Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka ja też nie znam przyczyny. Wtedy tez od początku bolał brzuch i się napinal po chwili siedzenia ale chodziłam do pracy i to był mój błąd może gdybym siedziała w domu..ale nie ma co rozpamietywac. Dlatego teraz poszłam od razu na l4 zresztą moja dyr by mi nie pozwólila pracowac po ostatnim wiec nie miałam problemu w pracy.
-
Shibuya wrote:Majeczka, idę normalnie na zwolnienie, mam umowę na stałe.
Tak teraz sobie myślę, że może jak będę już na tym zwolnieniu, to będę miała więcej czasu na szukanie rzeczy dla dziecka i może skuszę się na używany fotelik. Wtedy mogłabym kupić taki jak chcę, z bazą i nie wydawać na niego 700 zł. Zobaczę czy będzie mi się chciało szukać
Ja na początek chcę samą gondolę, więc jakby się trafiła gdzieś blisko mnie do kupienia używana w bardzo dobrym stanie to też nie musi być wózek nowy.
Niby jeszcze za wcześnie na kupowanie, ale jakbym wydała miesięcznie parę stówek na dziecko to byłoby łatwiej, niż potem na raz wydać kilka tysięcy...
Dzieci swoich jeszcze nie mam, ale fotelika uztwanego nie polecam, bo nie bedziesz wiedziala czy nie byl po wypadku...to jak z kaskiem rowerowym: po wypadku powinien trafic do smieciShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sajgonara wrote:Mała Czarna bujaczek który Ci się podoba jest na allegro w idealnym stanie za 249 zł.
http://allegro.pl/tiny-love-3w1-lezaczek-bujaczek-brazowy-ideal-i5316273191.html
Nie wiem dziewczyny, czy wy będziecie kupować wszystko nowe? Jak przeczytałam listę rzeczy to się załamałam psychicznie a finansowo to dopiero się załamie
Micia no widzisz, super!!! A tak się bałaś
A ten leżaczek to Buffy znalazła, ja tylko jestem na niego chętna
A mnie naszło na coś dobrego do jedzenia, włączyłam sobie playlistę- od kultu, przez perfect, happysad i róże europy i tak oto śpiewając sobie w najlepsze zrobiłam nugetsy (z płatków, chipsów, bułki tartej i mąki), szpinak na gęsto i pieczarki z serem i pietruszką w sakiewkach z ciasta francuskiego- czarna wraca do formyMicia lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Micia ja kupiłam dziś Angelsounds właśnie
Mąż mnie tylko napomknął bym się nie stresowała jak nie znajdę serduszka
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia wrote:I teraz się zastanawiam nad detektorem bo sobie obiecałam po USG
, ale oczywiście kupie w ukryciu przed swoim póki co
. Tylko jak nie usłyszę serduszka hm
. Wy macie ten angelsounds?
Ja tez mam angelsounds. Pierwszy raz najwiecej czasu zajmuje znalezienie bo sie nie umie a potem juz latwiej. Ja najczesciej znajduje pomiedzy tluszczykiem na brzuchu a bikini. tez pewnie bym sie pierwszy raz zestresowala ale jak Izzy pisala ze tyle czasu zajmuje to sie nie przejmowalam. Na zmiane z moim probowalismy. Nie mozna tylko za bardzo na boki zjezdzac bo wtedy lapie sie swoj puls.Micia lubi tę wiadomość
-
Ja też mam używany angel sounds i jestem zadowolona. Dziś dla odmiany znalazłam serduszko po sekundzie
A teraz po obiedzie maleństwo standardowo pobudzoneJuż się nauczyłam, że rusza się po posiłkach, po dłużyszym spacerze i kiedy kładę się spać
Nawet dwa wieczory z rzędu się nie modliłam, bo wsłuchiwałam się w ruchy..
Życzę wam wszystkim szybkich ruchów!
O której Kitaja ma wizytę? -
Ewulek - ja uzywam po kazdej kapieli Bio oil - jest wydajny, nie trzeba wylewac go na siebie. Ja daje odrobine na dlonie i rozcieram na brzuszku. W aptekach stacjonarnych jest dosc drogi - polecam zakup przez internet. Osobiscie mam zamiar stosowac go na przemian z olejem kokosowym
Pozdrawiam wszystkie listopadowki
ewulek lubi tę wiadomość
-
Przede wszystkim występują tam gdzie jest macica, bo już kawałek dalej można pomylić z ruchami jelit. hmm takie coś jakby ktoś puszczał bańki mydlane i one rozbijały się o wnętrze mojego brzucha. Albo jakbyś bardzo delikatnie przejechała opuszkiem palca po dłoni, tak mi się skojarzyło ;p najbardziej wyczuwalne gdy leżę na wznak, ale zdarza się, że czuję, gdy np stoję.
ewulek, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Moje dziecie fikalo wczoraj caly dzien. Dzis w polowie zasnelo najwyrazniej. Wydaje mi sie ze coraz bardziej czuc i tez coraz wiecej sie rusza. Ja na poczatku czulam tylko jak lezalam teraz czuje juz w kazdej pozycji i nie ma znaczenia czy cos robie czy leze. Najbrdziej aktywny jest wieczorem jak mama juz sie polozy... Widocznie mu nudno jak nie podskakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 14:31
-
Shibuya doczekasz się, to już za momencik
Ewulek a z samego rana jak tam? Bo ja nie czuję, aż czegoś nie zjem, albo taki śpioch (dla mnie może być), albo jeszcze nie wszystko jest wyczuwalne.
U nas też po 23 zaczyna się imprezaciekawe czy po porodzie będzie podobnie, czy złapiemy całkiem inny rytm.
-
Micia tak sie ciesze :-* pierwsze,co to musialam znalesc post Twoj czy wszystko dobrze
dzis placze ze szczescia naszego .Musimy myslec terazniejszoscia,wszystko bedzie dobrze
po badaniu czuje sie wspaniale,asystentka Pana doktora byla moja dawna znajoma(dostalam ekstra foteczki ) dzidzia zostala obejrzana z kazdej strony,ma raczki nozki i jajeczka
takze rosnie nam maly chlopczyk 5,64cm
dzis moglabym gory ze szczescia przenosic
dziekuje wam za wasze wsparcie i mysli ,tak dobrze,ze jestescie
Mala_Czarna_89, skarb15, perelka89, Micia, Shibuya, haen, Ginger84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A i kupilam detektor,ale chyba nie bede go juz dzis wiecej meczyla dzis zostal obejrzany synek z kazdej strony
i powiem wam w sekrecie,ze po badaniu poszlam na kebaba,a co tam jeden nie zaszkodzi
wrzuce wam zdjecia dopiero w poniedzialek jak bede w domu,bo teraz pisze przez telefon:-)
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan