Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84 wrote:Wezmę druga. Mój gin kazał mi brać 2x dziennie ale jak jest ok to nie biorę. Staram się zrelaksować ale kurde zawsze mnie te bóle niepokoją
tym bardziej ze myślałam że na tym etapie juz ich nie będzie
Rozmarzona my to już przyjęliśmy do wiadomości ze do końca ciąży raczej będzie post:(
Widze bole brzucha to nie tylko moja zmora. Mnie najbardziej martwi wlasnie,ze te kolki mnie lapia.. boje sie czy to jakos dziecku nie zaszkodzi. Powstrzymywalam sie nawet od nospy by sie nie faszerowac,ale jak mnie bierze atak to nie idzie wytrzymac.
U mnie tez cos czuje,ze bedzie post do konca, moze z nielicznymi przytulankami bo Maz za bardzo panikuje:)Jestes juz z nami -
Dziekuje kochane
Rozmarzona : jeszcze troche a wszystkie bedziemy miec pokazne brzuszki
Jestem tak szczesliwa jeszcze dzidziusia w brzuszku juz czuje ze az mam gdzies innych
Nie moge sie doczekac jak mojemu M sie pochwale
Ginger84: Wtedy byl to juz 25 tydzien .
Ja mam miec zakladany szew wiec ja nie moge uprawiac seksu az do urodzin malenstwa . Po za tym mam praktycznie lezec az do konca ciazy i musze zrezygnowac ze szkoly wlasnie z tego wzgledu . ale czego sie nie robi dla malenstwa :*
natali101: kochana ta kolezanke na pewno i reszta ludzi co mieli mnie po tym co sie stalo za potwora , chodz ja dbalam i chuchalam na sb :*
-
Dziewczyny swietne wiadomosci po wizytach gratuluje
Skarb mi tez podali wczoraj nowy termin 10.11 ale pani mowila ze to sie moze jeszcze przesunac na wczesniej
Mala czarna ja przytylam 3kg jakos i mysle ze to troche duzo jak na poczatek ale ja mam apetyt
Ginger ja tez juz nie wiem z czego brzuszki sie napinaja, dzis odpoczywalam, teraz wyszlam na spacer a jutro ide do pracy i bede siedziec caly dzien a wtedy nie czuje sie zrelaksowana..mnie to martwi troche ale zobaczymy moze samo przejdzie
-
Skarb! Kochana! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Super wiadomości
I nawet termin mamy teraz taki sam, bo lekarz mi też ostatnio mówił, że przesunęło mi się z 14.11 na 10.11, ale wiadomo, wszystko może się jeszcze zmienić, bo z tymi terminami to nic pewnego
Mała Czarna, ja wczoraj pożerałam tosty z nutellą i bananem, ale przesadziłam, bo jak mnie zemdliło, to raz a porządnieCo nie zmienia faktu, że było pysznie
-
Mw mój tez mówił ze 3-4 mogę brać na dobę ale znów się naczytałam o dzieciach ponospowycH i juz nie wiem co robić dlatego staram się ograniczać. No nic do rana juz leżę mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.
Skarb teraz już będzie wszystko dobrze i za pół roku będziemy wszystkie tulic nasze maleństwa;) -
Ach no i dziewczyny, co do wagi, to ja jeszcze nic nie przytyłam. Po prostu nic! Jestem w szoku, bo przed ciążą wystarczyło zjeść odrobinę za dużo, a już waga szła do góry. A teraz jem co chcę, nie ograniczam się i nic. No ale nie wątpię, że jeszcze kilka kilogramów mi przybędzie, w końcu teraz nasze dzieciątka zaczną jeszcze szybciej rosnąć.
-
Cześć dziewczyny !
Jak nie urok to sraczka... dzwonili dziś do mnie z laboratorium, że są wyniki cytologii z przed miesiąca i że mam przyjechać bo to nie na telefon. No i wyszła grupa III. Zawsze kojarzy się to z jednym, ale przecież nie musi być, aż tak źleJuż mi wystarczy tych chorób...
Ja już zero objawów ciążowych tylko pozabijałabym wszystkich. Boli mnie jak siadam, to jest dziwne. Też kupiłam legginsy w lidlu, ale wszystko już przebrane.
