Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: A zebys kochana wiedziala nie moge sie doczekac
Ja zawsze ale to zawsze jak wychodze musze wygladac , w ciazy tak samo dbam o sb jak przed ciaza nie wyobrazam sobie inaczej:)
Jak widze kobiety co zaszly w ciaze i nie dbaja o sb bo jak twierdza po co to mnie to przeraza . Ale to ich wybor i ich cialo
My kobitki tutaj dbamy o sb.
Moj mi mowil ze dla niego w ciazy z brzuszkiem jestem bardzo seksiucieszylo mnie to
Micia: przed ciaza to mialam plaski teraz to tak fajnie mi rosnie od pepka w dol gora tez wieksza ale najbardziej wlasnie od tego pepkaMicia lubi tę wiadomość
-
Micia wrote:No właśnie Mala_Czarna i Skarb jak to u Was z tym brzuszkiem wcześniej wyglądało, bo ja mam narazie tak jakby 2 brzuchy
. Jestem po cięciu takim jak cesarskie, bo miałam rozlany wyrostek a nie wiedzieli co mi jest i tak cięli. Więc ten na dole brzuszek to takie uwypuklenie a pod pępkiem mam dołek i dopiero ten brzuszek czyli pewnie macica powiększona.
Micia lubi tę wiadomość
-
Shibuya : No no jaki brzuchalek
Joj chcialas zrezygnowac z forum kochana przeciez jestes jego czescia . Razem zawsze razniej :*
Aaa i przypomnialo mi sie ktos pisal na temat zaladka ja mam tak czasem , np dzisiaj i wczoraj , po tym jak zjadlam jogurt
A i mam takie pytanie czy wam tez tak smiesznie wloski na brzuchu pociemnialy ? -
Skarb ja pisałam o żołądku. Ja wczoraj jadłam jogurt może też od niego.
Aga_502 pocieszyłaś mnie, czyli nic tylko czekać na brzuszek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 14:21
skarb15 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Pierwszy raz wklejam zdjecie,mam nadzieje,ze cos z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:23
Shibuya, Mala_Czarna_89, Mandi :), maia1991, Ona_89', MW26, Micia, olcia88, monia35, Izzy lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Spore te wasze brzuszki
. U chudzinek od razu widać, że ciążą. Na mnie patrzą i teksty, że się obżarłam
.
Dzisiaj w sklepie przepuściła mnie przy kasie babeczka z dzieckiem, byłam zszokowana pozytywnie.
No i mam ten zły i niedobry glukometr. I zero pomysłów, co teraz.
-
Shibuya też ma brzuszek!
Wiesz, ja też miałam moment, że chciałam zrezygnować, chociaż na jakiś czas. Wtedy, gdy traciłyśmy dziecko za dzieckiem, na mnie też to bardzo się odbijało, bo dużo czasu ze sobą spędzamy, a przede wszystkim miałam takie samo maleństwo w brzuchu. Ale przeszłyśmy to najgorsze razem i koniec. Podoba mi się, co powiedział gin MW26: nie zamartwiać się, bo to już jest duża ciąża.
Odebrałam Laurę, zrobiłyśmy zakupy, posprzątałyśmy pokój Laury (czyli najgorsze na dzisiaj za mną)Shibuya lubi tę wiadomość
-
Widać wam brzuszki!!!
A na mnie w sklepie ludzie patrzyli, tzn nie na mnie a na brzuch właśnie, aż poprosiłam Laurę by zrobiła foto. Tadaaaam!
Mandi :), Kitaja, Molcia, maia1991, Ona_89', MW26, Aga_502, olcia88, Shibuya, monia35, Izzy lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: no no mamuska
Mandi: a ze mnie moj bratNie moge sie doczekac az bedzie taki duuuuuzy
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
Mandi: Wlasnie taki pokazany mi sie marzy zeby juz nikt nie mial watpliwosci
Mnie odtraca od rzeczy z czekolada , czasami na cos mam ochote to chapne a tak to nie mam z tym problemu cale szczescieodpukac bo apetyt wroci i kto wie na co pozniej bede miec ochote !
-
Mandi czekolada to magnez i endorfiny- hormon szczęścia!
Ja lubię w ciąży słodycze, a wcześniej nawet bym nie tknęła.
Sałatka na jutro gotowa, wycwaniłam się i zrobiłam z zupek chińskich, nie mam zamiaru pół dnia stać w kuchni. Ale pyyycha, mój dzisiejszy smak. Do tego parówki zapiekane z serem, bagietka z masłem czosnkowym i dziękuję, jak nie u mnie, ale trudno, dzidzi nie będę narażaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:34