Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buffy jak dla mnie zaczęłaś II trymestr
ah ja rano wstałam, szykowalam Laurze ubrania i myślę hmm te mdłości nie są tak intensywne jak były. Aż tu mnie nagle wzięło na całego..
Zapomniałam ost gina spytać czy możemy się juz kochać dlatego wersja oficjalna dla mojego męża brzmi ze nie możemy. A myślicie ze możemy się inaczej piescic? Mówiąc wprost: czy mogę mieć orgazm? Ot moja zachcianka z rana -
nick nieaktualnyJa na twoim miejscu póki co wstrzymałabym sie i zapytała lekarza, bo ty byłaś w szpitalu i kazali ci się oszczędzać
Ja za to ochotę mam, ale o dziwo teraz czuję się gorzej niż na początku ciąży. Mdlosci, brak apetytu, senność, zgaga, okropne migreny -
Witam. Dlugo sie nie odzywałam ale jakos wygodniej mi bylo na fb zajrzeć bo jestem od tygodnia u rodziców z kompa nir korzystam jedynie z telefonu. Mialam odpoczywać a czuje sie bardziej zmeczona niż przed przyjazdem tutaj..
Do pracy nir mam po co wracać nawet jak będę kupowala juz rzeczy dla maluszka to wątpię ze zajrzę.. Obrazily sie na mnie śmiertelnie za L4 z dnia na dzien i wyrzuty ze większość w ciąży zle się czuje i pracują. Ale jak tu stać 8 godzin na nogach z jedna 15min przerwa? Przy mdlosciach oslabieniu i bolu brzucha.. Tak sie na to wczoraj zdenerwowalam ze prawei cala noc nie spalam... A Wy co byście zrobiły na moim miejscu? Siostra każ mi olac bo co to za koleżanki które Cie tak traktują i nawet nie zapytają jak sie czujesz i co z dzidzia a bylysmy naprawde zgranym zespołem.. Tylko jeszcze wyrzuca ze jak bylam tam ostatnim razem po swoje rzeczy to nie wyglądałam na zle czujaca sie bo.. UWAGA! mialam makijarz !!
Przeciez ręce opadają.. -
Gratuluje przejść w drugi trymestr tez juz bym chciala
Dziewczyny goraczka niebezpieczna ale powyżej 38.. Jeszcze oklady zimne procz karku i czola na kostki u stop dobrze zroboc
Olcia odpoczywaj i nie przemęczaj sie a tamtej lekarce zwróć uwagę ze nie zauwazyla takich zmian na usg bo przeciez przez dobę sie same nie zrobily..
A apropo przytulanek z mężem to ja nawet juz nie pamiętam jak to jest bo od ja wiemy ze jestem w ciąży to raz próbowaliśmy ale tylko troche bo cos czułam ze jest nir tak no i zlapalam potem jakas infekcje grzybicza mam dwadzieścia tabletek dowcipnych do wybrania i wg wskazań trzeba sie wstrzymać.. Wybrałam 6..,@ gdzie jeszcze 14.. -
Cześć dziewczyny
. Ja myślałam, że im bliżej końca I trymestru to mniejsze mdłości, chyba jednak tak nie jest od wczoraj silne całodobowe mdłości. Chociaż plus z nich taki, że mnie uspokajają, że pewnie z dzidzią ok
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
mikado niestety w takich sytuacjach życie weryfikuje, na kogo naprawdę można liczyć. Przejechałam się w podobnych przypadkach wiele razy. No cóż, trudno, tak jak ci mówi siostra, po co ci takie koleżanki? Zadrosne
Ja o seksie nawet nie myślę (no dobra, myślę), chodzi mi raczej o podniecanie się bez penetracji (jak to głupio brzmi..)
-
Olcia : Zacznij dbac o sb i to tak potrójnie . My tu bedziemy Cie pilnowac !
Mala_Czarna_89: nie wiem jak Ci pomoc bo w pierwszej ciazy na poczatku nie mialam takiego problemu dopiero w 17 tc , mialam sie oszczedzac , a co do spraw seksu gin mowila zeby ograniczyc do minimum - ze wzgledu na niskie polozenie malenstwa.
