Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb u mnie też pobudka z mdlosciami
mowie "o, niedobrze mi, a juz się martwilam". A maz się śmieje jakby nie rozumiał. Wczoraj wyplakalam się wieczorem w jego rękaw, ale on jest przekonany ze będzie dobrze. Tak wiec wstałam dziś pelna optymizmu czując maleństwo bardzo, szczególnie w okolicach pęcherza
też z takim przeświadczeniem ze będzie dobrze bo to przecież duże dzieci juz są, a całkiem niedawno je widziałyśmy
Mieliśmy jechać do sklepu po buty ale jednak zostaje. Niby człowiek chce się ruszyć z domu a potem na wyrzuty sumienia.
Obejrzałam sobie wczoraj cycki jeszcze raz dokładnie i się nie zmniejszyły
Nowy dzień, nowe nastawienie oby tak zostało
ps. Mam ochotę na kotleciki, do tego sos pieczarkowy, ziemniaki i mizerię. I czerwona kapustę i pizzę -
Dzien dobry dziewczynki mi tez sie udzielilo troche niepewnosci bo w nocy spac nie moglam a potem mialam moment ze sie przebudzilam i trzeslo mnie z zimna..troche sie przerazilam ze to moze niefajny objaw..teraz brzuch kluje mnie a piersi bola tylko jak dotkne mocno..
ja mialam wizyte tydzien temu i bylo ok ale teraz najchetniej poszlabym znowu a mam jakos za dwa tygodnie -
nick nieaktualny
-
Apropo śluzu to ja od początku ciąży mam na wkladce jasno żółty a przy podcieraniu biały lub przezroczysty. Lekarz pobierał mi cytologie i wszystko było ok, wiec myślę że nie ma powodów do zmartwień. Początkowo myślałam że to infekcja pochwy lub cewki moczowej ale wyniki mam teraz dobre a sluz cały czas ma taką samą barwę.
-
Mala_Czarna_89: kochana chyba te mdlosci nas uspokoily
ja nie wiem czemu ale taka jestem dzis radosna ze nie wiem
na pewno bedzie dobrze to byl naszy taki chwilowy dolek
I jutro zobaczymy nasze kruszynki nie moge sie doczekac
A co do brzuszka fajnie mi rosnie i komicznie to wyglada od pepka w dol
a co do jedzenia dalej brak apetytu powrocil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:21
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny jak tam u was wczoraj dzien minal? U nas od 14.30zabawa na placu zabaw pozniej wycieczka do galerii mala jadla frytki z maca a my chinsczyzne szwagier polecil nam kurczaka w 5smakach tak duza porcja ze nie moglam jej wcisnac hehe no i pilam duzy kubel sprite a dzis mowic nie moge hehe
-
nick nieaktualny
-
Izzy - ale apapu raczej nie wolno brać, tylko paracetamol. U mnie pomaga podwójna dawka, przy takim bardziej upierdliwym bólu, w stronę migrenowego.
Kurcze ja mam 13 dzień głupie, dziwne, pokręcone sny XDD. Zaczęłam zaznaczać w kalendarzu i się przerażam ile juz to trwa xD.
Rano poczułam się jak sponiewierany śmieć - bóle brzucha jak na @, skręty jelit, ból głowy, lekkie mdłości, ból jelit bez jedzenia, biegunka i krew (pewnie jakiś hemoroid ukryty lol). Ale to chyba dobrze....
Hihi powinnyśmy częściej o śluzie rozmawiać, bo wychodzi na to że praktycznie każda tak miała i każda się stresowała, że to coś nienormalnego xD.
Znikam do pracy, mam nadzieję, że przeżyję. 2 godziny na dworzu. -
Buffy wrote:Dziewczyny to dobrze, że głowa nas boli, bo to oznacza wysoki poziom progesteronu
My z rana oglądaliśmy wózki, masa tegomój to chyba woli, jak ciągle oglądam akcesoria dla maluchów, niż narzekam, że coś jest nie tak. Szczerze mówiąc, nie wiem na jakich stronach szukać, porównywać itd, bo na allegro jest wszystko i nic.
Na mdłości otworzyłam śledzie w sosie śmietanowym z buraczkami. Chyba jestem w ciąży
a i odkryłam, że tesco już dowozi towar do domu w moim mieściekupujecie w tesco, jak cenowo? Bo nam jakoś nie po drodze i sto lat nie byliśmy. A ta opcja z dowozem byłaby dla mnie sporym udogodnieniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:07
-
Miu95: kochana ja pytalam sie juz 2 ginekologow w 1 i 2 ciazy czy mozna na bol np glowy stosowac apap i mozna . Apap zawiera paracetamol tak wgl
Na bole czegos tam w ciazy mozna brac tylko leki ktore zawieraja paracetamol .
Mala czarna na pewno jestes w ciazyIzzy, Miu95 lubią tę wiadomość