Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale mówiłaś Marta że czarna plama ? U mnie czarną plamę nazwali krwiakiem. A sprecyzowali co to może być ? Bo tak dziwnie że jest krwawienie i nie wiedzą. To czemu ja nie mam leżeć plackiem ? Nie kumam ;/ Dostałabym takie zlecenie to bym się kurcze ogarnęła a nie. Wkładki nie dają rady, założyłam podpaskę tak dużo leci.
-
noi malenstwo zdrowe... bardzo ruchliwe
ciaza starsza o 2 dni tj 12w1 dlugosc 5,55-wydaje mi sie ze maly jak na 12tydz
nic poza dlugoscia nie mierzyli oczywiscie jak to w IE
zabrali 3fiolki krwi....lobuzy......-zrobia mi wszystkie mozliwe badania..i to mnie cieszy
naczekalismy sie 1,5h w przychodni
nie mam sily juz....zjadlam obiad dopiero przedchwila
dziekuje wszystkim co trzymali kciukiMala_Czarna_89, Kitaja, majeczka8, Izzy, moremi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mala_Czarna_89 wrote:Marta czyli zostawili cię w szpitalu?
MW26 jak plamienie tak jak było czy mniej?
Tak bo ja dostałam skierowanie na oddział bo byłam u Gina w przychodni..
Zmienili mi Luteinę z dopochwowej na doustną 3*2 tab. -
Marta1986 trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
MW, fajnego masz lekarza.Odpoczywaj spokojnie i razem odliczamy do środy Kochana, też mam wizyte w ten dzień.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt, super, że wszystko dobrze u Waszych Robaczków.
A brzuszki macie piękne! Ulżyło mi, że nie tylko mój już widać :p Bo wydawało mi się, że 14tc to gdzie tam jeszcze do brzucha.. A tu jednak.
U nas wszystko dobrze, wczoraj bolał mnie brzuch ale chyba wszystko w środku zaczyna się rozpychać.
Nasłuchuje już ruchów tego łobuza ale cisza póki co. Pisałyście chyba wczoraj o wsłuchiwaniu się w swoje ciało i analizowaniu wszystkiego. O tak, o każdym pierdnięciu w jelitach i puknięciu w brzuchu rozmyślam później do końca dnia..
Kochane, udanej majówki Wam życzę i oby pogoda dopisała.monia35 lubi tę wiadomość
-
monia35 wrote:ciaza starsza o 2 dni tj 12w1 dlugosc 5,55-wydaje mi sie ze maly jak na 12tydz
nic poza dlugoscia nie mierzyli oczywiscie jak to w IE
Moja dzidzia w 12t+1d miala 5,15 takze raczej nie jest za maly. Jedne dzieci sa wieksze a drugie mniejsze
Izzy, monia35 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny czy bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla chlopca h&m,george,f&f,next,early days i inne od rozmiaru 56? za grosze,nie zniszczone, dodaje gratisy w postaci skarpetek i czapek.nie posiadam duzo ubranek typowo dzieciecych w misie itp tylko preferuje ciuszki dla "malego doroslego" jeansy, bluzy,koszule, ale oczywiscie posiadam tez spiochy i pajacyki.jesli bylaby ktoras zainteresowana prosze napisac do mnie lub polubic post, mozna nawiazac dluzsza "sprzedaz", napisac co bedzie interesowalo, przesle zdjecia i gdy moj maly bedzie z czegos wyrastal a ubranko sie spodoba bedzie zarezerwowane.
-
olcia88 wrote:Haen z tarczyca walcze od roku. Spadla mi miesiac temu do 0,565 a teraz jest 2,150 tragedii nie ma ale przy stalych lekach moglaby nie szalec.
Buziaki kobitki, w koncu pospalam
U Ciebie jest dwójka, więc się nie dziw
Warto skonsultować z endokrynologiem.
Ja przed ciążą miałam połowkę letrox 50, teraz 3/4 tabletki i na kolejnej wizycie pewnie już dostane całą.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!