Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, no widzisz! :) Cieszymy się razem z tobą :)

Jeszcze Ania, nie?

Nala jestem z Tarnowskich Gór, teraz mieszkam w małym miasteczku między TG a Bytomiem. A co do siusiania to ja też chodzę coraz częściej no chyba, że chodzi o to drugie- teraz tak myślę :P

Galaretka tinypic.com

MW pewnie każde dziecko całkiem inne wychowanie co? :)
    Mnie twój wiek nie dziwi, bo większość moich koleżanek (mam koleżanek mojej Laury) jest w twoim wieku i wiele ma malutkie dzieci. Takie czasy :D

Zrobiłam pierwsze zamówienie w tesco hahaha taka jestem z siebie dumna. Leżałam na kanapie, zamiast to wszystko nosić ;)

Marta1986 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała masz rację z tym wychowaniem. Z pierwszą córką zero problemów wychowawczych, a młodsza pokazuje różki za bardzo ją rozpuściliśmy. Ciekawe jak będzie z trzecią?
    Marta gratki :-D

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku skończę 35 lat i to moje pierwsze dzieciątko :) Pięć lat walki o nasze szczęście. Jutro wizyta u drugiego lekarza bo ja nauczona doświadczeniem sprawdzam wiarygodność lekarzy ;)

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do położnej dziś i zrobiłam zdjęcia misia i opisu. W czwartek 12t2d miał 5,9 cm
    NT 1,2 Kość nosową 2,6 więc chyba wszystko ok.

280qsf4.jpg

Nala85, Micia, Mala_Czarna_89, perelka89, maia1991, ewulek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cholercia ale wielkie zdjęcie mi się wstawiło :D To był mój pierwszy raz więc wybaczcie :)

A może dopiszecie Wiek i miejscowość w naszej super tabelce? i nr dziecka ( czy 1 czy 2 itd)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:04

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Mała chodziło mi właśnie o siku, ja do tej pory nie chodziłam za często tak jak zawsze. A od dwóch dni jakby częściej i w ogóle co jakiś czas mnie kluje. No nic może jutro pójdę na badanie moczu. Myślałam, że może bliżej mnie mieszkasz bo ja w Sosnowcu.

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę tylko o tym, że w czwartek będę już o tej godzinie prawie po badaniu...
    U was też dzisiaj brzydka pogoda? Ja jadę zaraz do mamy bo robiła rosół i zrobiła więcej tez dla mnie - mam takiego smaka, że chyba zwariuje:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ma rodzinę w Sosnowcu i znajomych w Tarnowskich Górach hihi

Czy jest któraś chętna upiec ciasto czekoladowe i mi je przywieźć ???

• MW26 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekoladowego nie umiem piec, ale mam super szybki przepis na ciasto z coca - colą :-D

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie do dziewczyn z krk i okolic czy nieacie ochoty się zapisać na warsztaty świadoma mama?;) są juz za miesiąc ;D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Miu95 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 30lat i to moja pierwsza ciąża. Nie z wyboru tak późno, po prostu sie nie udawało. Pamietam ze jakos od 22 roku życia już się często nie zabezpieczałam i nic. A instynk macierzyński włączył mi się w wieku 19 lat ;).

Kurcze dzisiaj od rana w łóżku bo ciśnienie i migrena, paracetamol nie pomogl a ja zawalilam przez to wazne sprawy w pracy :(. A jutro mam wizyte i znowu nie czuję się w ciazy. Nawet nie mam juz sily panikowac, bedzie co ma byc.

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu a może po prostu będzie dobrze?
    Kurcze tez mam ochotę na ciasto czekoladowe najlepiej ten torcik z Ikei:P

Miu95, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam krwawiwnie. Prawdziwe. Duzo. Jedziemy na IP. Prosze o modlitwe za moje malenstwa :((( boje sie

Ona_89' lubi tę wiadomość

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj olcia trzymam kciuki. Wszystko bedzie dobrze! Niechcacy wcisnelo mi sie ze to lubie.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia trzymam kciuki najmocniej jak się da!!!

• MW26 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia trzymajcie się <3 musi być dobrze. Zaciskam kciuki i modlę się za Was

n59yvcqgpqmxp37y.png

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia będzie dobrze, "czasem lepiej jak krew leci choć to źle wygląda" jak powiedział mój lekarz, trzymaj się mocnoooooo!!!!

Nala to kawałek faktycznie :) jeśli chodzi o siku to ponoć teraz tak jest, bo macica rośnie a jest na dole, ale niedługo się podniesie do góry i nie będzie takiego parcia na pęcherz.

Jak się robi CIASTO Z COCA COLA???

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciu kochana trzymam mocno.

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam telefon od lekarza żeby dzisiaj przyjechać na wizyte, to pojechałam i muszę Wam powiedzieć że wszystko w porządku serduszko biło ładnie, bąbelek ma 5.3cm, Jestem już spokojna, tylko jeszcze 6.05 prenatalne :)Dostałam kartę ciąży.

Mala_Czarna_89, Nala85, perelka89, Micia, ewulek lubią tę wiadomość

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakim tempie rosną te nasze maluchy wie ktoś?
    Bo zawsze po usg wydaje mi się moje taaakie duże w porównaniu do dziewczyn, które robiły przede mną, a kilka dni później moje wydaje mi się małe w porównaniu do waszych :)

Olcia, Olcia, kurcze, aż mnie brzuch boli, ale za późno żeby było coś nie tak z maluchami. pewnie w twoim brzuchu coś się wydarzyło. Czemu od rana wiedziałam, że coś mi dziś zepsuje humor.. Odzywaj się szybko i uspokój nas tu <3

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