Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy wrote:Kurcze Ginger to faktycznie dziwne.. Szyjke, macice sprawdzali i wszystko ok?
Tak tutaj właśnie wszystko jest ok. Jeszcze czekam na wyniki wymazu. 25 czerwca mam prenatalne u inna gin zobaczę co ona mi powie na te bóle. -
Witam...od paru dni odczuwam takie jakby od srodka kłucia w szyjke macicy...i nie wiem czy powinnam sie zaczac niepokoic...czy moze sie skraca albo rozwiera..no i czasami wyraznie czuje nacisk do dolu...tak jakby chcialo mi cos wypasc...juz nie wiem czy to odczucia subiektywne czy rzeczywiscie cos sie dzieje...Dzis zaczynam dopiero 14 tyg. Czy ktoras z was tez tak miala? -
Witam. Wracam od lekarza, zaraz was poczytam tylko przedstawię wam oficjalnie Adriannę
troche kosmitka mała
bardzo ruchliwa:)
Marta1986, Shibuya, haen, Izzy, Buffy, Micia, Kitaja, Mala_Czarna_89, perelka89, maia1991, Ginger84, ~~Ania~~, MW26, Nymeria, Mandi :), agulla03, Kasia Kraków, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Izzy wrote:Skarb to daj znać koniecznie.
Agnike, dziękiu mnie z ruchami jest dokładnie tak samk. Tylko martwi mnie, że ten brzuch tak mi się spina
nie wiem od czego to i czy powinnam z tym coś zrobić..
Izzy ja też tak mam. Czasem napina mi się brzuch i strasznie twardnieje, tak jakby macica twardniała. Np. jak mam pełny pęcherz, jak za długo siedzę i zaczyna mi byc niewygodnie i raz jak się zdenerwowałam albo jak zrobię gwałtowny ruch. Myślę, że to naturalne. Należy odpocząć chwilę. Ja będę pytała o to dopiero na następnej wizycie, 09.06. dopiero. Mam nadzieję, ze już się dowiem co tam siedzi)
-
Nie zgubiłam się tylko czasu mi brakło. Odwiezlismy wczoraj Laurę na imprezkę, byliśmy po prezent na dzień dziecka, odebraliśmy córkę i potem pojechaliśmy odwiedzić wujka- księdza, zwiedzaliśmy cala plebanie, na powrocie McDonalds i jak wróciliśmy o 23 to padlam tuż po prysznicu. To tak w skrócie.
Dziewczyny poczytałam was teraz i tak wesoło było popołudniu a od wieczora zrobiło się tu smutno..
Pamiętacie jak na początku z kazda niepokojąca dolegliwością kierowalysmy się na IP? Dlaczego teraz nie jedziecie? Choćby po to żeby się uspokoić. -
Witam Was
Hmm jestem zaniepokojona Waszymi atakami paniki KochaneMam nadzieje,ze wszystko dobrze?? Bylyscie na IP? Wiadomo juz cos? Czekamy tu na info od Was i nie martwcie sie na zapas zeby stresem dodatkowo Dzidziusia nie obciazac, bedzie na pewno wszystk dobrze :*
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Skarb, Izzy i odezwijcie się dziewczyny, jak tylko poczujecie się lepiej. Bo my się tu martwimy.
Czy ktoś ma jeszcze tyle zapału do gotowania co ja?Takie objawy to w I trymestrze.. Idę na łatwiznę i dziś zupa krem z buraków z grzankami. A i tak ciężko.
A pogoda pięknapopołudniu umówiłam się z córcią, że pójdziemy do centrum posiedzieć przy fontannie i na lody.
-
Mała udusze cię za tego mc Donalda ehh a ja od tygodnia objadam się smakiem:(
Madzia śliczne zdjęcie i gratuluje córeczki;)
Izzy, Skarb i co
Ja mam dziś po południu przedstawienie z okazji dnia matki i ojca wiec leżę cały czas żeby potem wysiedziec. Chciałam jeszcze moich mężczyzn zaprosić na lody ale obawiam się ze po takim siedzeniu mój organizm odmówi posłuszeństwa:(
Małego czuje juz codziennie przeważnie rano i wieczorem. Niestety nie mogę się z nim podroczyc żeby skurczy nie wywoływać dodatkowo. Ale uczucie niesamowite jak daje o sobie znaćMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Moja gin powtarza, jak coś niepokojącego to na IP. W ciąży różnie bywa i trzeba sprawdzać. Więc nie ma co się zastanawiać i stresować, tylko jechać do lekarza. Bardziej stresem zaszkodzicie dziecku. Trzymam kciuki i czekam na info
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Teraz mi odpisał żeby luteine doraźnie brać. Opadam z sił czasami dziewczyny.. Nie moge sobie pozwolić na leżenie bo nikt za mnie pracować nie będzie. A jeszcze mam tak skomplikowaną sytuacje zawodową, że ani L4 ani macierzyński mi się nie należy. A z pensji męża nie damy rady. Mam wyrzuty sumienia, że nie leżę więcej ale co mam zrobić? ;(