Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka wrote:Kochane powiedzcie mi czy stosujecie już kremy na rozstępy? Bo na tych wszystkich specyfikach, które wpadają mi w ręce jest napisane, że można je stosować od 4 miesiąca ciąży
no i nie wiem teraz...
-
Ja stosuje jak mi sie przypomni
nie umiem nauczyć się systematycznosci niestety.. a obiecalam sobie kiedyś ze od początku będę się smarować, bo mam trochę rozstępow po okresie dojrzewania na cyckach:( i długo miałam problem bo bardzo się ich wstydzilam..
Zakupilam detektor!! Nie mogę się doczekać az wróce z pracy i wypróbujęale to jeszcze trochę, bo obiecalam przyjaciółce ze po pracy zrobię jej hybryde.. a no i musze się pochwalic ze znalazłam fajną dziewczyne do pracy także od poniedziałku wolne!!!!!
) Ale zaraz zaczną się nowe nerwy, bo ruszamy z budową myjni samochodowej i autogazu..;( az nie chce mi się może myśleć..
-
Ja stosuje jak mi sie przypomni
nie umiem nauczyć się systematycznosci niestety.. a obiecalam sobie kiedyś ze od początku będę się smarować, bo mam trochę rozstępow po okresie dojrzewania na cyckach:( i długo miałam problem bo bardzo się ich wstydzilam..
Zakupilam detektor!! Nie mogę się doczekać az wróce z pracy i wypróbujęale to jeszcze trochę, bo obiecalam przyjaciółce ze po pracy zrobię jej hybryde.. a no i musze się pochwalic ze znalazłam fajną dziewczyne do pracy także od poniedziałku wolne!!!!!
) Ale zaraz zaczną się nowe nerwy, bo ruszamy z budową myjni samochodowej i autogazu..;( az nie chce mi się może myśleć..
-
Molcia ja też zakupiłam właśnie Elancyl, bo bardzo dużo dziewczyn mi go polecało, więc mam nadzieję, że faktycznie jest dobry. Niestety mam tendencje do rozstępów, więc wolę zapobiegać... Na szczęście żadne nowe do tej pory się nie pojawiły. Jedyna nowość, która się pojawiła, to właśnie te widoczne żyły po bokach brzucha.
madzi4aam, ja ciągle się waham odnośnie tego detektora, ale chyba jednak się skuszę ;P -
No i mnie dzis brzuch boli wzielam polowe nospy max i odpoczywam bo mala zasnela gdyz nie spala w dzien bo ja bralo i plakala tupala nogami i tylko ja nosic na rekach badz biegac za nia na podworku zasnela taka brudna od wafelka przemylam ja tylko chusteczka
mam nadzieje ze brzucho przestanie bolec i obedzie sie bez ip
Skarb a jak tam u ciebie? -
Maia to prześpi ci już całą noc?
Spokojnie, ja wiem, że te bóle brzucha bardzo nas martwią, bo źle nam się kojarzą, ale my już mamy drugi trymestr kochane, nie damy się
No właśnie Anita, jak tam?
I Shibuya czekamy na ciebie
A Olcia od wczoraj nie dała znaku życia?
Ja tu pilnuję, żeby się wszystkie systematycznie meldowały, hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:05
-
moodliszka wrote:Molcia ja też zakupiłam właśnie Elancyl, bo bardzo dużo dziewczyn mi go polecało, więc mam nadzieję, że faktycznie jest dobry. Niestety mam tendencje do rozstępów, więc wolę zapobiegać... Na szczęście żadne nowe do tej pory się nie pojawiły. Jedyna nowość, która się pojawiła, to właśnie te widoczne żyły po bokach brzucha.
madzi4aam, ja ciągle się waham odnośnie tego detektora, ale chyba jednak się skuszę ;Pwięc wolę zapobiegać - ja jeszcze dodatkowo staram się 2x w tygodniu robić masaż taką rękawicą do masażu też kupiłam w rossmanie - ale to tylko na udach i pupie - tak mi poradziła kosmetyczka, polowałam na taką delikatną rękawicę też na brzuch i piersi ale nic nie mogę znaleźć no i na razie tylko to i oliwka, a w 4 miesiącu zaczynam elancyl - też płaciłam coś jak ty - jakieś 119 zł chyba mnie wyszło z wysyłką - warto spraawdzać na ceneo
-
Mała Czarna, JUŻ? O ja Cię... Jak ten czas leci, faktycznie
Zresztą, dopiero co dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, a już wszyscy czekamy jak na szpileczkach na jej rozwiązanie, bo termin ma na 11 maja
a dopiero co z nią rozmawiałam i mówiła "ach, jeszcze trochę czasu zostaaało". Oj Dziewczyny, nawet się nie zorientujemy, a same będziemy już tulić do siebie nasze Maleństwa