X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ominie nas widok świętującego meza. Wiesz dla nich to duma na całego, twardziele cala ciążę, nieraz nas nie rozumieją, ale jak się dzidzia urodzi to 10cm wyżsi ;)

My byliśmy na spacerze nad woda, właściwie teraz w kazda niedziele jedziemy gdzieś połazić. Podoba mi się to bardzo, poza tym, ze muszę sikać w krzakach bo nie potrafię długo wytrzymać.
    Polepszyło mi się, juz się dobrze czuje, maluszek rozkosznie kopie tak wyraźnie, ze za każdym razem mnie zaskoczy. Jest dobrze :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Mój, czy też będzie opijał, czy raczej nie. Jak Jego bratu urodził się syn to nie pił tylko pomagał składać łóżeczko :P. Chociaż Mój nie przepada za piciem.
    Dziewczyny macie takie gorsze dni tzn. ja dziś mam taki jakiś nastrój do płaczu, niby wszystko dobrze, niczym się nie denerwuje, brzuch rośnie, dzidziusiowi serduszko bije a mi się płakać chce :/ tak od rana, aż jestem zła na siebie, bo zamiast się cieszyć to chodzę smutna. Jakaś taka deprecha. Oby jutro pozytywny nastrój wrócił.

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia, o tak. Ja tez mam dziś ciągle zaplakane oczy.. tak poprostu..

km5supjy0xczfwah.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzi4aam to nie jestem sama, widocznie taki dzień i hormony robią swoją, w takim razie jutro musi być lepiej ;)

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc

Wysłany: 31 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia, ja nie muszę być w ciąży, żeby mieć takie dni :D

edit:
    piękne te rożki w sówki i groszki.. I pościel z ochraniaczem modułowym aaaa jak ja walczę ze sobą, bo mam komplet niezłej pościeli po córce, ale ta jest przepiękna..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:16

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu95 czy wszystko u Ciebie ok? Dawno się nie odzywałaś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:18

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie dziewczyny, z tą płcią to wcale nie takie proste do określenia...

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

Może ten mój "dynguś" zamieni się jutro w muszelkę :P

Wysłany: 31 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji jutrzejszego pierwszego dnia miesiąca oraz dnia dziecka i mój brzuszek:

mrb4w0.jpg
    2rqhr1c.jpg

Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:59

olcia88, haen, Shibuya, Agnike, Ginger84, madzi4aam, Izzy, Zorro, Molcia, agulla03, perelka89, monia35, Micia, moodliszka, Ona_89', Rozmarzona lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osz kurcze, u ciebie to jest naprawdę spory brzuszek :) Nie dziwię się, że kasjerka mi nie dowierzała :p

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow !!! Piękny ciążowy brzuszek, taki idealny ! Wiele mi brakuje do takiego brzusia, bo znów mi zniknął, a już mi się cieżko wstaje z kanapy... Jutro porównamy długości dzieci po wizytach ;)

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ale brzusio duży! !:) powiem szczerze że sama nie mogę się doczekać takiego brzusia:D

km5supjy0xczfwah.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy witamy;) dziewczyny alez my mamy juz duże dzieciaczki!! Powiem wam, ze po tych wszystkich przejściach jakoś nie moge w to wszystko uwierzyć.. takie to nie realne, ze ciąża może tak długo trwać, że za kilkanaście tygodni będę tulic wreszcie maleństwo, po tylu cierpieniach,dniach i miesiącach wegetowania, nerwów i łez. Mój mały cud..:)) juz nie mogę się doczekać. :))

A! Wylicytowalam leżaczek tiny love za 190 zl. Chyba dobra cena z tego co się orientowalam:)

Które dzis wizytują? Rece w górę!!:)
    shibuya? L4 juz do końca? :D

olcia88 lubi tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiciA ja od soboty płacze o wszystko. Ktoś coś powie do mnie a ja od razu płacz no masakra jakaś. Wczoraj mieliśmy gości to nakrzyczalam na szwagra popłakałam się i poszła do łóżka a mieliśmy grilla:/ dopiero jak przyjaciółka z 3mc bliźniakami przyjechała to wyszłam i humor mi się poprawił. Tak mi głupio było ale nie da się nad tym zapanować:( oby dziś było lepiej staram się od rana pozytywnie nastawić. Poza tym miałam wczoraj dosyć dużo skurczów i mniej ruchów wiec znów panika.
    W środę wizyta zobaczę czy z szyjka ok.

Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszkow z okazji Dnia Dziecka:)

Mała super brzuszek aż się napatrzeć nie mogę;) a ja myślałam że mój jest duży;)

Micia lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte mam ja, (19.40 o ile nic sie nie przeciagnie), Mala Czarna, Zorro i Skarb (chyba, ze we wt?) i mam nDzieje, ze nikogo nie pominelam.

3i49j48aw0dpg1bk.png

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Olcia :) Zorro chyba zaczyna stawkę ;) ja również trzymam kciuki i dziękuję za wasze :)
    Shibuya wczoraj myślałam o tym ze ty dziś ost dzień, super :)

I dziękuję wam kochane, ale też będziecie mieć duuuze brzuszki, przecież nawet polowa ciąży jeszcze nie minela ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna brzuszek śliczny.

Shibuya ale zazdroszcze ostatniego dnia w pracy. :) Odpoczniesz za wszystkie czasy. :)

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledwo wstałam a już się zwyłam Właśnie przeczytałam post jednej z nas listopadówek w pamiętnikach. Sue135 bardzo mi przykro... Mało słów...

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :-) Tak, ja juz się zbieram z łóżka i szykuję do wizyty. Nadrobię Was później.

Mala, wyglądasz po prostu pięknie!

Synuś :-)
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh...;(

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(( Sue tak mi przykro..

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