Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to u nas uczulało wszystko poza pampersami. Macie rację, każda musi sobie sama wybrać. Dlatego ja lubię o wyborach i wątpliwościach tu pisać, a w realnym życiu wcale nie poruszać tego tematu, bo po pierwsze wszyscy wiedzą najlepiej, a po drugie jak nie daj Boże mówię o czymś z wyższej półki, to patrzą na mnie, jakbym chciała się nie wiadomo czym popisać
maia1991, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Agnike wrote:Co do pampersów to każda musi sama przetestować co dziecku będzie pasować
u nas pampers i huggies okropnie Zu uczulił i przeciekał,za to z babydream były dla nas idealne
dlatego uzywamy dada z biedry te sa dla niej idealne od urodzenia
-
Nymeria: teraz Twoj Zelus na pewno podrosl
Ale slodki
Najwazniejsze ze wszystko dobrze
. Czyli bedziesz miala podglad maluszka na polowkowym
Zorro : łał zazdroszcze tych drzemek bo u mnie to nie mozlwie nie potrafie
Shibuya : Kochana i tak wlasnie rob po swojemu - tez nie cierpie jak mi sie ktos wtraca i podwaza moje zdanieMasz 1 szwagierke a i tak Ci cisnienie podnosi nalepiej z takimi osobnikami jak naj mniej przezywac
Ja mam tak przed wizytami zawsze a to ze wyszla wizyta za 3 tyg bo moja gin ma zwolnienie w tym tygodniu i schizuje i te dni odliczam do niej ..
Nie moge po prostu uwierzyc ze tam u mnie pod serduszkiem rozwija sie kochana nasza Kropcia chociaz slodko wierzga , po prostu nie moge uwierzyc ze po takim nie szczesciu takie szczescie mnie spotkalo .
-
Maia to u mnie 12cm ale do pupki wiec wyjdzie podobnie:)
U nas na początku były pampersy ale dlatego że miałam za darmo ze względu ze mój dziadek miał co miesiąc przepisywane pieluchy a ich nie używał a pani w sklepie mi zamieniala wiec uzbieralam trochę przez całą ciążęa jak się skończyły to dady z biedronki i u nas sprawdzily się rewelacyjnie. Z tym że dady najlepiej od 2 kupować bo 1 podobno szybko przemakaja i trzeba częściej przebierać.
maia1991 lubi tę wiadomość
-
Nymeria ja miałam często usg, bo miałam problemy z ciążą
tak na pewno miałabym mniej i np na ostatniej wizycie nie miałam. Jak mi w poniedziałek nie zrobi, to będę baaaardzo zawiedziona.
Kiedy macie połówkowe?
Mam taką nadzieję, że czeka mnie to teraz w poniedziałek.. -
MW26: hahha kochana rozbawilas mnie !
Shibuya : Mowisz ze sie boisz ze kiedys wybuchniesz .. ja owszem wybuchalam jak mi szwagierka zaczela krzyczec ze wszystkie dzieci donosze do 6 msc i ze to wszystko moja winazucilam sie dopiero wtedy na nia .. szkoda opowiadac dopiero ich matka po czasie mnie od niej oderwala .
nie wytrzymalam
Nymeria: zalezy od lekarza i jak wyglada Twoja ciazaw 1 ciazy mialam co 4 tyg i na kazdej usg . Teraz mam co 2 tyg ze wzgledu na moja ciaze - na kazdej wizycie usg.
maia1991 : jejku ! jaki duzy dzidziusmoj za ledwie pare dni mlodszy i tez pewnie ma cos kolo tego nie moge uwierzyc , pamietam jak byl taka tyci kropcia
Super ! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:17
maia1991 lubi tę wiadomość
-
Skarb co ty gadasz.. jak mogła powiedzieć ci coś takiego?
nie mam słow..
Wiem, że się powtarzam, ale naprawdę polecam przystawić linijkę do brzucha, niesamowite, że dzieciaki są już taaaaakie dużea dopiero podniecałyśmy się, że mają 2cm
aaaa i żeby nudy nie było- odrzuciło mnie od mięsa w drugim trymestrzeWczoraj mieliśmy golonkę, nie skusiłam się, dzisiaj żeberka- zjadłam tylko kopytka i mega dużo sałatki. No cóż, na dobre mi to wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:24
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Aniu no niestety mowilam jak mnie traktuja
Dlatego nie chcemy tez mowic im o dzidziusiu .
Ja tez tak robie i nie moge sie nadziwic ze ten dzidzius ktory byl tak malutki pamietam nie bylo jeszcze go widac w pecherzyku , pozniej taka Kropcia malutka a teraz juz sporo dzidziolkacudowne na prawde
dzidzie rosna jak na drozdzach :*
-
Ginger : Ja nie wiem co bym jej zrobila gdyby nie tesciowa
Ech jak sobie o tym i o nich mysle to mi slabo . Przez 5 msc ok nie mam z nimi kontaktu i jestem duzo zdrowsza chodz na sile probuja nas rozdzielic .
-
Aniu ale ja chce dalej !
uwielbiam w tej ciazy zeberka
Ginger: no wlasnie przeciez to juz kawal szkrabamojemu wlasnie mowilam o tym i on sie nadziwic nie moze ze dzidzius juz tak nam urosl
-
Tacy ludzie, o ktorych pisze Skarb to mi sie w glowie nie mieszcza:/ a nie myslalas, zeby wyjechsc z mezem i sie odciac od nich?
Ja tez mialam faze zanikow pamieci, poki co ustapila:)
I mam smaka na chipsy Pringels smak paprykowy. Dzis specjalnie po pobraniu poszlam do Almy, wczoraj Piotr i Pawel i Tesco i nie ma. Smialam sie do meza, ze nie lubimy juz tych sklepow i je bojkotujemy:) wiem, ze ten smak chipsow bedzie w innym Piotre i Pawle lub internecie, ale jeszcxe nie jestem tak zdesperowana:DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:36