Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Witam nowe kolezanki;)
Ja jyz po wizycie u endokrynologa i pulmunologa, a o 16 usg genetyczne...stresuje sie, wiec zle spalam...a ze dzis taki lekarski dzien, to dobie urlop wzielam w pracy, wiec taki plus chociaz:)
Rozumiem cię doskonale też tak mam przed każdą wizytę a przed prenatalnymi to już w ogóle byłam nie do zniesienia tak się bałam ale jak wyszłam to poczułam jakby ktoś ze mnie tone kamieni zdjął taka ulga.
I u ciebie będzie dokładnie tak samo:) kciuki zaciśnięte!!
Komu mam wysłać link do swojego fb żeby mnie można zaprosić -
Mala_Czarna_89: jem jem cos takiego po co latwo i szybko siegnac i zrobic czasami cos na obiad mama przyniesie tak to jogurty , bulka , chleb , ryz czasami spaghetti ale przy tym brat juz stoi bo ja sily nie mam zawsze cos sie wymysli
wiecie co ja tak kochalam jajecznice , na poczatku jeszcze jadlam a teraz jak o niej pomysle to az mnie bierze
Martuska : sliczne malenstwo !! :*:*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty nie macie co sie stresowac naprawde ! :*Marta1986, Micia lubią tę wiadomość
-
Skarbuś, jak ja miałam leżeć, a trzeba było nakarmić moją rodzinę, to sobie brałam do stołu w salonie wszystkie rzeczy i robiłam obiad na siedząco
Wiecie na co mnie naszło? Żeby pojechać sobie na weekend w góry, połazić po deptaku, iść na obiad do knajpki, oderwać się troszkę.. -
Dziewczyny witam się z wszystkimi i cieszę się ,że wciąż dołączają nowe mamusie. Ja dzisiaj wybieram się na spotkanie: Poznaj swoją położoną.
Ostatnio mało się udzielałam ,bo byłam przed prenatalnymi ,a pisałyście że którejś źle wyszły i byłam w stresie. Druga rzecz,że mój telefon coś się psuje i nie chce dodawać wiadomości bądź wogóle nie mogę odpalić klawiaturki. -
Oj Mała Czarna nawet nie wiesz jak ja marzę o takim oderwaniu. Chciałabym pojechać gdzieś z rodzinką a tak tylko leżenie ewentualnie wyjscie na ogród bo juz nawet do przedszkola mam problem bo jakies 3 tyg temu doszly mi omdlenia wiec jest problem:
tak gdzieś pójść usiąść przy lodach soczku np do krakowa bym się wybrała.. -
Mala_Czarna_89 : Widzisz kochana jak trzeba to my na wszystko znajdziemy sposob ! :* Ja nie mam kogo karmic wiec sie nie martwie ze kogos zagladzam wazne bym ja cos jadla by malenstwa sobie nie zaglodzic
Kochane wiecie co Wam powiem ? Ze u mnie z brzuszkiem chyba lepiej ( widocznie sie za bardzo nadwyrezylam ) . Ale jest ciezko bo mi trudno z takimi latwymi czynnosciami jak na przyklad : uczesac sie , ubrac , jak cos jest na wyzej czy dole , czy za mna , zeby wstac czy sie na bok przekrecic ale widze poprawe ( tfu tfu by nie zapeszyc ! ) :*
Ginger84: no no jaki przystojniak !haen lubi tę wiadomość
-
Aniu : przoczylam , z tym wyjazdem w gory to swietny pomysl oderwiesz sie od tego wszystkiego i wgl
Nie no tak szczerze w serduszku az zazdroszcze tego pomyslu . U mnie to nie mozliwe, jak bym chciala juz gdzies jechac - jak bym mogla bo widzisz co sie ze mna dzieje, po lekkim wysilku, to bym chcialaa ze swoim sie wybrac
-
Skarb bo się rozleżałyśmy. Zero ruchu i z tyłu głowy taka blokada, że nie można się przemęczyć. Mi w głowie huczą dwie skrajne informacje: mój gin na wizycie po szpitalu mówił, że mogę wychodzić, ruszać się itd. W pierwszym szpitalu to samo. A teraz w niedzielę ten co mnie przyjmował na SORZE (chirurg
) powiedział, żeby się trzymać "blisko łóżka", raczej nie wychodzić z domu, nie sprzątać i generalnie nic nie robić, bo to ciąża podtrzymana i nie wiemy co będzie dalej.
