Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ania2071 wrote:Super, że napisałaś jak detektor. Ja byłam dziś na prenatalnych, z usg niby wszystko ok. Wyniki Papa za tydzień. Masz skierowanie na te badania na NFZ?
Czemu niby ok usg? Na pewno wszystko wzorowo, nie martw się ;*
Na prenatalne mam skierowanie bo to moja czwarta ciąża, poprzednie poronione.
A detektor cudoooowny! Chcieliśmy z mężem przed chwilą posłuchać ale młody tak fikał, że co chwile uciekał puls. Świetne uczuciemikado lubi tę wiadomość
-
Izzy wrote:Czemu niby ok usg? Na pewno wszystko wzorowo, nie martw się ;*
Na prenatalne mam skierowanie bo to moja czwarta ciąża, poprzednie poronione.
A detektor cudoooowny! Chcieliśmy z mężem przed chwilą posłuchać ale młody tak fikał, że co chwile uciekał puls. Świetne uczucie
Nie, no z usg ok wszystko. Ja tez miałam na nfz. Mam problemy z krzepnieciem. A Ty bierzesz jakieś leki z powodu wcześniejszych strat? Detektor juz zamówiłam;-)
-
buffy gratulacje na 90%chlopca;-) i ani mi sie waz nas opuszczac,nawet jak maluch bedzie pod koniec pazdziernika,to jestes jedna z nas listopadowka:-) Mandi dobrze,ze pojechalas teraz bedziesz bardziej spokojniejsza:-) fajnie jest zobaczyc maluszka
.
Buffy, Mandi :), Ona_89' lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy gratuluje!!!
Skarb po tym jak wczoraj prochy pomyliłam to dziś spalam ze hoho. Zeszlam też na dół do baru po normalny obiad. I dużo siedziałam aż mnie kręgosłup boli (od środy wieczora tylko leżałam). ODPUKAC W NIEMALOWANE dziś zero plamienia tylko odrobinkę przezroczystego sluzu.
konsultowalam z innym ginem- chyba chcą mnie jutro rzeczywiście puścić do domu. A ja się bojęciąża nadal zagrożona i tu się czuję jakoś bezpieczniej. Niby maz mówi ze dalej będzie w domu robił. I ze rodzina może Laurę ze szkoły odbierać. Ale wolałabym poleżeć jeszcze kilka dni
Buffy, skarb15 lubią tę wiadomość
-
A mi dzisiaj kamień z serca spadł
czytam Was, ale rzadko się odzywam, bo... No właśnie, trzy poronienia, więc nadal nie dowierzam, że w ciąży jestem
poza tym Wy takie młodziutkie wszystkie
Miałam dzisiaj prenatalne, a wyniki Pappa za dwa tygodnie. Na razie wygląda wszystko okpomiędzy terminem z usg, a om jest jeden dzień różnicy
Buffy, Agnike, maia1991, Izzy, ~~Ania~~, agulla03, perelka89, Micia, suzie, ewulek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tylko slowko o Pappa, ktoras pisala, ze jakby usg genet. byloby zle (czego nue chcemy), to wtedy Pappa zrobi. Z tego co czytalam i rozmawialam z lekarzami, usg genetyczne i Pappe trzeba robic tego samego dnia, ew.dzien roznicy moze byc.
Ja usnelam o 19 i po 3 h glowa przeszla, a teraz co nocna bezsennosc. Musze sobie jakos wyregulowac sen, bo tak na dluga mete jest bez sensumoremi lubi tę wiadomość