Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje kochane
Nic mi nie mowila na ten temat tylko data sie zgadza i tyle . Ale bylam tak szczesliwa serduszkiem i moim spiacym dzidziusiem to nawet nie myslalam o tym
-
Kitaja powietrze po burzy to bajka u mamy zawsze wychodzilam na balkon i odychalam swiezym powietrzem teraz balkonu brAk i nie moge sie tak relaksowac
buffy ja mam zapalenie gardla mowic nie moge masakra wychodza lody z maszyny :'(
Kitaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam czytam
Mala czarna : alee sie ciesze :* nie potrzebnie schizowalysmy
I widzisz juz nie musimy tak lezec pamietaj bys ze szczescia za bardzo nie szalala
Viki i Gianna mialy II kreseczki jejku jak fajniemaia1991 lubi tę wiadomość
-
I co do innych dziewczyn takze gratuluje ze wszystko jest dobrze :* takie wiadomosci bardzo milo czytac
-
Skarb wszyscy mi mówią żeby nie zaszaleć ale to się chyba nie da bo dziś byłam ba nogach 2h i normalnie mnie bola :p
Swirowalysmy bo kochamy nasze maluchya mój też chyba spal
Marta o której masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 22:23
-
Najgorsze to czekanie. ale nagroda niesamowita
ale juz masz koniec 12t to spoko a kiedy miałaś ost wizytę?
Emocje i ruszenie się z łóżka i w końcu czuję się zmęczona gdy kładę się spać
Dobranoc moje listopadowkiskarb15, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Marta1986: Kochana trzymam kciuki bedzie dobrze :*
Zobaczysz dzidziusia i juz na pewno sie uspokoisz
Mala_Czarna_89: najwazniejsze ze mozna wyjsc gdzies czasami , ze moge 2 razy w tyg do szkoly pojsc czy cos do ludzi , ale mysle tez duzo odpoczywac bo gin mi mowila zebym tez duzo lezala bym nie przegiela
Ja wlasnie od 6 nie spie , wszystko boli mnie po tym miescie wiec sobie poodpoczywam wczoraj wystarczajaco sie nalazilam do 19
Dalej mam te nasze kochane mdłości .
A co tam u WaS ?
No to ze mnie poranny ptaszek widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:30
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj wizytę na 16.40 także liczę na kciuki, bo się stresuję...
A burzy się boję strasznie, kiedyś z rodzicami utknęłam w aucie w środku burzy z gradem, mega wiatrem.. no prawdziwy armagedon nad nami przeszedł, a my na drodze pod liniami energetycznymi - wyjechaliśmy z lasu cudem! W mieszkaniu na 7mym piętrze nam szybę wybiło!także mam traumę
Zaproszenie do grupy wysłane
----
Mały update - na naszych fb widać, że ktoś nas dodaje do grupy "listopadowe mamuśki". Owszem nie widać co piszemy, ale sam moment dodania widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:15
Mala_Czarna_89, Mandi :) lubią tę wiadomość
-
~~Ania~~: trzymam kciuki :* bedzie dobrze zobaczysz i za mamusie co maja dzis wizyte tez ! :*
~~Ania~~ lubi tę wiadomość