Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Micia jak ja cię rozumiem.. Ale będzie dobrze, te historie kończą się dobrze, zobaczysz
szczesciara pochwal się co to za pracę dorwałaś, bo pisałaś kiedyś, że to praca twoich marzeń
A mi właśnie kurier przywiózł kosmetyki zamawiane w piątek, a najważniejsze: zamówiłam detektor tętna !!!!!Tańczyłabym, gdybym mogła
Mala_Czarna_89, ewulek lubią tę wiadomość
-
Mala_czarna dziękuję za wyczerpująca odpowiedz
co do większej ilości dzieci to myślę że Laury potrzeby troszkę sie zmniejszą i nauczy się dzielić bo teraz wszystko ma tylko dla siebie. a domek wyśmienity tez taki chce! Tylko najpierw muszę się dorobić córki:)
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala czarna jeszcze zobaczymy
Ale bardzo bym chciala miec taka duza rodzinke
Moj na przyklad ma dziewiecioro rodzenstwaewulek lubi tę wiadomość
-
Czyli jednak po 13 tc ten drugi trymestr?
A nie mówiłam, że Shibuya będzie wiedziała kiedy drugi się zaczyna?
No to mamy co świętować
Rany, Skarb, to się strzeżIlu kuzynów ma już twoje nienarodzone dziecię? ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:00
-
Shibuya: on jest 7 a razem jest ich 10
Mala czarna : 15 razem z tym co jego siostra nie dlugo ma rodzic -
Shibuya-ja miałam tak..jeszcze w ciąży z Zu,chciałam już drugie..
w trakcie porodu..pomimo że nie był jakiś straszny,powiedziałam że więcej nie rodzę
..dzień po porodzie mówię do męża że mogę znów rodzić ..
ale ..kiedy już byliśmy z Zu w domu to nie wyobrażałam sobie szybko drugiego dziecka..bo Zu była bardzo wymagającym niemowlakiem
..i ogólnie przez pierwsze 3 lata nie było w ogóle myśli o drugim maluchu..dopiero kiedy już pierworodna ciut podrosła,wyrosła z pieluch..pojawiła się myśl o kolejnym (i ostatnim
) dziecku
A wtedy psikus..z Zu zaciążyliśmy za pierwszym razem,a teraz..Lila kazała czekać na siebie prawie 1,5 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:51
Shibuya lubi tę wiadomość
-
skarb omg widujecie się czasem wszyscy razem czy niewykonalne?
Agnike znam to. Nigdy więcej porodów. Potem nigdy więcej niemowląt. A potem dziecko rośnie i nie pamięta się jak to jestja się teraz czuję jak pierworódka. Teraz trzymam się- nigdy więcej I trymestru
-
Mala_Czarna_89: nie , bo nie ktorzy za granica mieszkaja a nie maja jakis dobrych spomien z rodzicami , szkoda opowiadac wiesz
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Skarb to macie spora rodzinke
ja mam 4 rodzenstwa ,a moj maz 3ke .Uwielbiam rodzinne spotkania zawsze jest wesolo i zawsze mozemy na sobie polegac
zawsze chcialam miec pierwsze dziecko przed 25rokiem niestety wyjechalismy i dlatego troche to sie odwleklo,zawsze myslalam,ze z zajsciem bedzie jak z pstryknieciem palcem niestety dzis wiem,ze tak nie jest... W tym roku koncze 28lat i jezeli zdrowie pozwoli to jeszcze pomyslimy o rodzenstwie dla malucha w brzuszku,ale narazie skupiam sie by z ta ciaza wszystko bylo dobrze
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ojej a ja nie mam rodzeństwa
Fajnie mieć taką liczna rodzinę
Mała Czarna a skąd jesteś dokładnie?
Ja mam dzisiaj jakiś kiepski dzień - za często jak na moje standardy chodzę do kibelka mam nadzieje, że nie dzieje się nic złego:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:02
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Wy takie młode jesteście . Ja przy Was emerytka
Ja pierwszą córkę urodziłam mając 19 lat z drugą mieliśmy długie starania i w wieku 25 ,a teraz będę miała 38 jak urodze i mogłabym być pewnie babcią,ale co tam. Też od zawsze uwielbialam dzieci ,a raczej niemowlęta
-
Jestem dziewczynki po wizycie
Uff wszystko w porządku serduszko pięknie bije
Kropek ma 5,5 cm miałam USG już przez brzuszek
Napisałam dopiero teraz bo byłam z mężem na zakupach i obiad zjadłam teraz położyłam się bo nie jestem przyzwyczajona do takiego chodzenia i poczułam się zmęczona..
Ale wiem jedno jestem szczęśliwaGalaretka, Mala_Czarna_89, perelka89, maia1991, Shibuya, Nala85, Micia, Kitaja, haen, ewulek lubią tę wiadomość