Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam ale musze się wyzalic... mojrj teściowej może się nie podobac body, ubranko, butelka itp. Byliśmy u brata tz na urodzinach właśnie.. cała rodzina, ich i bratowej.. pytaja czy mamy imię, mówimy Adrianna. Zaczęli mówić że ładne.. a moja teściowa na głos 'nie za ładne '. Jakie by nie było to nie ma prawa tak się wypowiadać przy wszystkich. Niech zostawi to dla siebie.. przykro mi bo to jej wnuczka i będzie się do niej tak zwracać całe życie. Wróciliśmy do domu, powiedziałem tz ze zrobiło mi się przykro, chciałam się wygadac. Ale on nie widzi w tym nic złego, to ja to wyolbzymiam i to moj problem..
-
madzi4aam: kochana a tym sie nie przejmuj bo zawsze znajdzie sie ktos madry kto skomentuje cos nie potrzebnie . Ja mam tak samo wybrane Nikolcia i nikomu nic do tego
aaa musze sie Wam pochwalic- bede dzis miec ktg robione i bede slyszec skarbka serduszko , beda sprawdzac czy nie mam zadnych skurczy , trzymajcie kciuki by nie bylo ich :*
Pierwszy raz bede slyszec Nikolci serduszko
No i mamy 18 tydzien - 5 miesiacMandi :), monia35, natali101 lubią tę wiadomość
-
Madziu moja mama wręcz mówiła do Laury po urodzeniu Maja
aż jej powiedziałam: ty juz nazwalas swoje dzieci a moje będzie nazywać się tak jak ja chce. Podziałało, olej tesciowa, pomyśl ze jesteś nad nią.
Skarb naprawdę nie puszczała ci ginka serduszka???
Trzymam kciuki choć wiem ze będzie dobrze -
Mala nie nie puszczala mi teraz z Nikolcia poslucham pierwszy raz ale sie ciesze
To najcudowniejsze 30 minnatali101 lubi tę wiadomość
-
madziaam teraz to już na 100 % nazwałabym Adrianna !!! Ania dobrze mówi- ona już swoje dzieci nazwała- powiedz jej to:D Mi się bardzo podoba Adrianna bo jest na A. a my chcemy na A. Niestety mężowi średnio. Na razie jeśli się uda parka to Antonina, ale jak się później mówi... Pani Tosiu ??
Swojego Anatola już nie zmienię, chociaż wszysycy się ze mnie śmieją, ale i tak będzie Toleki będzie najcudowniejszy, najładniejszy, najfajniejszy
Będzie mini surferem w długich białych loczkach
tylko, że mąż brunet...
Ja chcę ruchy ! Przecież mam dwójeczkę w brzuchu noooo... nie mogłam dziś znaleźć drugiego serduszka... ale może już się ułożyły tak, że jedno jest z tyłu ? Nie wkręcam sobie, bo przecież nic nie mogło się stać, mieszkają przecież w tym samym środowisku...Micia, agulla03, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny też ostatnio miałam wymioty pierwszy raz od początku ciąży, a myślałam, że na tym etapie to będzie mniej mdłości a tu jeszcze taki incydent
, ważne, że dzidzie mają się dobrze w Naszych brzuszkach
.
Shibuya na pewno wszystko dobrze! Ja też miewam lepsze i gorsze dni co do myśli. Zaszalałaś na allegroa jakiej firmy termometr elektroniczny kupiłaś taki na podczerwień, bo się przymierzam do zakupu, ale chce właśnie taki by mierzył też temp. mleka, czy wody do kąpieli?
