Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki dziewczyny skarb15,ona89,izzy
uspokoilyscie mnie
trzymam kciuki za was dziewczyny , szczegolnie za te z plamieniami - bedzie dobrze.... baaa MUSI BYC - czas szybko leci i niedlugo bedziemy trzymac w ramionach swoje wymazone,wyczekiwane i kochane skarby.
milego dnia dziewczyny.
skarb15, Izzy lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
monia35 wrote:molcia-- ja biore zwykle priobriotyki i nic mi juz nie dokucza/zero nawrotow
w aptece zapytalam czy sa jakies przeciwskazania//szukaly i nie ma dla ciezarnych i powiem ci ze odrazu zadzialaly
-
Ja mam nadal mdlosci i wymioty, ale ciagle mam nadzieje ze nie dlugo bedzie lepiej bo waga zamiast rosnac to spada :-/ja biore duphostan i dziewczyny pisaly tu na forum,ze on nasila mdlosci,narazie lykam 3*1 , ale 25maja mam wizyte u gin i bedziemy pomalutku schodzic 2*1 lub 1*1 takze mam nadzieje,ze bedzie lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:52
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
molcia najpierw na wlasna reke kupilam najzwyklejsze probiotyki bo mialam infekcje ,bylam u lekarki zrobila mi wymaz i dopiero po tyg byly wyniki.odrazu po wizycie kupilam zwykle probiotyki ...bralam przez tydz i pozniej byly wyniki i teraz biore specjalne na odbudowanie flory bakteryjnej /bio kult candea/
z tym ze lekarka powiedziala ze jak dzialaja te zwykle to nie musze zmieniac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kitaja wrote:Ja mam nadal mdlosci i wymioty, ale ciagle mam nadzieje ze nie dlugo bedzie lepiej bo waga zamiast rosnac to spada :-/ja biore duphostan i dziewczyny pisaly tu na forum,ze on nasila mdlosci,narazie lykam 3*1 , ale 25maja mam wizyte u gin i bedziemy to pomalutku schodzic 2*1 lub 1*1 takze mam nadzieje,ze bedzie lepiej
-
monia35: ślicznego masz bobaska kochana
Mona90: mnie nadal mecza ale juz troche widac ze II trymestr sie zbliza wielkimi krokamiKażda ciąza jest inna wiec nigdy nic nie wiadomo
Pociesze Cie i Ci powiem ze fest mdlosci w 1 ciazy mialam do 20 tc , pozniej mniejsze
Kitaja: czy ja wiem od nie dawna mam mniejsze mdlosci - a wtedy bralam duphaston , teraz przestalam 2 dzien nie biore i mam takie same jak bym brala czy nie- ale lekkie wiec mi nie przeszkadzaja , nawet uspokajaja
A tak wgl kochaniutkie życze Wam spokojnej i milej majówki<u mnie jak zawsze wieje nuda hehe>
monia35, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane mamusie
pozdrawiam was z pochmurnych gór, ale trzeba się cieszyć tym co się ma. Mam nadzieje że u was wszystko e porządku i czujecie się dobrze. U mnie samopoczucie jak narazie oczywiście sprawuje się świetnie i mam nadzieję że tak już zostanie
ściskam was mocno i trzymam kciuki! :-*
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ja wam zycze udanej majowki.My z mezem wybieramy sie na roczek do chrzesnicy
u nas juz wiosna,a tam u kuzynki (mieszka 200km ode mnie w gorach) prawdziwa zima,moj nawet narty spakowal
takze slonecznej majowki :-*
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja dziś wg usg (dla mnie bardziej miarodajne, bo daty @ dokładnie nie znam) zaczynam II trymestr
ze złym humorem ,bo wczoraj pokłóciłam się z moim na całego, oczywiście wina jego, ale wpadłam w histerię i powiedziałam dużo za dużo i strasznie mi teraz przykro, wiem, że jemu też
Na razie naprawia auto, spróbuję potem przeprosić, ale nie jest fajnie..
Od dziś zmieniam dawkę dupka z 3*1 na 2*1, może odbije się na mdłościach.
Za oknem chmury, a my same odwiedziny dzisiaj na które wcale nie mam ochoty. Oby w ciągu dnia wszystko się odmieniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:20
-
Mala_Czarna_89 : Juz drugi trymestr masz widzisz jak to szybko leci kochana ?
Ojejku to sproboj jakos zalagodzic sytulacje .
U mnie ladne sloneczko na polu ale watrzysko wieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:22
-
Jest mi mega przykro, czemu gdy skończyły się problemy z maluszkiem, to człowiek sam sobie dokłada?
Chciałabym, żeby już przyszedł, chcę się prztulić. Jeszcze sobie wczoraj popłakałam solidnie i muszę coś zrobić z opuchlizną na oczach ehh..
Dopiero mówiłam, że 20% ciąży minęło, a teraz to już około 30%, nieźle
Skarb jakieś plany na dzisiaj? Jeżeli zostajesz w domu, to chętnie się zamienięskarb15 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Dopiero zacznę was nadrabiać, wczoraj po usg goście się u nas zebrali i nawet chwili nie mialam..
z dzidzià wszystko dobrze. Ma równo 8cm:) zdjęcia mamy na usb także coś później wstawiębylo przepięknie:)) i najprawdopodobniej to dziewuszka:)
Izzy, Mala_Czarna_89, skarb15, haen, Nala85, Kitaja, Micia, Ona_89', Molcia, monia35 lubią tę wiadomość
-
U mnie mdłości już przeszły. Czasami w aucie mnie zemdli i jak jestem głodna.
Mała_Czarna też czasami za dużo powiem do męża i dzisiaj zrobiłam my śniadanie do łóżka za tą jego cierpliwość.
Pochmurny dzień i wiatr duży. Chyba przeleżę ten dzień..
Aaaa no i gratuluje II trymestru Mała Czarna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:38
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: kochana to przez te hormony czlowiek sam sie doszukuje problemu. A co sie stalo mowilas ze to zaczal Twoj nie ty .
Własnie szybciutko to mija a ja zyje tym dniem jak test robilam i skakalam ze szczescia , tak sie nie moglam doczekac jak ten test zrobie to stalam przed 5
Dzisiaj planow nie mam jako takich, poszlabym do kolezanki ale uczy sie do matury na pewno wiec jej glowy nie bede zawracac dopiero po maturzehehe
Mysle ogladac sb dzisiaj i wyjsc na pole na chustawke tradycyjnie
madzi4aam; kochaniutka !! ciesze sie razem z tobaJakie malenstwo juz duze ohoho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:40
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość