Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen jak narazie myslimy mieszkanie wynajac gdzies daleko od nich - mam nadzieje ze wypali bo tu idzie zwariowac .
-
Skarb ale przecież wy jesteście małżeństwem nie? Chcą, żebyście się rozwiedli?
Haen ja wyznaję zasadę, że to co zdrowe, to dzidziuś sobie bierze, a śmieci idą tylko do mamusiponoć faktycznie tak jest.
Ktoś tu pisał o mcdonaldsie. Mam mega ochotę... A na to przyjęcie nie idę, nie mogę biegać za dziećmi, a głupio siedzieć i zawadzać. Już nie mówiąc o tej pizzy -
To wygląda że u mnie ok skoro nie robią usg na każdej wizycie. Co do polowkowych to mówiła że na nast wizycie dostanę skierowanie i mam się zapisać najpóźniej za dwa tyg więc w 21 tyg będę je miała.
Ja mam taką ochotę na frytki, że mogę je jeść codziennie ale ograniczam je troszkę, ostatnio babcia nam robiła i spaliła tzn za bardzo przyrumienila i stałam że łzami w oczach że smierdza spalenizna -
Co do szwagierki mam taka sama dopoki nie bylam w ciazy to Mnie wyzywala ze jestem taka sraka i owaka i ze jej brat chujowo wybral bo jak to mozna z taka jak ja byc nawet przeszkadzala jej moja obecnosc u nich w domu bo ona pani magister po studiach itp a ja tylko liceum zaoczne po zawodowce ale mam mature i to mi wystarczy
wiec tak mnie gnebila dopoki w ciaze z vicia nie zaszlam jak sie dowiedzila ze jestem w ciazy to jaka mila sie zrobila normalnie nie ta osoba ale ja mam do niej zal i moje relacje do niej sa zimne a jej syn do mnie ostatnio mowil ze mnie kocha a jej siostry nie a ta w szoku bo mowila ze on nikogo tak nie polubil jak mnie
ma nauczke hehe
A co do polowkowego dzis mi je zrobila mierzyla glowke brzuszek itp mam wszystko opisane -
maia : taka jest wlasnie "rodzina" , nie dziwie sie ze masz do niej zal , jak zaszlas w ciaze do dopiero wtedy zaczela Cie szanowac .. Niestety za pozno , za duzo sie wycierpialas . Z takimi jak by to by powiedziec nie chce urazic ale dla mnie to takie falszywe , sztuczne .
Co do szwagierek wlasnie urodzila jedna z nich synka byl owiniety pepowina - ale jest ok , raczej cesarke miala. Maluszek ma 60 cm i prawie 5 kg czyli spory.
U mojego w rodzinie tylko spore dzidzie sie rodza od 4 kilo .. No wiec bede miala duzego szkraba jak sie wda w tatusia rodzinemaia1991 lubi tę wiadomość
-
Shibuya: Brawo kochana !! :* takie babsztyle to dla mnie to juz nie nowosc .. Nawet jak bym miala 16 lat i byla w ciazy mam prawo siedziec i nie ustepowac ... Kazda ciezarna ma takie prawo .
Ja uwielbiam kobiety po 30 ktore jada autobusem i sapia mi nad glowa bo one wielce zmeczone ..ja nie ustepuje innym jestem w ciazy i nie mysle nawet ustepowac babsztylom
Mozecie odebrac mnie za chamska ale nie chce zaslabnac a jak wiecie dla mnie to byl by za duzy wysilek nawet jak bym chciala .Shibuya lubi tę wiadomość
-
powiem Wam dziewczyny że aż się boję przesiąść w autobusy
poki jeszcze pracuje jeżdżę wszędzie służbowym samochodem, wygodnie komfortowo i nie muszę wysłuchiwać głupich komentarzy...ale niedługo potrwa ta sielanka hehe od połowy czerwca idę w końcu na zwolnienie i samochodzik będę musiała oddać
znowu do sklepów, urzędów autobusikiem i najgorsze jest wlasnie wysłuchiwanie starych babsztyli jaka to "dzisiejsza młodzież jest niewychowana" ;/ jak mi się zdarzy taka sytuacja jak Tobie Shibuya to chyba wyjdę z siebie i stanę obok.
to i tak jeszcze kulturalnie jej odpowiedziałaś ja bym nie szczędziła wiązanek w jej kierunku
hehe
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Izzy bezmozgowie - jak to zabrzmialo
Ja wlasnie bawie sie z dzidziusiem dalam mu kostke czekolady i rozszalal sie dzidziusa ja go ruszam w to miejsce czasem odda ale przewaznie ucieka w inne miejsce
haha
Izzy lubi tę wiadomość
-
Juuuz jestem
!
