Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez boli brzuch tak jakby mnie ciagnie ale to mam nadzieje dobry znak, czasem nie wiem co jest ok a co nie jest.. w spodnie tez zapiac sie nie daje rady ale ja duzo jem, niedobrze mi wymiotuje z rana ale apetyt i tak mam.. mysle zeby potem odstawic troche pieczywo bo uwielbiam kanapki ale chleb rozpycha
-
MW26 ja wczoraj czytałam o tych badaniach i wyczytałam ze najpóźniej powinny być zrobione 13t6d.
Wróciliśmy z ogródka zabijcie mnie ale teraz zastanawiam się czy powinnam wychodzić. Niby cały czas leżałam lub siedziałam ale kawałek trzeba było dojść no i chłodno się robi ehh nie wiem sama.. Chciałabym żeby wszystko dobrze się skończyło -
Właśnie wróciłam z gościny. 9 miesięczne dziecko dało w kość, bo dzisiaj humorki miało. Aż mnie strach obleciał
.
Ale jeszcze gorzej - wczoraj próbowałam rozmawiać z brzuszkiem i tylko gdzieś w głowie myśli się pojawiały "nie masz co rozmawiać, już za późno". Od rana zero mdłości, mam wrażenie że cycki się pomniejszyły a spodnie to juz w ogóle normalnie zapięłam (4 dni temu nie mogłam). Niby wczoraj oczyściłam bardziej jelita, nie czuję się też zagazowana tak jak od początku ciąży byłam. Nawet przed chwilą byłam w stanie brzuszek wciągać, a wcześniej ani drgnął.
Mam mega kiepski humor przez to ;{, chyba wrócę do was w środę, po usg, mam nadzieję, że z dobrymi wieściami...
A co do cesarskiego cięcia - wystarczy mieć papier od psychologa, że się panicznie boimy porodu naturalnego, to już jest wskazanie do cesarki.
-
Miu napewno jest wszystko dobrze. Ja też dzisiaj się bałam , bo rano miałam takie uplawy w kolorze kawy z mlekiem i do tego ból brzucha. Teraz śluz jest w normalnym kolorze czyli taki kremowy.
Wizytę mam 6 maja , ale staram się myśleć pozytywnie. -
Ja jako pierwsza pod sercem Cię
noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego
grama.
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja
mama... - taki ladny tekst znalazlam i wam wstawiamMiu95, Mala_Czarna_89, paola87, Ona_89', Marta1986 lubią tę wiadomość
-
MW26: kochana moze lepiej jak bys sie zglosila do gin albo na IP ? Lepiej dmuchac na zimne .
Mala czarna ; do lekarza tez trzeba przejsc sie kawalek jak ci nic nie jest nie masz powodu sie bac :* jezeli caly czas lezysz to ciezko jest isc jestes obolala brzuszek tez moze bolec . -
Prosze kochana
ja jak bylam na poczatku ciazy to znalazlam go gdzies i ryczalam bardzo wiec postanowilam Wam go wstawic bo jest piekny
-
Miu to masz zachowania jak ja- za mały brzuch, za małe cycki, za małe mdłości, mam nadzieje ze to objaw ciąży.
Ja dziś więcej sluzu. Czysty, przezroczysty lub biały. A może miałam mniej okazji do podcierania się bo siedziałam z innymi? Na wkład e takie jasnozoltawe (sory jeśli wam obrzydzam) i znow łzy i teraz hm może to ten śluz lub siuski? Skarb boje się tej wizyty nooo... -
hm na wkladce jasno zolte nie zapomnij powiedziec o tym ginowi .
Kochana ja mam tak samo bardzo sie boje tej wizyty i schizuje juz ale na pewno bedzie dobrze dzidzie beda fikac koziolki :*
ewulek lubi tę wiadomość
-
Skarb, kiedy ty masz tą wizytę? We wtorek? Bo coś kojarzę, że blisko mojej (ja w środę).
Mala_Czarna - hmm ja mam takie żółtawe co np 2-4 dzień od początku ciąży, lekarz nie wie od czego to, wymaz wyszedł ok a to dalej się pojawia. Dzisiaj dłuższy czas nie byłam w kibelku, dużo przesiedziałam za kółkiem to nawet szczypać zaczęło i znowu taki śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:10
-
Miu a ja właśnie przeczytałam na kilku niezależnych www ze to śluz z pochwy który się utlenil. I żeby sprawdzić czy to coś złego to trzeba sprawdzić co wylatuje. Jak od razu jest żółty to niedobrze a jak przezroczysty lub biały to nie ma się czym przejmować. Wiem ze internet bywa kiepskim źródłem informacji ale tym razem się uspokoilam. A fakt faktem dziś dość długo miałam jedna wkładkę.
Co do tych piersi jeszcze to może po prostu jest tak ze się przyzwyczailysmy do tych większych i juz tego tak nie widzimy. -
Mala ja czytałam, że taki śluz jest ok (biały, kremowy, żółtawy). Ja często zauważam przy podcieraniu taki. Mnie ostatnio zaniepokoił przezroczysty w dużej ilości, ale sobie przypomniałam, że miałam orgazm i to stąd ten śluz.
Dobrej nocy!Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczyny. Ja mam śluz żółtawy kremowy od początku, no, chyba że mam plamienia których łącznie było sporo a jest wszystko ok. Drugi dzień bez plamień, odpoczywanie popłaca. Możliwe, że się utlenia bo na papierze wydaje mi się biały. Mąż poszedł na mecz hokeja z kolegami chlejuchami. Niby pojechał autem, ale coś mi się wydaje, że auto zostanie tam gdzie zaparkował. ooo domofon ! Hurra !
Dobranoc ! -
Hmm o tym utlenianiu nie słyszałam. Ale coś może być na rzeczy, bo faktycznie im rzadziej do kibelka to jest go więcej, a nie zaobserwowałam, aby bezpośrednio "ze środka" wypadał, bo tam to biały wychodzi. Trochę się uspokoiłam xD.
Dobranoc dziewczyny. -
Mala_Czarna_89: kochana bo widze ze jeszcze bardziej sie stresujesz niz ja :*
Ja sobie jak zawsze lezalam i z zaciekawieniem ogladalam wszystko co sie daA popatrz jak ten czas szybko leci jutro podgladniemy swoje dzidzie i sie przekonamy ze nie potrzebnie sie balysmy:)
Miu95: jutro wlasnieale cos tak czuje ze bedzie dobrze
Co do mnie to mam zrana lekkie mdlosci piersi mnie bola wiec mi troche na szczescie ulzyloMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość