Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb dla mnie to tez falszem smierdzi a tacy ludzie mnie nie kreca
Rozmarzona w 1ciazy mialam juz duzy brzuch 7msc a faceci mnie podrywali nawet na kawe zaprosil jedem ale odmowilam bo moj to by mnie zjadl hehedo dzis slysze teksty typu rgexowna mamusia itp
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Czyli powinnysmy z jednej str byc dumne,ze jestesmy sexi mamami zadbanymi i podobamy sie facetom hehe :)jednak chamskim zaczepkom mowimy nie
!
Skarb, z tego co czytalam to siuski Maluszkow trafiaja droga pepowiny do naszego krwiobiegu i sa wydalane nerkamiA moim zdaniem kazde pytanie jest dobre
Lepiej pytac niz nie miec na dany temat wiedzy i byc ciekawa . Bynajmniej ja tak mam,ze pytam. Tak samo jak Czarna molestowalam z owsikami
Jestes juz z nami -
Orientalna, tez wlasnie mialam czekac z wyprawka i kupowaniem,ale zarazilam sie od Dziewczyn i zaczelam cos juz nie cos kupowac
I tak nie za wiele kupilam bo nie znam plci, a po co mi tyle unisexow, tak wiec czekam
Kosztow wyprawki nie liczylam,ale na pewno nie bedzie mala dlatego stwierdzilam,ze szybciej po troche zaczne kupowac zeby potem sie nie zdziwic na koniec
Staram sie mojemu Mezowi wytlumaczyc,ze nie zdaje sobie sprawy ile to az bedzie wszystko kosztowalo,ale jakos mi sie nie chce siadac i przeliczac bo pewnie w real i tak innaczej wyjdzie. Faceci nie zdaja sobie tak do konca sprawy,ze dwa kocyki moga nie wystarczyc,ze na spioszki nie idzie sie zdecydowac ktore to bierze sie i te i te
hihih
A pro po -.- Moj mnie wkurzyl bo zaczelam z nim rozmawiac o porodzie.Powiedzialam,ze nie widzi mi sie u nas w miescie rodzic,ze nazywam ten szpital umieralnia jak i ludzie. Wgl komuna tam daje i zle wspomnienia z pobytu tam jak mnie jakis beszczelny lekarz przyjal i grzebal we mnie jak w studni -.- Chodzi mi o usg dopochwowe,ze usiadl luzacko oparl sie reka o oparcie, jeszcze brakowalo by zaczal gwizdac pod nosem cham! Jednak sie zdenerwowal,ze on nie bedzie mial glowy w tym stresie mnie wiezc z boku do miasta,ze jakis korek czy cos i co on zrobi bla bla. Noi skonczylo sie na klotniZamiast spokojnie pogadac to sie zezlil jakbym juz rodzila , no mowie i kto tu jest w ciazy -.-
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyDziewczyny czy możemy ustalić ,ze nie rozmawiamy o jedzeniu!!! Co byście nie wymieniły to wszystko chce!
Rozmarzona , co do podrywu oni na brzuch nie patrzyli:P:P
Skarb nie bez przyczyny mówi się ,ze z rodziną to tylko na zdjęciu się dobrze wychodzi też mam szwagierkę ,którą toleruję. Jej mąż nie chce mieć dzieci i wkurzają mnie komentarzami anty dziecięcymi np.jak im powiedzieliśmy o kluseczku to on powiedział ,ze jeszcze zdążymy usunąć ! Myślałam ,że go jeb..!
I też mam sklerozę ciążową bo nawet nie pamiętam do czego jeszcze miałam się odnieść wrrr...
A i jeszcze Skarb to dla Ciebie znalazłam:
Między 9. a 12. tygodniem rozpoczyna się wytwarzanie moczu. Dziecko zaczyna połykać płyn owodniowy i wydalać mocz do jamy owodniowej.Wszelkie kawałki nabłonka i inne troszkę większe kawałki materii odkładają się w jelitach maluszka i po porodzie jest z nich pierwsza kupka tzw. smółka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 19:24
Rozmarzona, haen lubią tę wiadomość
-
Taaa faceci to wgl maja uproszczone myslenie, dla nich wszystko wydaje sie takie proste tylko to my wszystko komplikujemy -.- Meza mam kochanego naprawde,ale czasami to mam ochote go tak palnac
Galaretka, chyba masz racje hehe :)Co do jedzenia mam manie na delicje,a ich dzisiaj nie mam w domu i chyba zaraz zwariuje
Orientalna, no wlasnie zeby to bylo takie proste z tym szpitalem.. U nas w jednym teraz tylko kobiety rodza bo w drugim nie ma oddzialu,a tam byloby super. Natomiast drugie miasto jest kawalek dalej i faktycznie nie wiadomo jakby to bylo takze trudny temat.Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyCo do szpitala to jeden mam blisko domu i ponoć nowy oddział otworzyli ale jest tam tylko porodówka a drugi szpital ciut dalej i tam mój mąż pracuje i to szpital akademicki i maja neonatologie i inne takie specjalistyczne i sama nie wiem...pewnie będzie tam gdzie zdążę dojechać
I ile ja "i" użyłam w jednej wypowiedzi -
nick nieaktualny
-
Chwilke mnie nie bylo a tyle juz napisalyscie ojoj
maia1991: o to to zgadzam sie z toba
orientalna : ja z wyprawka bede czekac wiec nie mysle jeszcze w tej kwestii
Galaretka : dokladnie!!Szkoda ze nie mozma tak naprawde komus zaufac wiec wszystkie zale i tak dalej wylewam do mojego a on dzielnie mnie wspiera . Najwazniejsze ze mamy siebie
Co do Twojej szwagierki : to matko boska takze zabila bym ja na miejscu chore !!
Mnie slowa kolezanki raz wkurzyly jak mowila o naszym Aniolku jakby byla wpadka a nie byla bardzo i to bardzo chcielismy ja i tego dzidziusia tak samo. Ona do mnie ze z dziecmi to do 35 roku moge poczekac ze po co nam teraz ,ze nie wyobraza sobie zeby ona mogla miec teraz dziecko .. normalnie masakra, ale tepemu nie przetlumaczysz...
Galaredka i rozmarzona : jejku to takie nie samowite ze u takiego malutkiego dzidziusia tyle sie dzieje cudownie
Alus : Gratulje !!! :*
Ta ktos pisal o chrupkach to brat musial mi akurat przyjechac i kupic chrupki bo nie wytrzymalabym . I zjadlam krazki cebulowe ktore skladaja sie z 60 % z kukurydzy wiec ok , teraz zjem jogurt truskawkowy a co !alus21 lubi tę wiadomość
-
Shibuya : hahah nie dziwie sie .
ja dzis tak szukam szukam jedzenia i znalezc nie moge za bardzo - bo mam wszystko na co nie mam ochoty
Aaa bym zjadla pierogi z truskawkami polane koktajlemm mm - tylko truskawki moje sie pojawia bede robicJuz nie dlugo
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie
Maluch ładnie się rozwija, widziałam jakie ma długaśne nóżki i trochę niewyraźnie twarz
Dziś bez zdjęć. Za to jeśli chodzi o płeć to pani ginekolog dziś już nie była taka pewna i jeszcze mój Leon może okazać się Klarą ;p
Nymeria, Shibuya, maia1991, haen, Galaretka, Molcia, Marta1986, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny