Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Na szczęście ominie nas widok świętującego meza. Wiesz dla nich to duma na całego, twardziele cala ciążę, nieraz nas nie rozumieją, ale jak się dzidzia urodzi to 10cm wyżsi
My byliśmy na spacerze nad woda, właściwie teraz w kazda niedziele jedziemy gdzieś połazić. Podoba mi się to bardzo, poza tym, ze muszę sikać w krzakach bo nie potrafię długo wytrzymać.
Polepszyło mi się, juz się dobrze czuje, maluszek rozkosznie kopie tak wyraźnie, ze za każdym razem mnie zaskoczy. Jest dobrze -
Ciekawe jak Mój, czy też będzie opijał, czy raczej nie. Jak Jego bratu urodził się syn to nie pił tylko pomagał składać łóżeczko
. Chociaż Mój nie przepada za piciem.
Dziewczyny macie takie gorsze dni tzn. ja dziś mam taki jakiś nastrój do płaczu, niby wszystko dobrze, niczym się nie denerwuje, brzuch rośnie, dzidziusiowi serduszko bije a mi się płakać chcetak od rana, aż jestem zła na siebie, bo zamiast się cieszyć to chodzę smutna. Jakaś taka deprecha. Oby jutro pozytywny nastrój wrócił.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia, ja nie muszę być w ciąży, żeby mieć takie dni
edit:
piękne te rożki w sówki i groszki.. I pościel z ochraniaczem modułowym aaaa jak ja walczę ze sobą, bo mam komplet niezłej pościeli po córce, ale ta jest przepiękna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:16
Micia lubi tę wiadomość
-
Z okazji jutrzejszego pierwszego dnia miesiąca oraz dnia dziecka i mój brzuszek:
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:59
olcia88, haen, Shibuya, Agnike, Ginger84, madzi4aam, Izzy, Zorro, Molcia, agulla03, perelka89, monia35, Micia, moodliszka, Ona_89', Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy witamy;) dziewczyny alez my mamy juz duże dzieciaczki!! Powiem wam, ze po tych wszystkich przejściach jakoś nie moge w to wszystko uwierzyć.. takie to nie realne, ze ciąża może tak długo trwać, że za kilkanaście tygodni będę tulic wreszcie maleństwo, po tylu cierpieniach,dniach i miesiącach wegetowania, nerwów i łez. Mój mały cud..
) juz nie mogę się doczekać.
)
A! Wylicytowalam leżaczek tiny love za 190 zl. Chyba dobra cena z tego co się orientowalam:)
Które dzis wizytują? Rece w górę!!
shibuya? L4 juz do końca?olcia88 lubi tę wiadomość
-
MiciA ja od soboty płacze o wszystko. Ktoś coś powie do mnie a ja od razu płacz no masakra jakaś. Wczoraj mieliśmy gości to nakrzyczalam na szwagra popłakałam się i poszła do łóżka a mieliśmy grilla:/ dopiero jak przyjaciółka z 3mc bliźniakami przyjechała to wyszłam i humor mi się poprawił. Tak mi głupio było ale nie da się nad tym zapanować
oby dziś było lepiej staram się od rana pozytywnie nastawić. Poza tym miałam wczoraj dosyć dużo skurczów i mniej ruchów wiec znów panika.
W środę wizyta zobaczę czy z szyjka ok.
Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszkow z okazji Dnia Dziecka:)
Mała super brzuszek aż się napatrzeć nie mogęa ja myślałam że mój jest duży;)
Micia lubi tę wiadomość
-
I jeszcze Olcia
Zorro chyba zaczyna stawkę
ja również trzymam kciuki i dziękuję za wasze
Shibuya wczoraj myślałam o tym ze ty dziś ost dzień, super
I dziękuję wam kochane, ale też będziecie mieć duuuze brzuszki, przecież nawet polowa ciąży jeszcze nie minela