Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi4aam wrote:Wychodzą lodziki i zdradliwa pogoda, co? Nie nawidze uczucia bolącego gardła, moge mieć gorączkę i inne ale gardło... kuruj się kobito:*
umieram a wszystko w domu qobic musze ja bo moj do pracy o 12.50 jedzie a ja z mala siedze
-
Marta ja nie miałam takich przeżyć a przed kazda wizyta baaaaaaardzo się boję. A to całkiem niedawno widziałaś maluszka to teraz juz jestem pewna ze będzie dobrze
oczywiście trzymam kciuki i za Anie też!
Skarb ani myślę się nadwyrezacjeszcze wczoraj stwierdziłam ze niepotrzebnie mężowi mówiłam ze mogę juz w miarę funkcjonować mogłam dać mu się jeszcze trochę wykazać
Ja mam mdłości. Ale albo słabsze niż były albo się przyzwyczaiłam.
musiałam się wczoraj mega wyluzować bo dziś pierwszy raz w życiu zaspalam córce do szkoły. Zwykle od 6 juz tylko drzemka a dziś wstałam o 8:13. Cudownie mi się spało i nie miałam głupich snów. Oczywiście poranek w doskonałym nastroju i zafundowalysmy sobie wagaryMarta1986, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Uwaga wypłyną moje żale.
Zjadłam na siłę śniadanie bo mnie mdliło. Myślałam, że z głodu jak zwykle. Niestety, nadal mam helikopter i jeśli ruszę się z kanapy to będzie rzygPodziwiam Was dziewczyny, które wymiotujecie. Jezu, jak ja tego nienawidzę, wszystko tylko nie to...
A moja noc... najgorzej. Wczoraj się strułam ostro, przeczyściło mnie chyba ze wszystkiego. Zastanawiałam się od czego i przypomniało mi się, że wypiłam szklankę mleka zwykłego! Od pół roku piję tylko to z biedry bez laktozy. I masz Ci babo placek. Odwodniłam się jak 150, w nocy wypiłam 2 l wody i wstawałam 8 razy z jakimś lękiem i bólem napiętego brzucha.
Nie mogłam spać bo dopadł mnie już któryś raz "syndrom niespokojnych nóg". Jest to straszne, muszę się cały czas smyrać nogą o nogę, przebierać pod kołdrą, bo inaczej czuje się dziwnie, że mi coś drentwieje. Nie wytrzymam nawet minutyPół nieprzespanej nocy.
Miałam to kiedyś w szpitalu, ale obwiniałam ogromne dawki strerydów dożylnie a po nich rozpiera energia. Dostałam na to hydroxyzyę na świąd i lęki ale nie działało. Nadal przebierałam nogami. Potem dostałam żelazo w kroplówkach ( kolor coca-cola:) no i chyba po tym ustało.
Chyba zaraz przekopię internet skąd to paskudztwo się bierze. Natknęłam się na informacje, że może odezwać się w ciaży. Miesiąc temu miałam hemoglobinę w normie, ale w sumie.... żelazo i ferrytyna to nie to samo.
Miała któraś taki problem ?
[KONIEC ŻALI]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:23
-
Zgadnijcie kto jest w Styczniówkach 2016! Viki!
Ale jej się szybko udało, super
A jak Wasze brzuszki? Bo mój już nie do ukrycia. Na początku byłam załamana, że jak to możliwe tak wcześnie, ale przecież każda ciąża jest inna i teraz dumnie go prezentuję.
Mała_Czarna ciekawa jestem jak Twój brzuszekBo pamiętam, że szybko się też pojawił.
Miłego dnia Mamuśki
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Mi się wózek podoba ABC Design 3 TEC i kurde ostro się nad nim zastanawiam
tylko to zaburzy moje plany, że najpierw sam głęboki a potem dopiero jakas wypasiona spacerówka
Maia przechodziłam to w zeszłym tygodniu... na bolące gardło płukanie szałwią na przemian z wodą z solą, tabletki na gardło z serii prenalen oraz tantum verde - udało się na szczęście wyleczyćmam nadzieje ze szybko pomoze
-
Izzy myślę, że się rozczarujecie, bo teraz tak nie rośnie
Ale czuję go już nie tylko pod pępkiem, ale i nad, tzn. jak teraz siedzę i się garbię to mi przeszkadza, bo zawsze było płasko
A mi już żaden wózek się nie podoba :>
nieeeeeedobrzeeeeee miiiiiiii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:13
-
Olcia ja póki co nie mam takich problemów z nogami, ale z tego co kiedyś o tym czytałam, to właśnie pomaga żelazo i vit z grupy B. Mogłabyś zbadać i żelazo i ferytyne, może pojawił się niedobór? W sumie w ciąży o to bardzo łatwo. Tak się musisz męczyć, dzielna babka jesteś!
Powodzenia tym,które dzisiaj spotkają się z maluchami;)
Giannie chyba przewidzialam te późne grudniowki;)olcia88 lubi tę wiadomość
-
Ale miałam dzisiaj sen, zabrali mnie do szpitala, bo zaczełam rodzić brzuch oczywiście był tak mały, że nie widać było że jestem w ciąży, poród trwał może z 2 min powiedzieli mi że mamy syna i się obudziłam :)Sny ma jakieś dziwne.
Nadal mam problemy przy myciu zębów, ponieważ od razu do toalety i wymiotuje, najlepiej jakbym wogóle ich nie myła.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam jutro -
Olcia, ja się śmiałam z tej reklamy, a teraz sama maszeruję w nocy pod kołdrą. Jakie to denerwujące.
Agnike- w końcu jakiś wózek, który mi się się podoba i przyzwoity cenowoJa byłam napalona na riko nano a teraz już sama nie wiem
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: kochana najwazniejsze nie dac sie zwariowac zeby dalej nie lezec
ja bede tez duzo odpoczywac i dbac o siebie
moj kochany dal mi wyklad juz na ten temat i wgl taki kochany jest jak sie o nas martwi
Marta : na pewno bedzie dobrze mowie Ci to !
Olcia : bidulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:59
-
Skarb powiem ci że jednak sił mi brak. Chciałam ogarnąć mieszkanie dzisiaj ale będzie tylko z góry. Co trochę porobię, to muszę usiąść.
Mdłości, ból piersi, ból głowy, zmęczenie, rany teraz to naprawdę czuję tą ciążę
Mąż kochanyprzyjedzie na początku maja czy później? Nie pozna twojego brzuszka