Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb dziś okna też się do mnie uśmiechały
ale bardziej uśmiecha się do mnie mój maluszek, więc bez obaw
znalazłam "nasz" bujaczek, tzn filmik o nim, coraz bardziej się w nim rozkochujęI widzę, że cena w dół poszła? Zastanawiam się, czy nie odkładać co miesiąc 100-200zł, bo jak przyjdzie co do czego, to zbankrutujemy
http://www.tinylove.pl/index.php?p2359,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love-18kg -
madzi4aam, mięśnie są już porozciągane od poprzedniej ciązy a i czuplakiem nie jestem więc może dltego tak wybrzusza. Chwila moment i u Ciebie brzusio wyskoczy nagle
Mala Czarna - podobają mi się te bujaczki ale chyba starczają na krótki czas. Ja mam taki z Fisher Price, ale go dam do dziadków a do nas kupię coś innego chyba
Ja pomalu co miesiąc coś będę kupować, bo inaczej nei wyrobię. Jeszcze wyprawka przeszkolaka mnie czeka po drodze. -
Shibuya ale ci zazdroszczę tych wypadów. Tym bardziej że ja z tych osób które na 4 literach usiedzieć nie umieją i zawsze gdzieś wybywamy w teren a teraz dom 4 ściany masakra. Ale w przyszłym roku sobie odbijemy w czwórkę i napewno gdzieś za granicę polecimy. Bo mój syn już marudzi że w tym roku żadnych wakacji i czy nie możemy w takim razie wyjąć brata wcześniej z brzucha i jednak lecieć:p
Uff pokój młodego ogarnełam.. obiad zrobiłam wczoraj na dwa dni więc dziś mam luz.
ewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe cieszę się, że spodobał się wam bujaczek, który zaproponowałam
Przyznam się, że jak byłam na zwiedzaniu w smyku to od razu rzucił mi się w oczy
Dziś kupuję detektor ;p Wizyty u lekarza co miesiąc a ciężko wytrzymać bez znaku od maluszkaKenya lubi tę wiadomość
-
Heyka dziewczyny ja tez nie nadrobie czytania ale chodze do pracy i wieczorem musze odpoczac bo ostatnio czuje sie dosc zmeczona. Fajnie tak codzien odpoczywac wtedy chyba czlowiek wiecej czasu ma na sprawy zwiazane z ciaza. Ja mysle zeby isc na urlop od 1wrzesnia..dziewczyny pracujace do kiedy zamierzacie pracowac?
Dzis nie poszlam bo musze troche polezec ostatni wzdelo mnie okropnie jak przyszlam do domu az sie przestraszylam..
Witajcie nowe dziewczyny
Kitaja trzymam kciuki za badania! Ja ide za kilka dni -
Jeśli chodzi o wydatki to ja większość rzeczy mam po patryku nie pozbywałam się ich. więc jedynie zostaje dokupić parę ciuszków bo część miałam od kuzynki rzeczy kosmetyczne i nowe łóżeczko chce. wybrałam takie
http://allegro.pl/ms-lozeczko-zyrafa-sonoma-z-szuflada-i5282640746.html
i nie wiem co z wozkiem. mam od przyjaciolki ale troche poobijany jest a ja lubie mieć wszystko idealne. i nie wiem czy kupic czy lepiej odpuscic i potem kolo maja kupic sama spacerowke. jesli chodzi o wozek to pdoba mi się:
http://allegro.pl/wozek-tako-baby-heaven-alu-exclusive-wys-kurier24h-i5081763339.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:54
-
Majeczka ja byłam zmuszona od razu po pozytywnym teście iść na l4 ze względu na poronienie w listopadzie i złe samopoczucie. Ale w ciąży z Patrykiem pracowałam do 7 mc. Z tym że ja mam pracę siedzącą w banku więc fizycznie się nie przemęczałam.
-
Mad. ja mam taki sam brzuch, a w poprzedniej ciąży na tym etapie niewiele było widać, więc coś w tym jest, że z drugim wszystko wcześniej
Buffy baaaaardzo się podobamój mąż też zaakcptował, więc myślę, że raczej go kupimy. Szkoda tylko, że nie da się go złożyć w malutki, co prawda mamy wielki samochód, ale wiem po Laurze (a wtedy mieliśmy kombika), że jak się zapakuje wózek i torby to miejsca brak
-
Kochane mam pytanie... czy USG genetyczne, które należy wykonać pomiędzy 11-13 tyg. ciąży wykonywane jest zawsze przez powłoki brzuszne? Bardzo chciałabym, aby mąż był obecny przy tym badaniu, a nie chciałabym czuć się skrępowana, gdyby badanie było jednak "od środka"
-
Ańdźka wrote:Kochane mam pytanie... czy USG genetyczne, które należy wykonać pomiędzy 11-13 tyg. ciąży wykonywane jest zawsze przez powłoki brzuszne? Bardzo chciałabym, aby mąż był obecny przy tym badaniu, a nie chciałabym czuć się skrępowana, gdyby badanie było jednak "od środka"
Zazwyczaj już w tych tyg jest przez brzuch chyba że słabo widać to wtedy dowcipnie. Czego ty się krępujesz kobieto? Przecież twój mąż wie jak wyglądasz;) mój chodzi od początku na wszystkie wizyty i ani on ani ja ani lekarz nie ma z tym problemu. Także bierz chłopa ze sobą bo to dla niego też niezapomniane przeżycie i niczym się nie martw:)ewulek, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Ale ładne te wasze maluszki!
Mój brzuch wygląda ciągle tak, jakbym za dużo zjadła
.
Pracowałam z mężem do 4, dzisiaj rano trochę wolnego i pofikaliśmy... 2 razy. Tym razem juz nie czułam dyskomfortu, bólu czy czegokolwiek, co wydawałoby mi się złe.
Miłego dnia dziewczyny i wybywam na spacer, na pocztę i kupić rozmaryn do doniczki na balkon -
Shibuya dla mnie ten bujaczek ma spełnić funkcję przede wszystkim przenośnego łóżeczka, jeśli chodzi o zajęcie malca to mam dwie maty edukacyjne po Laurce (z fisher prica polecam), wydaje mi się to najzdrowsze. A dlaczego nie chciał w nim przebywać?
Fajnaaga zerkniesz na bujaczek Shibui fachowym okiem? -
MW z tymi biegunkami to cos w powietrzu chyba siedzi mnie wczoraj meczyla a dzisiaj spokoj jeszcze w kibelku nie bylam..
Jesli chodzi o USG genetyczne to moj idzie ze mna czy będzie przez brzuch czy dowcipne to i tak wejdzie. Mam nadzieje zr lekarz pozwoliBo w sumie nie pytalam na wizycie czy mąż moze byc..
-
Ańdźka, przezbrzuch robią USG chyba że maluch bardzo nie chce współpracować wtedy ewentualnie przezpochwę. Ale spokojnie weź męża, fajne przeżycie
Mala Czarna, no moj brzuch w poprzedniej ciazy byl malusienki na tym etapie
o taki:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:21
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość