Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki jesteśmy już po prenatalnych wszystko na USG w porząsiu
Jeszcze teraz czekanie na wynik testu Pappa 10 dni ale też myślę że będzie ok
No i w 90 % będzie synuśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:28
adzia88, Molcia, Micia, Nala85, moremi, Ona_89', Kasia Kraków, agulla03, haen, Buffy, Izzy, olimama, maia1991, szczesciara25, Mala_Czarna_89, Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość
-
witam moje kochane Listopadoweczki:)
dluuugo mnienie było , ale starałam sie regularnie podczytywac co u Was słychac:) Ja juz po prenatalnych. mailam w tamten czwartek na USg wszystko ok , a przed chwilka zadzwoniła do mnie ginka i powiedziała , ze PAPA tez super. Przy okazji badania okazała sie , ze kruszynka to raczej chlopakwiec ciesze sie jak cholerka , ze wszystko gra:) a...i jeszcze mam miesniaka ( co mnie akurart zamrtwiło ale lekarz powiedział, ze w niczym nie przeszkadza..)
co do detektora to powiem wam szczerze , ze nie zawsze udaje mi sie podsluchac malego...( moze przez miesniaka wlasnie??) , ale jak juz znajde to zamykam oczy...slucham...i marzę..:)staram sie nie meczyc tym maluszka wiec jak nie moge nic usłyszec to poprostu odpuszczam i sprawdzam za jakis czas...
ciesze sie, ze u was wszystko w porzadeczku, trzymam kciuki za badania
Byłam dzis wyjatkowo u pacjenta. dawno nie robiłam wizyt domowych, ale ci rodzice z dzis byli wyjatkowo zdeterminowani i sciagneli mnie do siebie, zebym zbadała ich córeczke:)zajechalam a tam 2 tygodniowa dziewczynka...jak fajnie taka malutka tzrymac w rekach...zupelnie inaczej sie czulam rehabilitujac takie malenstwa kiedy nie byłam w ciazy ...( cos sie jedna zmienia w głowie )
brzucha juz nie dam rady ukryc i choc nie przytyłam zbyt mocno ( ok 2 kg ) to brzuszek wyskoczyl juz dosc spory:) fajnie:)
sciskam kazda z Was z osobna , Kazdego wieczorku modle sie za nas wszystkie ( nie wiem , czy wszystkim sie to podoba ??) ale tak sobie pozwalam, wiec musie byc dobrzeadzia88, Micia, Molcia, Ona_89', agulla03, haen, moremi, Izzy, Nala85, olimama, maia1991, perelka89, Mala_Czarna_89, Nuffeq lubią tę wiadomość
fajnaaga -
nick nieaktualnyIzzy super ,ze wszystko ok.
JA należę do ludzi z otyłością brzuszną niestety a dziś mi mąż powiedział ,ze mój tłuszczyk zmienia się w piłeczkę
Już się cieszyłam ,ze mi senność minęła a w tym tygodniu po pracy min. 3 godz. snu i o 22 spać do 6 śpię mocno. A i bolą mnie dziś sutki z czego się ogromnie cieszę ( co dla normalnego- niezaciażonego człowieka może brzmieć bardziej niż głupio)
Fajnie ,że na wizytach wszystko ok.
Fajnaaga dobrze ,ze podczytujesz bo mam zamiar wykorzystywać Twoje opinie przy zakupachMicia, moremi, agulla03, Izzy lubią tę wiadomość
-
olcia88 wrote:Juz po. Wszystko ok. Rozpisze sie profesjonalnie wieczorem i wszystko opowiem. Teraz sobie placze bo stres puscil.
Ja w piątek miałam mnóstwo krwi, zużyłam dwie podpaski, podczas badań chlustało, ale okazało się właśnie, że to jednak krwiak. Całe szczęście się już wchłania, a ja dzisiaj w domu
Odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj i będzie ok.