Ja czasami mam wyrzuty sumienia jak ktos starszy stoi,a ja siedze.Mialam tak np po pobieraniu krwi,ale musialam swoje odsiedziec i stala starsza Pani. Nie upominala sie ani nic, byla taka kulturalna ogolnie i juz oczywiscie jakos mi sie glupio zrobilo i chcialam wstac. Moj zawsze wtedy mnie gani,ze mam sie nie bawic w dobra samarytanke bo jestem w ciazy i mam siedziec hehe
Racja testowanie pieluszek i kosmetykow dla Maluszkow to dobry patent i trzeba to brac mocno pod uwage by nie uczulic Dzidziusia
Skarb, przynajmniej masz spokoj,ze Cie nie nachodza to i mowic narazie im nic nie musisz :)Zamieszkanie gdzies dalej to tez dobre rozwiazanie,ale jak beda chcieli dokuczyc to i tak dokucza jak taki typ ludzi z tego co opisujesz. Chyba,ze juz naprawde spora odleglosc to juz by mieli peszka
Ja wlasnie wrocilam z wychodnego , z kolezankaPochodzilam troche po sklepach,poogladalam ciuszki,ale tylko chwile bo nie znam plci i to mnie nerwuje :> Bylysmy tez w cukierni zjadlysmy po kawalku ciacha plus kawa latte.Jak juz troche sie zlazilysmy to zdrowy soczek owocowy w Grycanie, mega orzezwienie,ale kawalki owocow troche wkurzaly
Potem powrot do domu bo brzuszek sie zmeczyl , tak wiec zjadlam, polezalam i sie do Was odezwalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 17:43
Jestes juz z nami -
Wiecie co i tak z kolezanka zauwazylysmy jedna rzecz. Jak tak lazilysmy po sklepach i mijalysmy kolesi to sie gapili na mnie jak na podryw.. az sie oburzylam kretyni nie widza,ze nie takie rzeczy mi w glowie i nie widza brzuszka ..-.- ? Moze nioslam kurtke w reku i przyslanialo,ale bez przesady zirytowalo mnie to bo jeden jak ze sraczka latal za nami po empiku i juz na pewno wtedy bylo widac -.-Jestes juz z nami
-
Rozmarzona : kochana , teraz nie powinnas mniec wyrzutow sumienia z miejscem w autobusie :* !
Ich strata .. Teraz sie podniecaja na pewno bo corka wczoraj urodzila i tak dalej a ja nie dalam rady donosic do konca .Dlatego teraz nie wiedza nic o tym dzidziusiu dopiero sie dowiedza jak bedzie cieplo i bede chodzic bez kurtki - kupilam sobie typowo ciazowa ktora zawiazuje sie pod biustem
- fajna zgrabna taka
wtedy to im ktos na pewno przekarze jaki mam brzuszek i ze na pewno w ciazy jestem
haha nawet ludzie nie wiedza . Ale beda wszyscy zaskoczeni no nie ?
Kochana nalezalo Ci sie wychodne super tobie to zrobilo na pewno !
Co do mezczyzn to normalne ja sie tam do tego przyzwyczailam ale jak ostatnio ide a do mnie dwuch chlopakow - brzuszek widac : ej lala jakie ty masz duze cycki umowimy sie ? to sie wkurzylam a tak to olewam to, spodziewam sie drugiego dzidziusia mam meza to mnie nie ruszaja zaczepki , chamskie owszem - np wyzej wymienioneRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Tam myslalam nie ze dzidzius siusia od 13 tygodnia - no i teraz pytanie jak i gdzie on siusia
wiem wiem moje pytanie nie jest zbyt madre ale w 1 ciazy nie mialam odwagi o to pytac