Teraz jestesmy w podobnej sytulacji no ale nie pytalam bo nie mam narazie i tak jakZapytaj sie na nastepnej wizycie badz zadzwon do gina
Ja dzisiaj jak nigdy pospalam do za 15 dziewiataMdlosci troche dokuczaja ale i tak zjadlam kremowke i nie jest mi tak nie dobrze jak przedtem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:26
-
Skarb haha chyba nawet przez telefon bym się zarumieniła, dzwoniąc tylko po to, by zapytać o sex
A ja właśnie wstałam o 7 i pierwszy raz od początku ciąży jestem wyspanaNawet próbowałam jeszcze na chwilę zamknąć oczy, ale o spaniu już nie było mowy. Nie powiem- pasi mi to
-
Hej mokado, widzę że mamy ten sam termin:)! ja jestem na zwolnieniu od 8 tygodnia, nie interesuje mnie to czy ktoś się obraził czy nie, nie wybaczyła bym sobie gdyby przez moje stresy w pracy coś się stało! teraz ty i maluszek jesteście najważniejsi! co to za babsztyle tam Ciebie pracują! nie przejmuj się nimi i myśl tylko o waszych przyjemnościach
co do sexu, mi doktorek odradził orgazmy i sexik do końca pierwszego trymestru, a codziennie mi się śni jak "dochodzę" -
adzia88 wrote:Hej mokado, widzę że mamy ten sam termin:)! ja jestem na zwolnieniu od 8 tygodnia, nie interesuje mnie to czy ktoś się obraził czy nie, nie wybaczyła bym sobie gdyby przez moje stresy w pracy coś się stało! teraz ty i maluszek jesteście najważniejsi! co to za babsztyle tam Ciebie pracują! nie przejmuj się nimi i myśl tylko o waszych przyjemnościach
co do sexu, mi doktorek odradził orgazmy i sexik do końca pierwszego trymestru, a codziennie mi się śni jak "dochodzę"adzia widzę, że też masz ten sam termin co ja
-
Mikado ehh co za baby, szkoda gadać. Ja ostatnio, jak trafiłam na SOr bo prawie się przekręcałam po lekach to też w pełnym makijażu... bo niby czemu mam się jeszcze gorzej czuć. I kurde nikomu nic do tego!
O 13 mam usg... kurde tak się stresuję, że nawet nie chce mi się ogolić nóg... bo mi wszystko jedno. Gorzej, że ja z tych co mają trochę więcej owłosienia ehhh.
Ja też mam ostatnio sexowne sny. Wczoraj to już w ogóle, z jednej strony migrena, z drugiej balam się zasnąć bo oczywiście to zawsze był jakiś fajny aktor czy cos, a mąż obok na łóżku
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:38
-
Dziewczyny mam pytanie, chciałabym pojechać z moim M na majówkę, myślicie że mogę iść na basen? czy za duże ryzyko? infekcji?
Mnie męczy straszna alergia, leci mi z nosa ciurkiem a co najgorsze ciągle kicham, mam nadzieję że to nie zaszkodzi dzidzi.. -
Jest mi tak przykro i przejmuje sie tym tylko dlatego ze naprawde bylysmy zżyte a przynajmniej tak mi się wydawało.. No cóż przegryze i to.
Mala czarna nie wiem czy zazdrosne.. Ale zle ze mysz robic teraz nadgodziny. A jedna od trzech lat sie broni mgr i teraz zrzucila na mnie zr miala konczyc prace to ja sobie na zwolnienie poszlam.. No i pewnie jakos tam tez im przykro bo jedna i druga maja problem z zafasolkowaniem jedna dość poważny. My tez sie dlugo staraliśmy bo moj lewy jajnik niedojrzewal przy owulce po laparoskopi wielkiej torbieli ktora go uszkodzila no ale udalo sie i tak tez powiedzialam.. Ze z grypa chodziłam do pracy bo patrzyłam wlasnie na to ze będą miały dużo godzin i zmeczone a ja w domu a teraz powiedzialam ze nie.. Basta koniec dziecko i ja jesteśmy najwazniejsi a po maciezynskim i tak bym tam nie wrocila..
Co do wysypiania sie to u mnie pojęcie względne bo śpię w jednym pokoju z siostra i jej córcia malenka wiec pobodkr mamy kilka razy w nocy bo malej żeby idą a Malo tego ten skowronek budzi sie o 5 i sobie śpiewa po swojemu