Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, zapomniałam napisać o włosach na brzuchu: też zauważyłam, że są ciemniejsze, ale pomyślałam, że teraz bardziej się przyglądam. W każdym razie pocieszyłyście mnie, że nie jestem taka włochata normalnie, tylko teraz hormony robią swoje
Anitko jak twoja krecha na brzuchu, zmienia się? -
Ja sie smialam do mojego ze nam tam chyba mala malpka rosnie
w pierwszej ciazy mialam ale tak malo wloskow a znowu teraz tak duzo
ale to przez te hormony ciazowe
Mala Czarna : A do kogo sie odnioslas bo ja mam na imie Anita a jak nie do mnie nie chce palnac czegos , ja skromna hehe:D -
do ciebie moja droga, pisałaś kiedys, ze masz juz ta linię. U mnie ani sladu
MW26 dziwnie się leży nie?Mi też się w głowie kręciło, jak już wstałam, a do toalety jak miałam iść, to żałowałam, że jest po drugiej stronie mieszkania
Ale tak jak mówisz- należy się, tym bardziej, że nie robisz tego dla siebie. I leż, leż, mi kazali w szpitalu nawet wyjścia do toalety ograniczać, do czasu aż była krew.
Pff.. jeszcze jeden pokój, kuchnia i przedpokój. Padnę dzisiaj, ale się rozleniwiłam. I nie chcę narażać malucha, więc naprawdę sprzątam tylko "z góry". Robię godzinę przerwy i się kładę -
Mala czarna u mnie ta sałatka byla wczoraj.. Tylko dorzucilam ser żółty bo myślałam ze mi przeszło ale niestety oddalam sałatkę spowrotem. Wieczorem juz wydlubalam ser i byla przepyszna. My dzis długie spacerki troche brzuch boli.. Na obiado kolacje spaghetti
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala czarna : kochana u mnie ta linia jest taka jasniutka
Narobilyscie mi smaka na salatkezawsze na cos mi smaka robicie
-
Eh wyniki trochę słabe. Monocyty, leukocyty, neurocyty, limfocyty, bazocy wszystko podwyższone o ponad połowę. Tsh też skoczyło mocno. Wrr. Nawet nie chce mi się sprawdzać co to. Ale pewnie sprawdzę, bo teraz majówka to do lekarza rodzinnego nie pójdę skonsultować. Połowę wyników ucieło, płaciłam za magnez, powinno być też żelazo. Pani kuła 2 razy ale nie chciało lecieć, został krwiak na każdym ręku więc już nie próbowała, 1/3 fiolki widocznie nie wystarczyła.
Leżymy sobie bo brzuch boli przeokropnie. Jest strasznie napięty. Ale boli chyba jelitowo.
Oto my dziś ( ale brzuch wyjątkowo wielki, codziennie tak nie wygląda, dziś przez to, że jelita wariują i spuchły) :
Micia, Kitaja, Ona_89', maia1991, Nala85, haen, Mala_Czarna_89, monia35, Izzy, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Ja na razie tak na szybko bo jesteśmy w sklepie. Z usg wszystko ok NT 1,9 w najszerszym miejscu a maluch ma prawie 7 cm potem wkleję zdjęcie bo mam już normalne;P dziękuję za wszystkie kciuki
Kitaja, Aga_502, skarb15, haen, Mala_Czarna_89, Micia, olcia88, monia35, Izzy, Ona_89', agulla03 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny my niestety w szpitalu..Poszłam do toalety a tam plamienie..Mąż zachował zimną krew bo ja oczywiście w ryk
Akurat mój gin przyjmował pojechaliśmy zrobił usg dzidziuś żyje..Ale w badaniu ginekologicznym jest tam w środku jakiś taki czop krwi niewiadomo z kad..bardzo się boję
-
Olcia : sliczny brzuszek
Martusia ! jeju kochana trzymaj sie bedzie dobrze ! :* trzymam tutaj kciuki za Cb i malenstwo:* dawaj nam kochana znac na bierzaco . -
Mala odwolalam korki na 2 tyg
tylko obiecalam kolezance ze pojde z nia do przychodni na szczepienie bo ma dzieci 15mcy i 6 tyg. Ale ogarniania przy takiej roznicy. Zakladalam malemu skarpetki i balam sie ze polamie nozki. Musze sie wiele nauczyc
Brzuszkiem sie jaram w sumie. Cale zycie czekalam na ten moment. Za dzieciaka wkladalam sobie poduszke w zabawach. Maz zaprosil kilku znajomych na dzis wiec leci na szmacie a ja sie wlasnie przebudzilam.
Marta pewnie krwiaczek. Daj znac co Ci dokladnie lekarze powiedzieli.
Ja zmulona po tych dawkach luteiny i dupka i czuje ze ten nadmiar progesteronu zwolnil mi ukl trawienny stad ten bol brzucha bo jelita nie wiedza co jest grane, ze nie zalatwiamy sie 5 razy dziennie.
Haen z tarczyca walcze od roku. Spadla mi miesiac temu do 0,565 a teraz jest 2,150 tragedii nie ma ale przy stalych lekach moglaby nie szalec.
Buziaki kobitki, w koncu pospalamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:35
Mala_Czarna_89, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Marta nasze dzieci juz sa duze i silne,dobrze ze pojechalas sprawdzic,teraz jestes po opieka lekarzy i napewno dobrze sie wami zajma:-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziękuję Wam dziewczyny..Już po prostu moje nerwy są na wyczerpaniu..Zawsze coś nie tak musi być..
Właśnie krwiaka nie było widać na USG..Jedynie to mam bezwzględny nakaz leżenia wstawanie tylko do WC..Ale dla robaczka wszystko..