Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała są dwie kasy które robisz osobno, a na koniec mieszasz razem i wylewasz na blaszke.
Masa sucha:2 szkl. mąki,1 szkl.cukru,2 lyzeczki proszku do pieczenia, 3 łyżki kakao - wszystko mieszasz łyżką.
Masa mokra:1 kostka masła - rozpuścić, jak ostygnie dodać 2 jajka całe,200 ml. Coca -coli i 75ml mleka wymieszac i połączyć dwie masy . Na wierzch najlepsza rozpuszczona czekolada tortu:-D
Kitaja, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Mam kremowke , moge sie podzielic lepsza niz ciasto czekoladowe
Olcia : ciarki mnie przeszly . Pomodlilam sie za was . Kochana bedzie dobrze musi byc :* pisz odrazu jak bedziesz mogla :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma za co, jest naprawdę proste i smaczne. Podobno najlepsze jak wyjdzie zakalec.
Miejmy nadzieję ,że na IP nie będzie dużo pacjentek, bo najgorsze jest w takich chwilach czekanie. Olcia jest silna i mam nadzieję ,że będzie miała same dobre wieści. -
Dzieci zyja. Tylko krwiakow wiecej. Odewze sie juz z domku. Dziekuje jesli trzymalyscie kciuki za nas :*
Mala_Czarna_89, Agnike, Miu95, maia1991, Sajgonara, Kitaja, Buffy, adzia88, Galaretka, Nala85, Micia, perelka89, Shibuya, monia35, ciasteczkowa, Ona_89', haen, agulla03, ewulek, szczesciara25, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mój termin 24.11:)!
to moja drga ciąża pierwszą straciłam w 6 tygodniu, teraz wierzę że będzie wszystko ok.
Z objawów, lekko mnie mdli, ból piersi ustąpił powinnam sie martwić?
Dziękuje :*Molcia, Mala_Czarna_89, Micia, perelka89, Ona_89', agulla03 lubią tę wiadomość
-
Olcia i ja sie poplakalam , kamien z serca ! Teraz masz duzo odpoczywac i lezec kobieto!!! Czas chyba w koncu troszke zwolnic tempo zycia,dbaj o siebie i maluszki:-* Ciesze sie,ze jest dobrzeCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan