Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia masz świetnego kota
ja mam dwie kotki, jedna głupsza od drugiej
Teraz są bardzo zdziwione, że ktoś z nimi siedzi w domu, bo tak to przeważnie były same. Ciekawa jestem, jak zareagują na nasze maleństwa....
Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt, a tym które wiedzą, że maleństwa są całe i zdrowe leciutko zazdroszczęale tak pozytywnie, mam nadzieję, że moje też się pokaże takie fajne
-
Olcia jaka jest przyczyna tego plamienia? I co na to bierzesz?
Co do pupili to mieliśmy suczke- małego kundelka. Ale to była nasza księżniczka rozpieszczona przez wszystkich. Spala u mnie na brzuchu a gdy byłam w ciąży intuicyjnie omijała go by nie nadepnac. Gdy urodziła się Laura to chyba była zdezorientowana i zazdrosna. Gdy ja karmiłam małą, suczka kładła się u mojej mamy na kolanach w takiej samej pozycji tj na plecach i przytulala do jej piersiszybko zrozumiała kto jest najważniejszy w stadzie, pilnowała Laury przy kołysce z nastroszonymi uszami, a gdy mala podrosla i zrobiła coś nie tak i mój tata stanowczo powiedział do niej "nie wolno", to suczka pierwszy raz w życiu zawarczala wystawiając zęby. Na tatę
Zwierzęta są mądrzejsze od ludzi. Ot, moje wieczorne wspominki
Pod wieczór teraz wraca do domu moja corcia. Opowiada mi co robiła cały dzień, dziś np była na wystawie lego, potem z dziadkami w ogródku, ale ja widzę ze tęskni za naszym wspólnym czasem. Niestety zbyt wielu rozrywek nie mogę jej teraz zaoferowaćmożna powiedzieć ze dziś po tygodniu leżenia miałam mala zalamke.
Trochę mnie brzuch dzisiaj bolał. Czasem też mam w tej ciąży że gdy gwałtownie zakaszle lub się zasmieje to przechodzi mnie taki kłujący intensywny sekundowy bol. Nie przejmowalam się tym wcześniej, teraz zastanawiam się czy ma to jakiś związek z nieprawidlowosciami które ost u mnie wyszły.
Fajnie ze wszystkie wizyty tak przyjemnie się zakończyłyteraz to juz tylko tak może być.
Dobranoc :* -
Czarna
ja tez tak mam, jak zakaszle, kochne itp, tez takie dziwne klucie czuje:)
Wczesniej pobolewal mnie od czasu do czasu odcinek ledzeiowy kregoslupa, przed ciążą nigdy, a teraz non stop, az musze zapytać lekarza czy to w ogóle ma jakis zwiazek czy zbieg okoliczności ze tak boli.. -
madzi4aam wrote:Czarna
ja tez tak mam, jak zakaszle, kochne itp, tez takie dziwne klucie czuje:)
Wczesniej pobolewal mnie od czasu do czasu odcinek ledzeiowy kregoslupa, przed ciążą nigdy, a teraz non stop, az musze zapytać lekarza czy to w ogóle ma jakis zwiazek czy zbieg okoliczności ze tak boli..
właśnie zapisalam sie do gina w poniedziałek wrr przyznam ze strach mnie obleciał.. -
Raz na parę dni mam wymioty, więc myślę, że jeszcze troszkę to potrwa , zanim się skończą. Wczoraj wróciłam do pracy, wróciła mi energia życiowa. Bardzo chciałabym pracować do końca czerwca. Wiecie, trzeba wyjść do ludzi, ubrać się , umalować , uczesać , a w domu mi się nie chciało;)
olcia88 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Maia ja mam zawsze niecala godzinę po duphastonie
Skarb to się postresujemy razem na która masz?
Mona toż to ja wczoraj umalowalam się do łóżka (pierwszy raz od tyg) i maz z 5 razy powiedział mi jaka jestem ładna
A ten II trymestr to w końcu od początku 13tc czy 14?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 08:01
skarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: ja mam na 13.10 , ale autobusem bede gdzies tak 13.30 i to nie idzie za lista tylko za kolejka a kolejka tam jest duza czyli wejde tak po 14 przed 15
-
maia1991: wszedzie roznie pisze gdzies ze w 12 , gdzie indziej w 13 a jeszcze indziej 14 tez poglupialam
jak bd liczyc to ze w 13 tyg ale skonczonym czyli w 14 (13tydz i 1 dzien )
moremi lubi tę wiadomość
-
Skarb mój przyjmuje od 13 ale zawsze idę trochę później bo na początku jest mega kolejka wiec wejdziemy do gabinetu jakoś podobnie
może pozwoli wstać ci juz z łóżka?
Mi wg usg dziś zaczyna się 13 tydz 12t0dWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 08:17
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mala Czarna : gdzies podobnie na pewno . Ja zawsze jak tam przychodze tak o 13.30 to jestem 4/5 cos kolo tego , chwile siedze a za mna ohoho kobiet
madzi4aam: Teraz możesz juz liczyć że jesteś w II trymestrze
Ja sama nie wiem jak liczyć wdłg ost @ 12 tydz wdlg usg byl 11 tydzien a ostatnio mi sie przesunelo ze dzidzia jest dzien starsza wiec sama nie wiem jak liczyć juz . Bo moze sie czasem pokryc z data ost @ .. ech pogubilam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 08:44