Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na pobranie krwi jestem jakas 27 w kolejce u was też to tak wygląda czy tylko u mnie taka komuna?
Kitaja a wy zatrzymaliscie się u rodziców? Trzymam kciuki za ciebie, zobaczysz, szykuje ci się weekend przepełniony szczęściem
Ja zabraniam pracować tyle godzin, należy się odpoczynek mamie i dzidzi!
Dobrze ze Olcia zostawiła choć krotka wiadomość po wizycie bo umieralybysmy ze strachu..Kitaja lubi tę wiadomość
-
Mala w Polsce mamy swoje mieszkanie,wiec jestem sama
maz tez nie mogl przyleciec
o ciazy wie najblizsza rodzina,ale nic nie mowilam,ze mam dzis badania chce im zrobic mila niespodzianke po
dobrze,ze mam was tutaj i moge z wami dzielic swoje troski,kto lepiej zrozumie burze hormonow taka jak ja jak nie inna ciezarna;-)mam nadzieje,ze to bedzie najpiekniejszy moj weekend
ale jeszcze 4h oczekiwania
ciekawe co to bedzie pare godzin przed porodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:05
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya wrote:Jasne, witamy
może powiesz coś o sobie?
mam na imię Justyna wiek 29lat,o dzidziusia staraliśmy się osiem długich lat
najpierw były jakieś tam badania dopiero po jakimś czasie zaczęliśmy bardziej się zaglebiac że coś jest nie tak
po osimiu latach trafiliśmy na program rządowy i zakwalifikowalismy się
udało się za pierwszym razem uzyskać ciążę
jesteśmy tacy szczęśliwi że aż czasem jeszcze nie mogę uwierzyć że noszę w sobie małego szkrabika
olimama, Micia, Molcia, madzi4aam, fajnaaga, Mala_Czarna_89, Shibuya, haen, agulla03, ewulek, Kitaja, perelka89, Marta1986, Marta1986, Miu95, Sajgonara, Kasia Kraków, Aga_502, Nala85, adzia88, Ona_89', moodliszka, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Justa, to ty pewnie chuchasz i dmuchasz jeszcze bardziej niż my
Maia znam niestety zapalenie krtani u małego dzieckamasz inhalator i wszystko? Bo czeka cię kilka ciężkich dni, aż ci współczuję.
Ja już w domu, w sumie szybko poszło. Piękna pogoda, aż człowiek dostaje energii, gdy z rana wyjdzie z domu.
Moje maleństwo o 23 zaczyna tańczyć, a wstaje dopiero po 8, mogłoby mu tak zostać, ale w to nie wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:34
justa1234 lubi tę wiadomość
-
czesc wszystkim w piatek:)
Madzia nie martw sie z tym detektorem , ja nauczyłm am sie odnajdywac szkraba dopiero po 2 dniacha i teraz czasem mi jest ciezko go znalezc:) wiec powolutku i szukaj nisko , tak jak mowi mala czarna .
u mnie na szczescie nocka ok. Moj zaspał do roboty wiec rano narobił rabanu, ale jak sobie poszedł to jeszcze kimnelam godzinke:)
podziwiam te z was , ktore maja starsze dzieci...jak wy dajecie rade???ja jestem takim leniem w ciazy , ze ciezko mi z psem na podworko wyjsc:)
zaraz lece do szkoly rodzenia na wyklad, nie wiem jak go przezyje. ostatnio malo co nie zwymiotowalam na srodku sali i chciałam szybko skonczyc...a grupa jeszcze 100 pytan do....a to wózeczek , a to bujaczek , a to nosidełko i tak w kółko:) dzis bede tam pierwszy raz z widocznym brzuszkiemzawsze na to czekalam:)
czemu Olcia sie nie odzywa??? przegapiłam chyba jakis jej wpis...czy u niej wszystko ok??
