Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: hehe juz sobie mysle o bede miec focha
I ile masz brac te nospe wtedy kiedy boli?
Haha biedny mazzazdroszcze
baaardzo zazdroszcze
Wiem ze u mnie do konca z seksem nici ale z innymi formami pieszczot tez nie wolno , bo mi sie zdaje ze chyba wolno- no bo inaczej to zeswiruje
-
Trzymamy kciuki za przyszłe wizyty.
Mała u mnie skutków ubocznych negatywnych po relanium nie stwierdzam. Po 19 latach moja córka wyrosła na zdrowa,rozsądną i opanowaną kobietkę. I naprawdę stwierdzam,że spokój i opanowanie to ona jedyna w rodzinie aż do przesady potrafi zachować. Także będzie dobrze -
nick nieaktualnySkarb dzieki
A tak ogolnie to jestem Natalia:)
no my niby mamy z seksem zakaz ale tak jakos raz w tygodniu sie kochamy bo ja bym dostala nerwicy.. a jest przyjemniej niz kiedykowlowikenic sie nie dzieje.. nie boli nie krwawi
mysle ze jak nie mozecie seksu to inne pieszczoty jak najbardziej.. w kocnu orgazm dla dzidzi jest tez przyejmnoscia.. szczesliwa mama szczesliwe dziecko
justa1234 lubi tę wiadomość
-
No własnie dalej pobolewa takie nie przyjemne uczucie:/
Tak się zastanawiam może jednak będę brała regularnie ta nospe tak jak skarb i tak jak zalecił gin?sama już nie wiem.no nic zobaczę jak jutro będzie.zmykam spać żeby się nie martwić.
Ailatan u mnie właśnie orgazm nie wskazany ze wglądu na twardniejący brzuch a orgazm wzmaga skurcze. Ale jak u was wszystko ok to jak najbardziej;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan: wlasnie widzialam ze dalas wspak nazwe
bedzie dobrze ba pewno :*
Wlasnie mysle o innych rzeczach jak juz seksu nie mozna do rozwiazania
Ginger84: kochana jak zlecil gin to bierz jak najbardziej ja biore wlasnie przez zalecenie i u mnie wszystko z dzidzia dobrze malo tego nie mam juz skurczow macicy
Nie jestes sama .. ja sie czuje takze jak 70 latka masakra hahaa te mdlosci nie do zniesienia :o
madzi4aam : kochanaa no to gratulacje -
Jejku jak dzidzia sie mi wierci
jakie to cudowne uczucie czuc ruchy dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:32
Kitaja, justa1234, haen, natali101, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Co do sexu. Dziewczyny, czy to możliwe jest nie mieć wogóle ochoty? Oczywiście jest raz na jakiś czas, ale w sumie tylko dlatego, ze mąż chce. A najgorsze dla mnie jest to, ze jak już dochodzi do tego to ja nie czuje żadnej przyjemności
masakra, co mi się porobilo
-
Jest możliwe.. tez to mialam.. to jest przykre ale prawdziwe, co ta natura z nami wydziwia:) bardzo tego nie chciałam ale niestety z tz sie o to klocilam bo on tego noe rozumial i wcale mu się nie dziwię teraz, wcześniej nasze życie inaczej wyglądało.. no ale coz..
niedawno nawet zalilam się dziewczynom, ze moj tz myśli od jakiegoś czasu 'tylko kutasem'.. ale jak patrze na to z perspektywy czasu, jak juz mi pierd**ec ciązowy przeszedł to mojej winy tez było sporo.. to tylko facet..
-
justa1234; kochana jeszcze chwilke a Ty tez bedziesz czula :**
Tak jest to mozliwe
wiecie co tak myslalam sobie ze mi sie termin przesuna na 10 listopada , a wtedy akurat odeszla nasza coreczka .justa1234 lubi tę wiadomość
-
Ailatan a ja się zastanawiałam z czym mi się twój nick kojarzy a kiedyś ze znajomymi właśnie sprawdzaliśmy jak brzmią nasze imiona wspak i jedna nazywała się Natalia, no to jestem w domu
Skarb nowe dziecie Pan Bog co zeslal zeby wynagrodzilo ci tamta pustke.
Nanana w koncu sie pokochalismy, ale byly emocjeubralam moje wyzywajace laszki, ledwo sie zmiescilam, ale czulam sie naprawde pozadana przez m. a wstalam mega miewyspana. Moj maz caly szczesliwy, ja wyluzowana jak nie pamietam kiedy
tfu tfu zadnego bolu brzucha ani plamien nie stwierdzilam
skarb15, justa1234, ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dziś ja się pytam czy to możliwe...leżałam wczoraj prawie bez oddechu , chciałam rozróżnić ruchy brzucha gdy oddycham i gdy bije serce ( tętno w żyłach) i chyba się doczekałam
To moje pierwsza ciąża i mam do tego oponke na brzuchu ale to był mój miś mały ...to było coś takiego jak tik na powiece się ma czasem...dziewczyny możliwe???
Bo jeśli to na prawde moje dziecię to moja reakcja była brzydka " o kur.. jest !"
Skarb słońce proszę nie nakręcaj się :* Powiedz mi czy Ty masz z kim tak na prawdę porozmawiać o swoich obawach ? Tak na żywo mamą , siostrą? ( no poza tą koleżanką ostatnią) bo napisać ,ze będzie ok jest łatwo a ja bym chciała czasem Cię przytulić albo palnąć w głoweskarb15 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: Jakos tak dziwnie bylo by obchodzic rocznice odejcia malutkiej i jednoczesnie urodziny dzidziusia ..
Galaretka: Mama odpada , nigdy nie mielismy ze soba kontaktu , jedynie co mozna z nia porozmawiac to o pogodzie . Nie mam siostry mam tylko brata - a on da sie z nim podac , ale czesto nie slucha bo jest zajety swoim swiatem w lolu (taka gra)
Kochana hehe jak by sie dało to bylo by bardzo milo nawet jak palneła byś mnie w głowe