buffy lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
haen wrote:Ja tylko slowko o Pappa, ktoras pisala, ze jakby usg genet. byloby zle (czego nue chcemy), to wtedy Pappa zrobi. Z tego co czytalam i rozmawialam z lekarzami, usg genetyczne i Pappe trzeba robic tego samego dnia, ew.dzien roznicy moze byc.
Wtedy wyniki pappy porównywane są z obrazem usg z tego samego dnia (w moim przypadku z wczoraj). To nawet logiczne.
Trochę mnie dziwią wczesniejsze badania krwi.Buffy lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dla mnie ten 12 tydzień jakiś trudny jest, niedobrze mi często i czuję się jakaś słabsza. Buffy i Moremi - gratuluję i zazdroszczę, że już macie za sobą te badania. Ja mam dzisiaj normalną wizytę a 30 prenatalne. Coś czuję, że te 9 dni to będzie dla mnie ciężki czas.
-
nick nieaktualny
-
Mona90 wrote:Moremi ,na kiedy masz termin? Bo dzieciaczek całkiem spory
o ile się nie mylę to ponad 6 cm na usg ma. Ja się zastanawiam ile moje dzieciatko bedzie jutro miało:P
termin mam na 7 listopada. Twoje pewnie będzie większe.
Kolejne badanie mam za miesiąc i idę z mężem. Niesamowite uczucie jak się widzi fikającego malucha. A mnie i tak najbardziej rozczulił widok ssania kciukaewulek lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!