Dzisiaj u mnie też wyszło, że na 90% chłopaktak czuliśmy
Micia, agulla03, Buffy, Izzy, olimama, maia1991, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mnie dobre wiesci. Wszystko jest dobrze, babelasek moj ma 6,1 cm i od ostatniej wizyty podgonil 2 dni, czyli zostal mu jeden dzien. Plci nie znam, ale za 7 tyg poznam
jeszcze tyle czekania, ale najwazniejsze, ze wszystko w porzadku. Pozdrawiam Was
Micia, Molcia, agulla03, haen, Buffy, Izzy, adzia88, maia1991, Mala_Czarna_89, Kitaja, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
moodliszka: zebys kochana wiedziala z chlopem to calkiem inna historia
Pewnie juz przez brzuch Ci zrobi bo mi juz robila w 11 tyg i 2 dniu i nie robila dopochwowoale przeciez kochana facet moze byc przy usg dopochwowym ale zalezy czy kobieta tego chce , u mnie bynajmniej tak przed tem bylo
maia ; no to widaj w klubie .
Kochane nie mam sily ... Sekretarka
zrobila mnie w ch* nie bylo
zadnych lekcji, normalanie na
darmo sie natuklam... Na nogach od
13.. autobus mam o 15 jade godzine
jestem o 16 potem do szkoly. kawal
drogi i musialam do 18.20 czekac na
autobus zeby nastepna godzine sie
przyjechac Az mnie niesie.
maia1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje ja też już po badaniach prenatalnych, od razu dostałam wynik pappa, lekarz potwierdził że bardzo niskie ryzyko choroby, zbadał od głowy do stóp, wszystko ok. Był bardzo poważny i chyba zdenerwowany ponieważ było opóżnienie 1 godz.Nie zadałam mu żadnego pytania, tylko go słuchałam, nie znam płci, ale to nie jest takie ważne. Oczywiście przyszedł detektor i już posłuchałam serduszka, a maluszek ma 7.2
Widzę że dzisiaj bardzo pOzytywny dzień, nie tylko u mnie.
Pozdrawiam cieplutkoMicia, adzia88, perelka89, maia1991, Ona_89', Mala_Czarna_89, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Mala czarna ja malenstwo tez czuje teraz dwa do 3razx dziennie 1raz po obiedzie jak pozomnie zjem a 2raz to wlasnie teraz po kapieli hehe mile uczucie
Skarb to niezla sekretarka z niej skoro cie w blad wprowadzila ja bym ja tam zjadla
No i gratuluje wszystkim mamusia po wizytach ciesze sie waszym szczesciem i widze ze przewage chlopcow mamy tutaj -
Anita nie żebym cię podpuszczala ale ja bym sobie to delikatnie mówiąc wyjaśniła z szacowna sekretarką. Myślisz ze zrobiła to specjalnie czy taka niezorientowana?
Maia moje dzisiaj daje czadu zobaczymy czy jutro będzie miało sile
A Olcia zaginęła w akcji pewnie świętuje z mężemolcia88 lubi tę wiadomość
-
maia1991: nie mialam okazji sekretariat tez byl nie czynny.
Mala czarna ; jak pojde na nastepna srode to sobie z nia to zalatwie ze mnie nikt nie bedzie sobie jaj robil, ja z tych co nie da sobie w kasze dmuchac . Ja jej leb skrece i nie zostawie na niej suchej nitki , tak wydzwaniala , grozila ze jak nie przyjde w poniedzialek. to bedzie problem ze zdaniem ze bd musieli wnioski wysylac mowilam jej ze w pon nie ma opcji jezzcze ze w srode ona ze ok .. i co ani. nie bylo w pon i srode . -
adzia88: moze brakowac Ci magnezu, daj sb poduche pod nogi zeby byly wyzej.. mialam podobny problem w pierwszej ciazy .
-
Tak poducha pod nogi na twoja dolegliwość i na niespokojne nogi też pomaga (ktoś pytał).
Skarb nie daj się ale też nie zdenerwuj się za bardzo żeby się to na twoim zdrowiu nie odbilo.
Taraaaam mój maz w końcu docenił detektor: założyłam mu słuchawki i sama jeździłam po brzuchu zgodnie z tym gdzie maluch fikal a przetransportował się z jednej strony brzucha na druga i z powrotem przy okazji fikajac koziołki. Stwierdził ze maszyna fajna, ze wszystko słyszał i ze naprawdę go czuję skoro podążam detektorem za dzidziusiem nie mając słuchawek.
Wywnioskowalam ze wcześniej myślał ze sobie wmawiam ze czuję wrrrr...