Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę powstrzymać biegunki ;( jak zaczęło się o 00:30 po potem o 2:00 i teraz rano a do pracy trzeba iść. Smecta nie pomaga ,żeby się przespać wzięłam specyfik mamy czyli jagody w spirytusie taką małą łyżeczkę normalnie trzeba więcej. Męża nie ma w domu jeju jak ja dojadę ;( brać te jagody znów? Nie mam nic więcej w domu poza nimi i smectą.
Przepraszam za to wyznanie z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:31
-
nick nieaktualnyZjadłam banana , gorzka herbatę i bułkę z pasztetem. Wiem ,że może to głupie bo jedną stroną leci a ja jem ale jak nie jadłam to mi nie dobrze było ! Do pracy pójdę bo muszę niestety. Smecta też wypita.
Wczoraj po drugiej turze, klade się do łóżka boli mnie brzuch i tyłek a pierwsza myśl jaka ...,ze chce mi się siku i zjadłabym pomidorowej z kluseczkami! -
Ja nie mogę spać cholera jasna....Poszłam po 11 a wstałam o 5 i oczywiście w nocy się budziłam. Jak wstałam do kibelka, to mnie kręgosłup zabolał, ale nieprzyjemne. To ponarzekalam. Teraz postaram się jeszcze zasnąć hehe. Aha wczoraj poczułam jakieś bąbelki po lewej stronie na dole. Czy to może być TO?
-
Nala tak babelki to 1 delikatne ruchy dziecka gratuluje u mnie czuc juz wyraznie
Mala czarna moj tez mi nie wierzyl ze juz czuje wiec zrobilam tak jak ty i mi uwierzyl niedowiarek
Skarb daj jej popalic ale tak jak mowi mala czarna nie denerwuj sie za mocno niech to bd ostra wymiana zdan nie mozna sb robic jaj z ludzi
Ja tez mialam wczoraj biegunke moj blad bo wypilam wode z ogorkow kiszonych
Nala85 lubi tę wiadomość
-
Galaretka kup sobie po drodze suszone jagody i pij wywar z nich- przechodziłam mega biegunki z moja córka i to pomagało.
Nala ty wczucalas film odyseja życia? Bardzo fajny, przy okazji przerobilysmy z Laura temat "skąd się biorą dzieci" pod bardziej technicznym względem sprytnie pomijając sam sexPotem opowiadała tatusiowi jak to kijanki gubia drogę i pelzna nie tam gdzie maja haha
Masz może link do kolejnych części? -
Galaretka, te jagody odstaw. Łyżeczka Ci w niczym nie pomoże, a alkohol szkodzi dziecku.
Smecta i węgiel i powinno się unormować.
Gdzie Olcia? Miała zdac relację.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt
trzymam mocno kciuki za dzisiejsze
ja wczoraj przylecialam i przywitała mnie burza
czekam z niecierpliwoscią na jutrzejsze badania dopiero po nich będę funkcjonowała normalnie
bardzo sie boje po przeczytaniu histori Pauliny na fejsbuku.... Aaa niech już będzie jutro
Micia, adzia88 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzień dobry
będę musiała apropos nóg urozmaicić moją dietę bo magnez w tabletkach juz biorę.
Mi na biegunki pomaga niezbyt zdrowa lekko wygazowana cola i paluszki, zawsze taki zestaw brałam do pracy i pomagało
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania :-* -
Witam mamusie :*
U mnie nie najlepiej , boli mnie brzuch jak zrobie krok , czy przewróce sie na drugi bok , wzielam tabletki , no ale nie wiem czy nie zwymiotowalam ich ;/ mysle polezec dzisiaj wziasc jeszcze nospe po poludniu jak nie przejdzie do jutra to moze do szpitala.
Jeszcze dzis zadzwonie do ginki zapytac co i jak ona pewnie zaraz bedzie ze na wizyte do niej jak ja nie mam 100 zl zeby zaplacic jej za wizyte jak ostatnio ....
Mi sie wydaje ze to przez wczorajszy wysilek i nerwy podziekuje sekretarce za to..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:47
-
Shibuya : U mnie zawsze musi byc problem nigdy nic spokojnie
ale wlasnie zjem sniadanko , jak mi sie uda moze nie przytule drugi raz wc
i pogadam z malenstwem, kocham z nim rozmawiac