Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka wrote:Aga a potrzebowałaś skierowania z grupy? Bo ja jak w luxie dostałam skierowanie to kazał mi iść gdzieś indziej i myślałam ,ze w luxie nie robia a tu takie niskie ceny ( w tym co on kazał 700zł)
Byłam na USG gdzie po badaniu lekarz wypełnił ankiete i odesłał mnie do rejestracji. Przygotowana byłam na 200zł bo tyle było w cenniku na stronie, pani zainkasowała 90zł. -
nick nieaktualnymaia1991 wrote:Czy tylko ja czy ktos jeszcze boi sie burzy? Do nas wlasnie nadchodzi blisko jest a ja sama z mala w domu bo moj w pracy do 22 a ok 23 bd w domu ajc
Nie wiem, może jestem nienormalne ale ja uwielbiam burze. Szczególnie w nocy, dobrze mi się przy nich śpi.
Teraz Leżę w wannie i oglądam chrzty na utube. I mam dylemat kto trzyma dziecko do chrztumusze mamę zapytać jak to w naszej tradycji bo ja uwielbiam robić wszystko zgodnie z tradycją.
Buffy lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Jak na fb się do was dostać? Muszę zaproszenie Liri wysłać na belly? Bo jak tajna grupa to nie do znalezienia
W naszej szczegółowej liście masz link do strony FB - musisz tylko dołączyć do grupy i poczekać na akceptację -
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Byłam na USG gdzie po badaniu lekarz wypełnił ankiete i odesłał mnie do rejestracji. Przygotowana byłam na 200zł bo tyle było w cenniku na stronie, pani zainkasowała 90zł.
Juz dzwoniłam, mam w abonamencie ale...w Warszawie placówki lux a nie robią i mieli dzwonić z kim współpracują , ja mam czas na to do końca tygodnia wiec pewnie nici z badań. -
Mamuski moje kochane najdrozsze wrocilam :*
No wiec opowiadam terazMialam badanie przez brzuch , malenstwo sobie spalo i serduszko ladnie bije
wiec tak sie ciesze ze mam ochote skakac no ale nie bede
dzidzius ma juz 5 cm , wielki bardzo.
Moge juz wychodzic ale mam tez duzo odpoczywac , odstawila mi duphaston wiec wszystko juz na dobrej drodze
Co do wagi schudlam kilo , jak mojemu powiedzialam to normalnie sie zasmucil ze malenstwa nie karmie , on nie rozumie ze to przez brak apetytu i wymioty hehe
Nie dostalam zdj usg , ale mam nastepna wizyte mam za 2 tyg wiec sama ladnie poprosze jak nawet nie bedzie super wyraznie widac
Umowilam sie z kolezanka na miescie kupilam sobie 2 pary leginsow , fluid , kredke , eye liner i kolczyki :* i loda bo mialam smaka
Ale jestem szczesliwaMicia, Nala85, Buffy, maia1991, Kitaja, Agnike, Molcia, perelka89, Galaretka, Mala_Czarna_89, haen, agulla03, monia35, ~~Ania~~, majeczka8, Shibuya, szczesciara25, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
No odemnie poszla sb ale ona wroci ja to czuje ciemno caly czas ajc
skarb super wiesci mowilam tb ze wkoncu bd mogla wstac
ja schudlam 4.5kg to co by twoj na to powiedzial ze glodze totalnie dzieciatko hehe
ja cie rozumiem bo tez mialam brak apetytu ktory powoli wraca hurra
-
Wszystkie dziewczeta ktore korzystaja z fb zapraszam na grupe listopadowe mamuski 2015 jest ona tajna i tylko my widzimy co piszemy
no i widzimi z kim piszemy dodajemy zdj brzuszkow i usg na bierzaco oraz filmiki i rozne artykuly na temat tyg w ktorych jestesmy polecam
-
Skarb a my tu jestesmy szczesliwi razem z Toba, gratulacje
oraz gratulacje dla wszystkich dziewczyn,co mialy dzis wizyty
ja mialam dzis ambitne plany by was nadrobic,ustawic w koncu suwaczek i wgrac zdjecje oraz zrobic w koncu obiad niestety bylam dzis tutaj u lekarza na pierwszej wizycie,wampirza pielegniarka 5 fiolek krwi mi zabrala,wrocilam do domu i spalam ponad 4h a jak wstalam to takie mdlosci mnie meczyly
ale jutro wszystko zrobie....mam nadzieje
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny