Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas dziś strasznie parno,czuję się jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze
Kupiłam dziś na olx kilka ubranek...
To mnie oczarowało..
http://i283.photobucket.com/albums/kk297/ag0ooo0sia/8_zpsycoqgvcu.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:21
Mala_Czarna_89, Micia, Kitaja, ~~Ania~~, ciasteczkowa, maia1991, Shibuya, ewulek lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, a ja dziś mam gorszy dzień
. Zaczęłam myśleć o tym krwiaku, boję się trochę. Mam nadzieję, że się wchłonął i nie będzie po nim śladu na USG. Ech to leżenie i siedzenie w domu chyba daje się we znaki. Pocieszam się tylko tym, że dzidziuś jest już dość duży i powinien sobie poradzić ze wszystkim. Do USG jeszcze 10 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:26
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Część dziewczyny:) a ja jestem w Krakowie u siostry maz mój juz wraca z delegacji a mnie nie ma będę jutro rano w domku bo chce dziś spędzić czas z moja siostra i koleżankami które będą oblewac winkiem urodziny mojej siostry a ja soczkiem
w czwartek jedziemy do Budapesztu na weekend majowy wiec w końcu gdzieś się wyrwiemy za dwa tyg zaczynam prace
czy którąś z Was z krk i okolic zapisała się na warsztaty świadoma mama zapraszam i z chęcią się umowie wczesniej na herbatke
,a jutro badania genetyczne:)
ewulek lubi tę wiadomość
-
Powodznia na dzisiejszych wizytach :* Marta czekamy na dobre wiadomości:)
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Micia jak ja cię rozumiem.. Ale będzie dobrze, te historie kończą się dobrze, zobaczysz
szczesciara pochwal się co to za pracę dorwałaś, bo pisałaś kiedyś, że to praca twoich marzeń
A mi właśnie kurier przywiózł kosmetyki zamawiane w piątek, a najważniejsze: zamówiłam detektor tętna !!!!!Tańczyłabym, gdybym mogła
Micia, Izzy, ewulek lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: kochana nie zapedzaj sie tylko wszystko po koleji spokojnie nue przemeczaj sie tylko !
Moj wraca koncem maja dopierobo ma zlecenia i wyrobi sie dopiero tak koncem maja poczatkiem czerwca
Co do brzuszka na pewno nie pozna nie moge sie doczekac jak sie bedzie nad nim rozczulal
Micia: bedzie dobrze na pewno popatrz sie jak mi i malej czarnej poszczescilo ze nie musimy lezec plackiem tylko duzo odpoczywac oczywiscie
szczesciara25: o jak fajnie naciesz sie ukochanym :*Micia lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: Widze ze ty lubisz kosmetyki kupowac jak ja to moje ulubione zajecie jak i kupno szpilek czy ciuchow
az sie rozmarzylam
I chwal sie nam doznaniami z detaktorempotanczymy razem po porodze
-
Dziękuję Mala_Czarna i Skarb Kochane jesteście :*.
Wierzę w to mocno, że tym razem musi być dobrze, ale czasem pojawiają się gorsze dni.
Mimo wszystko wszystkie objawy ciążowe są a brzuszek rośnie.
Ps. Cieszę się Waszym szczęściem dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:56
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia po burzy wychodzi slonce :* ja również wiele razy mam chwile zwątpienia,ale wierze ,ze jest dobrze i staram się myslec pozytywnie.Nasze maleństwa sa duże i silne tak jak ich mamy
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Moj detektor przyjdzie dopiero po weekendzie majowym juz nie moge sie doczekac
mala czarna jakiej firmy masz? Agnike sliczne body od kogo kupilas? Ja na bdg nic fajnego znalezc nie moge
skarb ja tez uwielbiam zakupy ciuchy i torebki potem buty a na koncu dopiero kosmetwnki moj krzyczy bo ja z mala mamy pelno ciuchow a ja dalej kupuje hehe :-*
-
Skarb ja jestem kosmetyczką, więc kosmetyki to nieodłączny element mojego życia
Kurcze, ty to się naczekasz.. A długo będzie w domu? Będę tęsknić, bo wtedy pewnie wcale nie będzie cię na forum
Wczoraj myślałam, że szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo po wizytach skoczyłybyśmy na ciacho. A na detektor trochę poczekam, bo babeczka ma dwójkę dzieci w tym niemowlę, ale i tak dobrze, że mi wyśle, bo ja blondynka nie pomyślałam, że koszt podróży przekroczy wartość detektora
Micia wszystkie mamy gorsze dni, a ja to w ogóle panikuję na całego. I choć sama czasem patrzę na siebie z politowaniem, to myślę, że tak właśnie zachowują się kochające mamyCałe szczęście, że II trymestr tuż, tuż, mam nadzieję, że wszystkie odetchniemy.
Kitaja, czekam na twoją wizytę razem z tobą! Pewnie drżysz przez pryzmat swojej poprzedniej ciąży, ale tym razem będzie inaczej, jestem tego w 100% pewna, a ja jestem czarownicąKitaja, Micia lubią tę wiadomość
-
maia angelsounds, wygląda jak chińskie badziewie, ale poczytałam opinie i skusiłam się
aaa i pisałam wam wczoraj, że gin mierzył tylko głowę, ale jak tak myślałam wieczorem, to nie główkę chyba mierzył, a tą przezierność i kość nosową. I drogą dedukcji myślę sobie, że musiało być wszystko ok, bo inaczej dałby mi skierowanie na jakieś dokładniejsze badania nie? -
Mala_Czarna_89 wrote:maia jeśli pytanie było do mnie to oszałamiająca kwota 50zł
ponoć mało używany i ost było ich kilka za 50zł na olxie a dziś jeden mi się uchował
ja za taki sam place 100juz z kw bo nie moglam nic taniej znalezc byly nawet drozsze i ten sie tani uchowal ale fajnie ze tobie udalo znalezc sie tanszy