W każdym razie od jutra ma lać, więc problem wyjazdu na weekend raczej rozwiąże się sam
MW26 jak plamienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:55
-
Witam, mnie tez nie bylo jakis czas. Na nic nie ma czasu, wszystko jest za intensywnie. Nawet malec fika od wczoraj caly czas. jak juz przestane pracowac to chyba z nudow umre albo bede mojemu wiercic dziure w brzuchu zebysmy gdzies jezdzili.
Witam nowe mamusie
Dziewczyny jak czesto sie smarujecie bo ja gdzies wyczytalam zeby 'nie miec'rozstepow to powinno sie przynajmniej rano i wieczorem a ja tak nie lubie. Jeszce wieczorem po kapieli jest ok jak juz w lozku leze (Swoja droga cale przescieradlo od tego w plamach mam ale sama nie jestem w stanie go zmienic i nie mam nawet zamiaru ryzykowac z podnoszeniem materaca) ale rano jakbym miala to robic to koniec bo ja jak zombie dopoki nie dojade do pracy
Zaczelyscie juz uzywac preparatow typowo przeciw rozstepom? -
Shibuya wrote:My na Boże ciało jedziemy na 4 dni do Krakowa albo do Zakopanego
już się doczekać nie mogę!
A w sierpniu do Krynicy Morskiej na tydzień
Mały podróżnik w brzuszku już od małego
A my byliśmy w lutym w Giżycku na Mazurach(od nas to drugi koniec Polski, po przekątnej) i prawdopodobnie maluszek był już z nami, choć kompletnie się go nie spodziewaliśmy -
Mala_Czarna_89: mama mi tak samo mowila ze caly czas lezalam odpoczywalam teraz wyszlam na chwile przemeczylam sie i sa efekty. Ale ciezko sie sie martwic jak brzuszek boli ? .
Wiem ze teraz to do wyjscia mozna ale z umiarem a potem odpoczywac ile sie wlezie w ciazy jestem tak rozlazla .
Ty kochana jak masz takie polecenia to lepiej tak rob dostosuj sie do nich ! I bron panie boze nie szalej przy sprzataniu albo jak cie kusilo na okna . Twoj musi wyrazic inicjatywe teraz bys szczesliwie malenstwo donosila:*
A ty jeszcze bierzesz luteine czy duphaston bo ja juz od prawie 2 tyg nie .
ewulek: ja wieczorem tylko chwilowo bo mi sie konczy ale po 10 zakupie bo kasa w tedy jest
perelka89; nie boj sie nie jestes sama ja tez nie mam apetytu
Shibuya: zazdroszcze
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane !
Dawno mnie tu nie było. Nie ma szans - nie nadrobię Was. Ale obiecuję być na bieżąco. Fajna pogoda to siedzę na podwórku, a jak już to na telefonie, a tu na forum źle z telefonu się pisze.
W zeszłym tgodniu miałam genetyczne USG i wszystko dobrze z dzidziulką. Ma długaśne nogi i jest zdrowy. Fikał radośnie a na koniec wypiął się pleckamiW czwartek mam wizytę u mojego gina, może zdradzi mi kogo noszę pod serduszkiem.
Oto moja dzidzia:
i brzusiek:
Czuję się dobrze, dzisiaj sutki mnie coś mrowią jakby się coś tam działo. Dwa razy chyba też czułam dzidzię ale czekam na kolejne
Ściskam Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:27
haen, Mala_Czarna_89, skarb15, Kitaja, majeczka8, perelka89, ewulek, Miu95, Micia, Molcia, Sajgonara, justa1234, moremi, agulla03, Kasia Kraków, Ona_89', Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Jejku ale wy macie brzuszku duże!!! U mnie nie widać nic a nic
nie jest jestem super szczupła ale brzucha tez nie mam, bardziej boczki;d a ni widać nic, a juz bym chciała sie chwalić...
na wadze też nic nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:34