Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb a myślałas kiedyś o psychologu? Wiem, że wiele dziewczyn korzysta z pomocy profesjonalisty, moja koleżanka,która starała się o dziecko ponad dwa lata, chodziła na terapię i bardzo ja sobie chwaliła. Ja swego czasu też myślałam, żeby iść ale jakoś nie wyszło
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Nala85: wiesz co byłam kiedyś u psychologa , ale ona posluchala zadala 2 pytania i tyle jakos mi to nie pomoglo wiec zrezygnowałam
Nawet jak bym chciala to nie moge sie ruszac az na taki dystans z domu tylko do gin, wiesz wszystko jest w miescie. -
witam dziewczyny u mnie problemy z kregoslupem boli oj i to bardzo nawet nie moge sie nachylic bo wyprostowac sie nie moge masakra
skarb dla mnie 10.11 to szczesliwa data bo urodzilam 1 corke
moje dziecko swiruje od samego rana kreci w brzuszku niezle fikolki -
Witam się z wami w 16 tygodniu:)
U nas piękne słoneczko. Póki co dobrze się czuję, zrobię obiadek i mykam na ogródek złapać trochę wit D mam nadzieje że brzuch dziś nie będzie bolał.
Jej jak ja wam tych ruchów zazdroszczę a ja co 16 tc, szczupła, druga ciąża a tu nic:( i zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie gdzie mam łożysko bo jeśli z przodu to wtedy amortyzuje ruchy dziecka. No nic czekam dalej.
Skarb ja też na początku ciąży rozważałam psychologa bo wręcz świrowałam ze strachu przed kolejną stratą. Ale też jakoś się nie złożyło bardzo pomogły mi moje przyjaciółki które mnie bardzo wspierają. Mam super ekipę jeśli o to chodzi. Dwa razy w roku latamy za granicę na kilka dni same baby oczywiście:) często się spotykamy a nawet jak się dłużej nie widzimy to wiem że o każdej porze mogę do każdej zadzwonić. Na jednej bliskiej mi osobie prawie siostrze bardzo się zawiodłam po 10 latach przyjaźni ale to hostoria sprzed kilku lat i staram się o tym nie pamiętać. Powiem tylko tyle że po tej historii postanowiłam zawalczyć o swoje małżeństwo. Reszty się możecie domyśleć. Nie doszło do niczego poważnego mój mąż sobie też coś uświadomił ale mimo wszystko czułam się bardzo zdradzona i oszukana. Więc po tej historii zmieniłam towarzystwo i ja się zmieniłam i cieszę się że mam osoby na których mogę polegać choć już teraz wiem że nie wszystko w życiu jest trwałe..
Skarb a ty skąd jesteś bo w sumie czasem też mogłabym cię palnąć:p tym bardziej że mam w ciąży takie zapędy jak mnie wszyscy wkurzają wokół
Jest ktoś jeszcze ze Śląska ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:10
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
. Tak Was podczytuję i z utęsknieniem czekam na swój detektor na dniach powinien przyjść
. Ech poza tym straszne mdłości, 4 rano siku, potem od 6 rewolucja w brzuchu, biegunka, głód, śniadanie biegunka czyli dzień jak co dzień
. Ale jestem szczęśliwa. Brzuch też zaczął być widoczny. Wczoraj poszłam do pracy zanieść zwolnienie i przy okazji parę spraw załatwić i wszyscy powiedzieli, że już po brzuszku widać
.
Molcia pamiętam o Tobie i trzymam kciuki za dzisiejszą wieczorną wizytę.
Kitaja szybko masz następną wizytę niestety tym razem nie mamy w tym samym czasie.Molcia, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
witam się i ja! dzisiaj siedzę jak na szpilkach bo mam wizytę, szkoda że tak późno bo o 19, spać nie mogłam
Micia trzymaj kciuki trzymaj, musi być wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:39
Micia, skarb15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:witam się i ja! dzisiaj siedzę jak na szpilkach bo mam wizytę, szkoda że tak późno bo o 19, spać nie mogłam
Micia trzymaj kciuki trzymaj, musi być wszystko dobrze
ja tez o 16
bedzie dobrze:))
Micia, maia1991 lubią tę wiadomość
-
Micia dzidzia o sobie przypomina a tak sie kochana martwilas brakiem objawow to teraz maluch przypomina o sobie
zrob zdjecie brzucha i pokaz nam
ja ostatnim razem u swojego gin bylam 23kwietnia teraz 25maja no 8maja trafily sie akurat prenatalne,koncza mi sie tabletki duphostan a mam brac do 20tyg,a Tobie lekarz mowil do kiedy bedziesz brac? Lykasz jeszcze aspargin? Mi sie wydaje,ze po nim mam wieksze mdlosci
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Molcia,ailatan i wszystkie co macie dzis wizyte mocno trzymam kciuki po wizytach bedziecie najszczesliwsze na swiecie
powodzenia i czekamy na wiadomosc od was po
buffy jak sie dzis czujesz?
mikado lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ginger84 : To kochana Ci zazdroszcze takich znajomych to na prawde ze swieca szukać
- ja bym chyba musiala z pod ziemi wydobywać
Ja jestem sobie z okolic Jaroslawia - z województwa podkarpackiego, z wielka przyjemnością zapraszam -
Mamuski moje kochane trzymam kciuki za wasze wizyty
U mnie mdlosci, nie moge nic przelknac dzien jak co dzienA mowili zaczniesz II trymestr bedzie pieknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:54
-
Kitaja oj tak przez tydzień nie miałam żadnych objawów a jak wróciły to ze zdwojoną mocą
. Ja biorę luteinę dopochwowo bo po dupahstonie okropnie się czułam
, moje jelita tego nie wytrzymywały a jestem po operacji rozlanego wyrostka więc mam słabe jelit, mimo, że to było parę lat temu. Luteinę mam brać chyba do 16 tygodnia, lekarz coś mówił, że bynajmniej do następnej wizyty mam brać, ale, że przyspieszyłam wizytę to nie wiem nawet teraz, pogubiłam się w tym wszystkim
. Jak pomaga to wolę brać jak najdłużej. Co do asparginu to oszukuje troszkę, bo biorę tylko 2 tabletki dziennie inaczej bym siedziała cały dzień w toalecie, przyspiesza mi perystaltykę jelit
i zwiększa mdłości. Miałam niby brać aż 6 razy dziennie
. Nie mam skurczy ani jakiś strasznie mocnych bóli podbrzusza to unikam tyle magnezu. Mój ukochany za to kupił chlorek magnezu, wsypuję łyżkę do miski z wodą i moczę stopy, podobno bardziej organizm przyswaja magnez w ten sposób. Zdjęcie brzuszka wstawię jak mi Mój je zrobi.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
skarb15 wrote:Ginger84 : To kochana Ci zazdroszcze takich znajomych to na prawde ze swieca szukać
- ja bym chyba musiala z pod ziemi wydobywać
Ja jestem sobie z okolic Jaroslawia - z województwa podkarpackiego, z wielka przyjemnością zapraszam -
Molcia: W sumie nie zwrocilam uwagi bo dla mnie to jaroslaw byl codziennoscia
Micia : ja tez biore ten magnez rano i wieczoremMicia, Kitaja lubią tę wiadomość