X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya czekaaamy:))

moodliszka lubi tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi czy stosujecie już kremy na rozstępy? Bo na tych wszystkich specyfikach, które wpadają mi w ręce jest napisane, że można je stosować od 4 miesiąca ciąży :/ no i nie wiem teraz...

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, mam wrażenie, że siedzę razem z Tobą! :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moodliszka wrote:
    Kochane powiedzcie mi czy stosujecie już kremy na rozstępy? Bo na tych wszystkich specyfikach, które wpadają mi w ręce jest napisane, że można je stosować od 4 miesiąca ciąży :/ no i nie wiem teraz...
    ja używam oliwki z rossmana - można ją stosować od początku, od 4 miesiąca kupiłam sobie dodatkowo elancyl

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje jak mi sie przypomni :/ nie umiem nauczyć się systematycznosci niestety.. a obiecalam sobie kiedyś ze od początku będę się smarować, bo mam trochę rozstępow po okresie dojrzewania na cyckach:( i długo miałam problem bo bardzo się ich wstydzilam..

Zakupilam detektor!! Nie mogę się doczekać az wróce z pracy i wypróbuję :) ale to jeszcze trochę, bo obiecalam przyjaciółce ze po pracy zrobię jej hybryde.. a no i musze się pochwalic ze znalazłam fajną dziewczyne do pracy także od poniedziałku wolne!!!!!:)) Ale zaraz zaczną się nowe nerwy, bo ruszamy z budową myjni samochodowej i autogazu..;( az nie chce mi się może myśleć..

km5supjy0xczfwah.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje jak mi sie przypomni :/ nie umiem nauczyć się systematycznosci niestety.. a obiecalam sobie kiedyś ze od początku będę się smarować, bo mam trochę rozstępow po okresie dojrzewania na cyckach:( i długo miałam problem bo bardzo się ich wstydzilam..

Zakupilam detektor!! Nie mogę się doczekać az wróce z pracy i wypróbuję :) ale to jeszcze trochę, bo obiecalam przyjaciółce ze po pracy zrobię jej hybryde.. a no i musze się pochwalic ze znalazłam fajną dziewczyne do pracy także od poniedziałku wolne!!!!!:)) Ale zaraz zaczną się nowe nerwy, bo ruszamy z budową myjni samochodowej i autogazu..;( az nie chce mi się może myśleć..

km5supjy0xczfwah.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia ja też zakupiłam właśnie Elancyl, bo bardzo dużo dziewczyn mi go polecało, więc mam nadzieję, że faktycznie jest dobry. Niestety mam tendencje do rozstępów, więc wolę zapobiegać... Na szczęście żadne nowe do tej pory się nie pojawiły. Jedyna nowość, która się pojawiła, to właśnie te widoczne żyły po bokach brzucha.

madzi4aam, ja ciągle się waham odnośnie tego detektora, ale chyba jednak się skuszę ;P

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę właśnie na doz.pl ale ten elancyl bardzo drogi...

km5supjy0xczfwah.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trafiłam na promocję w aptece internetowej i za 500 ml zapłaciłam 107 złotych. Tani nie jest, ale podobno bardzo dobry i przede wszystkim wydajny.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzwoniłam do Provity bo oni do mnie nie zadzwonili a czekanie na wyniki Pappa mnie wykańczalo i na całe szczęście wyniki w jak najlepszym porządku Uff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:17

Ona_89', Miu95 lubią tę wiadomość

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie to takie promocje? Tu za 150 ml 103 zl...

km5supjy0xczfwah.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mnie dzis brzuch boli wzielam polowe nospy max i odpoczywam bo mala zasnela gdyz nie spala w dzien bo ja bralo i plakala tupala nogami i tylko ja nosic na rekach badz biegac za nia na podworku zasnela taka brudna od wafelka przemylam ja tylko chusteczka ;-) mam nadzieje ze brzucho przestanie bolec i obedzie sie bez ip :-(
    Skarb a jak tam u ciebie?

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzi4aam, tutaj: https://www.cefarm24.pl/24573,elancyl-krem-przeciw-rozstepom-dla-kobiet-w-ciazy-500-ml.html?from=8

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maia to prześpi ci już całą noc?
    Spokojnie, ja wiem, że te bóle brzucha bardzo nas martwią, bo źle nam się kojarzą, ale my już mamy drugi trymestr kochane, nie damy się :)

No właśnie Anita, jak tam?

I Shibuya czekamy na ciebie :)

A Olcia od wczoraj nie dała znaku życia?

Ja tu pilnuję, żeby się wszystkie systematycznie meldowały, haha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:05

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moodliszka wrote:
    Molcia ja też zakupiłam właśnie Elancyl, bo bardzo dużo dziewczyn mi go polecało, więc mam nadzieję, że faktycznie jest dobry. Niestety mam tendencje do rozstępów, więc wolę zapobiegać... Na szczęście żadne nowe do tej pory się nie pojawiły. Jedyna nowość, która się pojawiła, to właśnie te widoczne żyły po bokach brzucha.

madzi4aam, ja ciągle się waham odnośnie tego detektora, ale chyba jednak się skuszę ;P
    no ja czytałam opinie w internecie i ogólnie też blogi kosmetyczne i mówią że ma bezpieczny skład, więc kupiłam a też mam rozstępy od tabsów, które brałam w liceum :/ więc wolę zapobiegać - ja jeszcze dodatkowo staram się 2x w tygodniu robić masaż taką rękawicą do masażu też kupiłam w rossmanie - ale to tylko na udach i pupie - tak mi poradziła kosmetyczka, polowałam na taką delikatną rękawicę też na brzuch i piersi ale nic nie mogę znaleźć no i na razie tylko to i oliwka, a w 4 miesiącu zaczynam elancyl - też płaciłam coś jak ty - jakieś 119 zł chyba mnie wyszło z wysyłką - warto spraawdzać na ceneo

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wiecie, że paźziernikowe mamy robią już połówkowe?! Jejku, właśnie do mnie dotarło, jak ten czas leci..

moodliszka lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala czarna no cos ty pewnie obudzi mnie koncertem o 23 i tak do 2 bd bo za szybko poszla spac :-(
    No troche sie denerwuje ale jestem dobrej mysli bo kopie ;-)
    Wlasnie olcia zamilkla i znaku zycia brak :-(

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 6 i 7tyg i my bd robic czas leci :-D

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna, JUŻ? O ja Cię... Jak ten czas leci, faktycznie :D Zresztą, dopiero co dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, a już wszyscy czekamy jak na szpileczkach na jej rozwiązanie, bo termin ma na 11 maja :) a dopiero co z nią rozmawiałam i mówiła "ach, jeszcze trochę czasu zostaaało". Oj Dziewczyny, nawet się nie zorientujemy, a same będziemy już tulić do siebie nasze Maleństwa :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya świetne wieści! Super super super! Bardzo się cieszę razem z Tobą! Cudowne wiadomości! Mówiłam, że wszystko będzie super?:)

Shibuya lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