Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie dziewczyny, jak macie sie martwić to lepiej podjechać i sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Trzymam za Was kciuki.

Synuś :-)
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ginger to faktycznie dziwne.. Szyjke, macice sprawdzali i wszystko ok?

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy wrote:
    Kurcze Ginger to faktycznie dziwne.. Szyjke, macice sprawdzali i wszystko ok?

Tak tutaj właśnie wszystko jest ok. Jeszcze czekam na wyniki wymazu. 25 czerwca mam prenatalne u inna gin zobaczę co ona mi powie na te bóle.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was kciuki dziewczyny bardzo mocno :* Musi być dobrze najlepiej pojechać do lekarza i sprawdzić co i jak ..

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam...od paru dni odczuwam takie jakby od srodka kłucia w szyjke macicy...i nie wiem czy powinnam sie zaczac niepokoic...czy moze sie skraca albo rozwiera..no i czasami wyraznie czuje nacisk do dolu...tak jakby chcialo mi cos wypasc...juz nie wiem czy to odczucia subiektywne czy rzeczywiscie cos sie dzieje...Dzis zaczynam dopiero 14 tyg. Czy ktoras z was tez tak miala?

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wracam od lekarza, zaraz was poczytam tylko przedstawię wam oficjalnie Adriannę ;) troche kosmitka mała :) bardzo ruchliwa:)

2psoggi.jpg

Marta1986, Shibuya, haen, Izzy, nick nieaktualny, Micia, Kitaja, Mala_Czarna_89, perelka89, maia1991, Ginger84, ~~Ania~~, MW26, Nymeria, Mandi :), agulla03, Kasia Kraków, moodliszka lubią tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia, sprawdź to u lekarza..

Madzi4aam już na 100% córcia? Zdjęcie super i bardzo ładne imię :)

• ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy wrote:
    Skarb to daj znać koniecznie.

Agnike, dzięki <3 u mnie z ruchami jest dokładnie tak samk. Tylko martwi mnie, że ten brzuch tak mi się spina :( nie wiem od czego to i czy powinnam z tym coś zrobić..

Izzy ja też tak mam. Czasem napina mi się brzuch i strasznie twardnieje, tak jakby macica twardniała. Np. jak mam pełny pęcherz, jak za długo siedzę i zaczyna mi byc niewygodnie i raz jak się zdenerwowałam albo jak zrobię gwałtowny ruch. Myślę, że to naturalne. Należy odpocząć chwilę. Ja będę pytała o to dopiero na następnej wizycie, 09.06. dopiero. Mam nadzieję, ze już się dowiem co tam siedzi :))

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrzucam linka jeśli któraś miałaby ochotę pomóc dziewczynce chorej na białaczkę.
    http://www.misiedlamisi.pl/pl/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia piękna coreczka

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgubiłam się tylko czasu mi brakło. Odwiezlismy wczoraj Laurę na imprezkę, byliśmy po prezent na dzień dziecka, odebraliśmy córkę i potem pojechaliśmy odwiedzić wujka- księdza, zwiedzaliśmy cala plebanie, na powrocie McDonalds i jak wróciliśmy o 23 to padlam tuż po prysznicu. To tak w skrócie.

Dziewczyny poczytałam was teraz i tak wesoło było popołudniu a od wieczora zrobiło się tu smutno..

Pamiętacie jak na początku z kazda niepokojąca dolegliwością kierowalysmy się na IP? Dlaczego teraz nie jedziecie? Choćby po to żeby się uspokoić.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :)

Hmm jestem zaniepokojona Waszymi atakami paniki Kochane :( Mam nadzieje,ze wszystko dobrze?? Bylyscie na IP? Wiadomo juz cos? Czekamy tu na info od Was i nie martwcie sie na zapas zeby stresem dodatkowo Dzidziusia nie obciazac, bedzie na pewno wszystk dobrze :*

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb izzy czekam na info i 3mam kciuki kurcze a myslalam ze w 2trymestrze bd tutaj same dobre wiesci :-(:-(:-(

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziam cora piekna imie tez gratki i pozazdroscic tb tego ze znasz juz plec ;-)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png

Wysłany: 29 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb, Izzy i odezwijcie się dziewczyny, jak tylko poczujecie się lepiej. Bo my się tu martwimy.

Czy ktoś ma jeszcze tyle zapału do gotowania co ja? :( Takie objawy to w I trymestrze.. Idę na łatwiznę i dziś zupa krem z buraków z grzankami. A i tak ciężko.

A pogoda piękna :) popołudniu umówiłam się z córcią, że pójdziemy do centrum posiedzieć przy fontannie i na lody.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam smsa do lekarza, jeszcze nie dał znać. Ale jak leże to jest dużo lepiej.

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała udusze cię za tego mc Donalda ehh a ja od tygodnia objadam się smakiem:(

Madzia śliczne zdjęcie i gratuluje córeczki;)

Izzy, Skarb i co

Ja mam dziś po południu przedstawienie z okazji dnia matki i ojca wiec leżę cały czas żeby potem wysiedziec. Chciałam jeszcze moich mężczyzn zaprosić na lody ale obawiam się ze po takim siedzeniu mój organizm odmówi posłuszeństwa:(
    Małego czuje juz codziennie przeważnie rano i wieczorem. Niestety nie mogę się z nim podroczyc żeby skurczy nie wywoływać dodatkowo. Ale uczucie niesamowite jak daje o sobie znać:)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy to leż, leż, sprawdzone w momentach kryzysowych- pomaga :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gin powtarza, jak coś niepokojącego to na IP. W ciąży różnie bywa i trzeba sprawdzać. Więc nie ma co się zastanawiać i stresować, tylko jechać do lekarza. Bardziej stresem zaszkodzicie dziecku. Trzymam kciuki i czekam na info

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi odpisał żeby luteine doraźnie brać. Opadam z sił czasami dziewczyny.. Nie moge sobie pozwolić na leżenie bo nikt za mnie pracować nie będzie. A jeszcze mam tak skomplikowaną sytuacje zawodową, że ani L4 ani macierzyński mi się nie należy. A z pensji męża nie damy rady. Mam wyrzuty sumienia, że nie leżę więcej ale co mam zrobić? ;(

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