Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wszystko dobrze! Przezierność w normie. Raczki, nóżki wszystko jest!
W stosunku do ostatniego usg bąbel jest 5 dni młodszy. Płci nie dało się za bardzo wypatrzeć. Ja czuję, że urodzę chłopca w święto niepodległości.
monia35, perelka89, ewulek, Nala85, madzi4aam, Galaretka, Micia, Agnike, haen, agulla03, ~~Ania~~, szczesciara25 lubią tę wiadomość
-
Przynajmniej nie stresujesz się ze za mały Jest.. ja ciągle mam takie myśli... 2.04 byl 2.4cm 14.04 3.8cm. to tak patrząc na średnią to miałby teraz 5.4 cm... eydaje mi się ze będzie malo jak na 13t2/3dni.. bo jest u mnie z kolei młodszy kilka dni.. a wasze w 12 tyg miały po 5.7 cm... mam nadzieje ze zobaczę ktosia większego:) moze sobie wkrecam ale tylko to mnie codzien dręczy..
-
Agnike no niby wiem, ale i tak jest to takie stresujące
niczym się tak nie stresowalam ani brakiem objawów ani niczym ato mnie męczy. Jak to u was było? Ile dzieciaczki mialy na poprzedniej wizycie a ile teraz.
może nadrabia teraz wzrostem:D ciekawa jestem -
Madzia ja miałam dawno usg i teraz dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się (o ile mnie moja ciążowa pamięć nie myli), że mało urósł mój bąbel - ok. 3cm przez 5 tygodni. Ale myślę, że to nie powinien być powód do zmartwień. W końcu dzieci i młodzież też w różnym tempie rosną, a dorośli różnego są wzrostu.
-
Cieszę się ,że u wszystkich dziewczyn na wizytach, wszystko dobrze:-D
U mnie plamienie znów w kolorze kawy z mlekiem ,ale mówiła p.dr , że tak jeszcze kilka dni będzie. Całe szczęście ,że mąż ma 2 dni wolnego to będę mogła leżeć i 6.05 będzie wszystko w normie. -
maia1991 wrote:Czy tylko ja czy ktos jeszcze boi sie burzy? Do nas wlasnie nadchodzi blisko jest a ja sama z mala w domu bo moj w pracy do 22 a ok 23 bd w domu ajc