milego dnia kochane:)fajnaaga -
Kitaja trzymam kciuki !!! :**
Czytalam na fb ze Izu do szpitala dzisiaj dalej musi jechac bo ma krwawienie
Co do pobrania krwi to weszlam do szpitala i wyszlam zadnych kolejek nikogo przede mna ani za mna
Justa1234: Witam Cie bardzo serdecznie i gratuluje ! :*
Przepraszam ze tak ogolnikowo , ale sily nie mam kompletnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:42
justa1234, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Staram się uważać na malucha
dużo odpoczywamy
narazie jest wszystko w porządku zawsze mam stresa przed kolejnym usg
a już nie długo będziemy robić badania prenatalne więc też będzie stres
no ale jestem dobrej myśli że z maluszkiem jest wszystko w porządku
miłego i słonecznego dnia wam życzę
u mnie słońce pełna parą
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Skarb czyli razem byłyśmy na pobraniu krwi? nie widziałam cię
Jak brzuch?
fajnaaga choć zawsze wydawało mi się, że nie będę mieć dużej różnicy wieku między dziećmi, to tak się jakoś złożyło, że będzie 7,5 roku. i uwaga: to moje błogosławieństwo! Bo Laura jest już duża, wszystko wokół siebie zrobi sama, cały mój wkład, to obudzić ją do szkoły, podać obiadek, odebrać ze szkoły i dużo rozmawiać i przytulać
Wczoraj rozmawiałam z laurkową wychowawczynią, mówiła, że córka baaaardzo cieszy się z rodzeństwa, ciągle o nim mówi. A wczoraj na informatyce mieli narysować swoją rodzinę i poszła pani zapytać, czy może dzidziusia też
Olcia dała na szybko znać, że na badaniach ok, wszystko gra i odezwie się z domu. A na fb się nie odzywała?Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny postanowiłam się przywitać i ja
Troszkę was już poznałam bo podczytuję was prawie od początku:)
Termin mam wg OM 03.11 dwukrotnie potwierdzone że będzie chłopak. Czyli drugi synuś
Moje pierwsze szczęście ma 6 lat. O drugiego skarba staraliśmy się kilka lat. Niestety w zeszłym roku okazało się że mam niedrożne jajowody i została nam tylko opcja in vitro. Pierwsze podejście nie udane. Drugie udane ciąża niestety stracona w 5tc. I teraz już 15 tc:) jestem dobrej myśli. Badania prenatalne wyszły w porządku. W końcu musi być dobrze!
Co prawda moje samopoczucie daje wiele do życzenia ale czego się nie robi dla maleństwa. Do tej pory większość czasu musiałam leżeć bo miałam straszne twardnienie i bóle brzucha oraz krzyża. Tydzień temu byłam w szpitalu ale wszystko ok. Chyba taka juz uroda tej ciąży. Wiadomo niepokoi mnie to tym bardziej że pierwsza ciąża bezobjawowo i gdyby nie rosnący brzuch to bym nie wiedziała że w ciąży jestem.
Najważniejsze że ciąża i dzidziuś rozwijają się prawidłowo. Byle do listopada:)
Teraz już jestem w stanie coś zrobić więc może zmierza ku lepszemu.
Pisałyście o kwasie foliowym. Mój gin kazał brać do 14 tyg w pierwszej ciąży też tak brałam. I ja pomału zaczynam odstawiać luteinę. Mam nadzieję że pójdzie bezproblemowo.
To tak krótko o nas:) mam nadzieję że nas przyjmiecie do swojego grona:) i na fb też chętnie dołączę jeśli można:)
Pozdrawiam was wszystkie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. U nas pięknę słoneczko. Ogarnę pokój syna i zmykam na leżaczek na ogród:)Micia, Mala_Czarna_89, skarb15, Shibuya, agulla03, Kitaja, ewulek, perelka89, Marta1986, Aga_502, Ona_89', moodliszka lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: W innych szpitalach, u mnie nie ma zadnych kolejek
Jeszcze nawet nie wstalam nie ruszam sie od godziny wiec nie powien czy lepiej , ale zaraz mysle wstac bo mi sie w zaladlu przekreca