Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem wam ze i tz i ja byliśmy w szoku. Lekarz mowil ze bardzo ruchliwe dziecię, każdy paluszek mozna juz zobaczyć, ciagle pchala rece do buzi, przekrecala się z brzucha na plecy i odwrotnie, nie zapomniane przezycie:) no i wyrównał mi się termin wg OM i USG. Także ostatecznie wpisał 31.10:)
skarb15, Izzy, Micia, Molcia, monia35 lubią tę wiadomość
-
Madzi4aam : Kochana a tak sie bałaś
Ciesze sie razem z Tb
Widze że u Cb 15 tydz ohoho
U mnie jutro wdłg usg 13czyli jeszcze tydz do II trymestru
-
To ja mam pytanie do osob tarczycowych: pierwszy raz biore leki i na wizycie endokrynolog powiedzial, zebym przed kolejnym badaniem krwi nie brala tabletek, tylko nie wiem czy wystarczy nie brac w dniu pobierania krwi czy dluzej?? Ktos mi podpowie;)?? (Bo lekarz mi mowil, a ja oczywiscie zapomnialam...)
-
natali101: Kochana trzymam kciuki na pewno bedzie dobrze , dawaj nam znać co i jak :*
Izzy : Ja także na nią z niecierpliwością czekamIzzy lubi tę wiadomość
-
Aaa ja od 9 siedze przy komputerze i czytam głupoty
No to kochana na co czekasz wstawiaj nam tu szybciutko zdjecie brzuchalka -
Cześć Dziewczyny, Wy już tak daleko z ciążą i po wizytach. A mnie ostatnio łapią czarne scenariusze do piątku jeszcze tyle dni. Piersi jak nie bolały tak nie bolą, a brzuch nie rośnie a u Was już takie brzuszki
. Wg USG dziś u mnie 11 tc + 0 dni
. Bo dzidzia młodsza o 4 dni od OM.
Marta1986 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Skarb ale tak mi się dobrze leży
Brakowało mi takiego dnia żeby porządnie wypocząć. I wreszcie troche świeżego powietrze na dworze!
Micia wiem co czujesz ale musisz być dobrej myśli. Dzidzia jest już duża i na pewno zdrowa.
A jak u Was z ruchami? Bo ja tal leżę spokojnie już jakiś czas to dałabym sobie głowe uciąć (no, może rękę), że coś tam plumka..skarb15, monia35 lubią tę wiadomość
-
Micia: kochana , nie masz co sie przejmowac dopiero 12 tydz , nie musisz mniec brzuchalka teraz , innym nawet wyskakuja dopiero w 7 msc
natali101: To kochana odpoczywaj ile tylko sie da , zeby sie wszystko ladnie unormowalo :*
Izzy: Mi to wlasnie lezenie uszami wyszlo hehe :)Alee Ty kochana korzystaj
Co do ruchów nie czuje jeszcze , ale sobie czekam spokojnie , jutro dopiero 13 tcAle nie moge sie juz doczekac tych slodkich kopniaczków od maluszka
Izzy lubi tę wiadomość
-
Micia: kochana pamietasz jak ja przezywalam nie dawno przed wizyta ze mdlosci przeszly i piersi nie bola <tylko sutki> , a poszlam na wizycie to dzidzia zdrowa i jeszcze na dodatek sobie spała
A mdlosci lekkie wróciły hehe
Wiec kochana bedzie dobrze na pewno :* A ktorego masz wizyte ?
Micia lubi tę wiadomość
-
Straszne rzeczy... Rozładowała mi się bateria w detektorze!! ;( Jutro dorwe jakiś sklep..
Skarb, nie potrafie sobie wyobrazić tego uczucia jak dziecko kopie.. Zastanawiam się czasami czy to nie boli, czy będzie to miłe.. Do 7 tyg. wiedziałam o ciąży wszystko po 3 poronieniach. A teraz - zaczynają się już nowe doznania w ciąży.skarb15 lubi tę wiadomość
-
Micia tule mocno :-* mnie tez wiele razy dopadaja czarne mysli i martwie sie, a jeszcze jak czytam ,ze niektore z nas plamia i laduja na IP jest mi strasznie przykro i wtedy zaczynam sie bac, ze to i mnie moze spotkac!!! Musimy odganiac te czarne mysli, bo wtedy szkodzimy swoim malenstwa!!! Nasze dzieciaczki sa juz duze i silne, a za tydzien bedziemy juz po prenatalnych bardziej spokojniejsze zobaczysz :-* sciskam Cie mocno i rozumiem co czujesz,kazda Matka martwi sie o swoje dziecko od momentu zobaczenia dwoch kresek,a jeszcze wiele przed nami ....
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pamiętam, że wiele z Was miało takie obawy w podobny tygodniu ciaży do mojego.
Wizytę mam 8 maja. Mnie w ogóle piersi nie bolą po zapłodnieniu też nie bolały czasem tylko bolały jak brałam duphaston. Teraz mam luteine dopochwowo. Na ostatniej wizycie też nie bolały i lekarz też się zdziwił, że nie bolą ale skoro dzidzia się ruszała i biło serduszko uznał, że mnie nie muszą boleć. Mam jedynie od dłuższego czasu dużo żyłek i ciemne sutki ale wcale nie bolą. A jak widzę u niektórych dziewczyn aniołki z 10 tc albo i wyżej to zaczynam panikować.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
natali101 wrote:Haen w dniu badania nie bierz przed pobraniem.
Ja wczoraj wylądowałam na sorze. Po podtarciu krew. Zrobili badanie i nie wiadomo skąd to plamienie. Na usg dzidzia żywa i bardzo ruchliwa.
Miłego dnia życzę
Dziekuje za info:*
Trzymam kciuki, zeby wszystko sie unormowalo. Beddie dobrze