Pytanie do dziewczyn z detektorem angelsound - ja się wam rozładował to jak ładowałyście to się lampka świeciła ? Bo u mnie nie -
Mała samokontroli??? hehe ja tego pojęcia nie znam niestety
dzisiaj mam dobry dzień np bo zjadłam tylko 4 cukierki i 3 ferrero rocher, no i rybę i ryż i sałatkę więc zdrowo, ale.... czekam na mojego, żeby podjechać do lidla (zobaczyć, czy coś z rzeczy zostało), a potem do aldi, a tam są takie płatki czekoladowe, a może potem na sekundę do ikei ( o ile go namówię ), to i hot dog wejdzie
zajebista samokontrola heheMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mw26 ja dostawałam relanium w szpitalu
Skarb chodziło mi o nospe ze 2 tabletki na raz.
Modliszka ja jeszcze nigdy nie jadłam tostów z nutella i bananem w ogóle nie jadalam przed ciąża słodkich rzeczy ale teraz czuje ze smakowałyby mi
Mój powiedział ze mam śliczny seksowny brzuszek i ze mając 56,5kg nie jestem gruba a poza tym jestem w ciąży i mam prawo tyć. Juz mi lepiej -
Mała Czarna, ja też nigdy nie jadłam z nutellą i bananami, choć od słodkiego nie uciekałam, ale wczoraj jakoś mnie po prostu wzięło
Ach nie pochwaliłam się jaką przyjemność zrobił mi mąż! To znaczy on może nie jest tego tak bardzo świadomy, ale mnie to urzekło.. Rozmawiał ze swoją mamą no i w pewnym momencie powiedział: "...no bo Kasia tak ładnie w ciąży wygląda, nie odejmuje jej urody w ogóle". Może to takie zwyczajne i trochę głupie, ale zrobiło mi się cieplej na sercu -
Aha i dziękuję za tyle postów odnośnie tostów z nutellą i bananem, jestem w stanie zrobić wszystko, żeby je dostać
Olcia ja miałam rok temu III, teraz nie wiem jaki mam tak konkretnie, bo dwa tyg temu mi robili. U mnie była to infekcja HPV bez cech złośliwości, czyli do obserwacji. Do tego doszła jakaś infekcja i taki wynik. Byłam przerażona, ale na całe szczęście to nic groźnego. Jestem pod opieką specjalisty od szyjki macicy. Nie stresuj się na zapas, nie warto. W ciąży i tak się czeka.olcia88 lubi tę wiadomość
-
majeczka8 i moodliszka : no to z nas taka trojca swieta z 14. 11 zmienilo sie nam na 10.11 heh
Dlatego nawet suwaczka nie ruszam
Ginger84: kochana ! na pewno nie wyobrazam sobie inaczejbedziemy sie tu chwalic zdjeciami malenstw
Mala czarna : nospe biore 2 x 1 rano i wieczorem
Zadalam Ci jeszcze inne pytania ale ty na nie nie odpowiedzialas achWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 20:44
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
Anita przeoczylam, tak to jest na telefonie a jeszcze jak się robi inne rzeczy przy okazji
mówiłam mu ze wczoraj mnie trochę brzuch bolał, powiedział żeby wziąć nospe jakby co. I powiedziałam ze mój maz się pyta co z seksem (na co znow mój maz ze mu wstydu narobilam, ale przecież on nie chodzi do tego lekarza
), no ale dostaliśmy przyzwolenie
Ginger i jak brzuch?
MW26 ani nie czytam jakie są skutki uboczne relanium w ciąży żeby się nie denerwować bo podejrzewam ze są skoro mówisz ze juz się od tego odchodzi. Z drugiej strony gdy ja je brałam to było zagrożone życie dziecka wiec nawet się nie zastanawiałam nad skutkami ubocznymi -
nick nieaktualnyheja Wam:) ja dzis caly dzien przeleżalam z bolem glowy i w koncu pomalu wracam do swiata zywych.. bo popoludniu moj maz wrocil z pracy a ja w szlafroku, pizamie pod kocen i koldra lezalam jak trup i smial sie ze mnie ze wygladam gorzej niz jak na kacu
bylo naprawde zle.. do tego az mi bylo niedobrze i wszytskim mi sie odbijało..
a jutro.. jutro na 16 prenatalne.. trzymajcie kciukasymoremi lubi tę wiadomość