Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, no widzisz!
Cieszymy się razem z tobą
Jeszcze Ania, nie?
Nala jestem z Tarnowskich Gór, teraz mieszkam w małym miasteczku między TG a Bytomiem. A co do siusiania to ja też chodzę coraz częściej no chyba, że chodzi o to drugie- teraz tak myślę
Galaretka tinypic.com
MW pewnie każde dziecko całkiem inne wychowanie co?
Mnie twój wiek nie dziwi, bo większość moich koleżanek (mam koleżanek mojej Laury) jest w twoim wieku i wiele ma malutkie dzieci. Takie czasy
Zrobiłam pierwsze zamówienie w tesco hahaha taka jestem z siebie dumna. Leżałam na kanapie, zamiast to wszystko nosićMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Ja w tym roku skończę 35 lat i to moje pierwsze dzieciątko
Pięć lat walki o nasze szczęście. Jutro wizyta u drugiego lekarza bo ja nauczona doświadczeniem sprawdzam wiarygodność lekarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe Mała chodziło mi właśnie o siku, ja do tej pory nie chodziłam za często tak jak zawsze. A od dwóch dni jakby częściej i w ogóle co jakiś czas mnie kluje. No nic może jutro pójdę na badanie moczu. Myślałam, że może bliżej mnie mieszkasz bo ja w Sosnowcu.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 30lat i to moja pierwsza ciąża. Nie z wyboru tak późno, po prostu sie nie udawało. Pamietam ze jakos od 22 roku życia już się często nie zabezpieczałam i nic. A instynk macierzyński włączył mi się w wieku 19 lat
.
Kurcze dzisiaj od rana w łóżku bo ciśnienie i migrena, paracetamol nie pomogl a ja zawalilam przez to wazne sprawy w pracy. A jutro mam wizyte i znowu nie czuję się w ciazy. Nawet nie mam juz sily panikowac, bedzie co ma byc.
-
nick nieaktualny
-
Olcia będzie dobrze, "czasem lepiej jak krew leci choć to źle wygląda" jak powiedział mój lekarz, trzymaj się mocnoooooo!!!!
Nala to kawałek faktyczniejeśli chodzi o siku to ponoć teraz tak jest, bo macica rośnie a jest na dole, ale niedługo się podniesie do góry i nie będzie takiego parcia na pęcherz.
Jak się robi CIASTO Z COCA COLA??? -
Dostałam telefon od lekarza żeby dzisiaj przyjechać na wizyte, to pojechałam i muszę Wam powiedzieć że wszystko w porządku serduszko biło ładnie, bąbelek ma 5.3cm, Jestem już spokojna, tylko jeszcze 6.05 prenatalne :)Dostałam kartę ciąży.
Mala_Czarna_89, Nala85, perelka89, Micia, ewulek lubią tę wiadomość
-
W jakim tempie rosną te nasze maluchy wie ktoś?
Bo zawsze po usg wydaje mi się moje taaakie duże w porównaniu do dziewczyn, które robiły przede mną, a kilka dni później moje wydaje mi się małe w porównaniu do waszych
Olcia, Olcia, kurcze, aż mnie brzuch boli, ale za późno żeby było coś nie tak z maluchami. pewnie w twoim brzuchu coś się wydarzyło. Czemu od rana wiedziałam, że coś mi dziś zepsuje humor.. Odzywaj się szybko i uspokój nas tu