Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia basen jest polecany dla kobiet w ciąży, a na infekcje bardziej bym uważała w publicznych wc
Jak ja w końcu dojdę przez sen to nie ręczę za siebie
czekamy na suwaczek
Miu trzymamy kciuki!
Przeszłam samą siebie- na śniadanie zachciało mi się jajka sadzonego + ketchup + Laysy paprykowe. Przepraszam, jeśli komuś zdwoiłam mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:45
ewulek lubi tę wiadomość
-
Ze mnie się śmieją co to za ciaza bo jem normalnie.
Śniadanie u mnie to chrunchy bananowe z danio truskawkowym i od dwóch dni lekka kawa na mleku filizanka. Drugie śniadanie to kanapki z nabialem jakimkolwiek i pomidor jak jest w lodowce. A na kolacje kanapki z jajkiem majonezem i solaa obiad to zalezy co mi ugotuja teraz
-
Kurczę te sny to wszystkie mamy jakieś podobne
Dziewczyny nie wytrzymałam i kupiłam na allegro 2 kombinezony i 2 śpiochy, tak jakoś wyszło tylko oglądałam i przesunełam ręką na enter KUP TERAZ, a jak kupiłam już jeden to zauważyłam że powyżej 160 zł przesyłka gratis, to się opłaca jeszcze kupić, bo po co za przesyłkę płacić
Kolory neutralne:)
Mam nadzieję że nie zapeszam,przecież wszystko jest w porządku, zauważyłam że nie tylko ja kupujeMicia, ewulek lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: a kiedy masz nastepna wizyte bo ja 11 maja
na wizycie sie zapytaj i tym razem nie zapomnij
Dziekuje za podwojne mdlosci kochana :o
Ale was dziewczyny ciezko nadrobic jak chwile sie nie pisze :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bedzie dobrze -
Rozkminiłam tego fejsa haha
Dziwnie widzieć wasze twarze
A czy tam przypadkiem są też inne listopadowe mamy, nie z naszego wątku?
Skarbuś ja dopiero 21 maja. Tłumaczę to sobie, że naprawdę musi być ok, jeśli nie chce mnie widzieć wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 10:31
-
Ja wrocilam do diety ale ze nie moge zaczac tak extremalnie jak powinnam to mnie jeszcze brzuch pobolewa, szczegolnie ze sie zdarzy jakiegos soki z wyciskanych owocow wypic (na to mam najwieksza faze a mi nie wolno).
Co do sexu to ja juz od zmusow odchodze. Jako ze mojego nie ma sama musze sobie radzic bo bym chyba oszalala. Hormony mi daja niezle popalic ale dzis sobie z moim odbije wreszcie po 3tyg
I detektor bede mogla przetestowac wreszcie bo przyszedl. Chociaz ja uwazam ze jak reke na podbrzusze klade to czuje bardzo szybki puls i to na pewno nie jest moj. Na poczatku myslalam ze sobie wkrecam ale teraz jestem pewna. -
Pozdrawiam Was dziewczynki kochane i życzę miłego dnia u nas w nocy taka straszna burza była..masakra..
Później obudziłam się o 4 na siku i zasnąć nie mogłam..oczy jak 5 zł..ale jakoś się udało..
Wrzuciłam zdjęcie naszego kropeczka do pamiętnika -
Mala_Czarna_89: ojej to miesiac czasu to sobie poczekasz
Ja musze bo dalej ta macica sie stawia ale jest duzo lepiej niz przedtem nie idealnie jak powinno byc. Ale powolutku powolutku i bedzie dobrze