Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja się witam w 15 tygodniu i śpieszę poinformować, że podzieliłam się dzisiaj nowiną w pracy - szef to miał taką minę, że hoho
szefowa też nie była zachwycona - nie chciała wierzyć że to już 4 miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:36
moodliszka, Mala_Czarna_89, Micia, haen lubią tę wiadomość
-
mała czarna ale super posciel. dziewczyny czy któraś z was zemdlała w czasie ciązy?? bo ja dziś w pracy poczułam się niedobrze nagle ból żoładka pod mostkiem, potem nogi i ręce z waty , mroczki w oczach , w uszach mnie ogłuszyło , zalały mnie zimne poty , momentalnie zrobiłam sie cała mokra. byłam w przychodni ale zadnego lekarza tylko pielęgniarka sprawdziła ciśnienie i było ok.za godz ide do swojego lekarza prowadzacego.. mam nadzieje, że wszystko ok, moja mama mnie uspokaja, że też mdłała w ciązy.
-
Mmartaa To właśnie takie uczucie, że zaraz się zemdleje... Mi przytrafia się to głównie w sklepach czy pomieszczeniach gdzie jest duszno (np. w kościele). Ja zgłosiłam to swojemu lekarzowi i powiedział, że tak może się zdarzać, ale mimo wszystko to obserwować, zwłaszcza w jakich sytuacjach to ma miejsce. No i najlepiej właśnie wtedy usiąść i nie dopuścić do tego, by upaść, nie robić z siebie bohaterki
-
A ja po wizycie u dentysty. Mała plamka okazała się większą sprawą, mam założone lekarstwo na trzy miesiące. Może się jakoś dotocze we wrześniu
Dziewczyny udanych wizyt i samych dobrych wieści. -
haen wrote:Molcia dlugo ich przetrzylamaas, ale dobrze, ze juz masz to za soba:)
ja sie ciesze, bo odswiezalam system rezerwacji wizyt i wlasnie sie przepisalam z wieczora na 16.40, uf, szybciej bedzie za mna;)choć jeszcze nie do końca, bo otwarte pozostają warunki moich rozliczeń finansowych do czasu macierzyńskiego, ale na to mam jeszcze nieco czasu..
-
MiciA tak 84 to mój rocznik:)
Mała tez uwielbiam takie pościele z tym ze ja raczej kupie z ochraniaczem bo wydaje mi się ze te poduszki zabieraja dziecku miejsce i powietrze. Zaraz wrzucę link która mi się podoba i u tego sprzedawcy są tez takie wzory pościeli dla dorosłych;)Buffy, Micia lubią tę wiadomość