Shibuya lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Witam się w ten słoneczny dzień. Wczoraj była masakra, ból brzucha i głowy. Od 17:40 w łóżku do rana. Dziś już o 6 wstałam i zrobiłam ciasto i ciasteczka do kawy. Położyłam się jeszcze na trochę do łóżka. Później ogarnęłam córkę i pojechała z koleżanka na piknik. Moje wolne skończyło się na tym, że przyjechałam do pracy niestesty. Wieczorem znajomi na grilla zapraszają, a mąż nie chce iść. Najwyżej sama się urwe i pojadę sama. Wolne czwartek i piątek- myślimy nad wyjazdem na wieś. Mąż ma obawy, ale ja wiem że będzie dobrze
-
Madzia współczuję teściowej, powiedz jej ze ona już miała czas na wybór imienia. Moja powiedziała trzy krotnie jak byłam w ciąży z Nati, że ona nam bawić nie będzie dziecka, bo jej nikt nie bawił. Nie omieszkalam jej tego później wypomniec,jak chciała się wtrącać. Nati miała 2,5 roku jak babcia ja zabrała na spacer, a ja mogłam wrócić do pracy. Od tamtej pory to ukochana babcia i wnusia. Nie widzi świata po za Natka. Na wieść o drugiej ciąży usłyszeliśmy- nareszcie ale jestem szczęśliwa. Powiem Wam, że zaskoczyla nas taką reakcją. Dodam, że mieszkamy razem
-
Shibuya no właśnie na podczerwień są troszkę drogie i też bym chciała, jak już mam wydać pieniądze kupić najlepszy
. Póki co jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi, ale po najbliższej wizycie już zacznę powoli zakupy, żeby potem wszystkiego nie odkładać na ostatnią chwilę.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Madziu mi sie podoba Adrianna mamy jedna dziewczynke w rodzinie i na poczatku mowili niektorzy ze to takie trudne do wymowienia imie a teraz wszyscy sie przyzwyczailali i Adusia jest sliczna i wszystkim imie sie podoba
Wiec tak wszystkim nie dogodzisz a postaw na swoim i juz!
Zobaczysz jeszcze tesciowej bedzie glupio
Mnie boli stopa chyba buty mnie obtarly bo zauwazylam ze stopy mi puchna po calym dniu i chyba buty zrobily sie waskie musze zmienic na bardziej wygodne..plus rano puscilam pawia a teraz leze w lozku i jakos humor mam sredni..
dziewczyny a rozek? W ktorych sklepach kupic dobry rozek? Ja bede zamawiac przez internet ale wybor jest duzy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 14:19
-
Łącze się w bólu ze zle czujacymi sie- mi dziś tak niedobrze było, ze maz patrząc na mnie zamówił obiad, żebym nie musiała robić. Teraz się obudzilam. Czas gdzieś pojechać.
majeczka na czym polega "dobry rożek"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:09
-
My mieliśmy dla Zu termometr bezdotykowy elektroniczny z microlife i wydane ponad 100zł a to kupa złomu
..Zu miała gorączkę 38 stopni a on pokazywał 36,6 ..więc teraz pozostaniemy przy zwykłym elektronicznym.
Rożek mieliśmy normalny,zwykły ale Zu nie znosiła być tak "związana" więc był z raz czy dwa razy użytyciekawa jestem jak będzie w przypadku Lilki
U nas pogoda dziś piękna, ponad 2h spaceru aż mnie biodra bolały..ale żal w domu siedzieć.
A to nasz brzuchol z dziś
haen, Mandi :), majeczka8, Nymeria, Galaretka, Asia1987, Micia, perelka89, olcia88, justa1234, Mala_Czarna_89, Molcia, Sajgonara, agulla03, Ginger84, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Mala czarna rozek to chyba taki dobry jest zeby byl troszke usztywniony na glowce zeby dziecko stabilnie lezalo..ale ja nie wiem moze one wszystko sa takie same..tego w necie jest duzo..
Agnike a w necie podaja ze dzieci lubia byc zawiniete w taki kokonik i badz tu madrym -
Co ? ja wracam z grilla, otwieram a tu jedna strona ?
No to ja dziś zabrałam Wam dobre samopoczucie, bo u mnie super! Wiadomo, łeb mnie boli, ale to już któryś dzień więc udaje, że wcale nie boliNo i zmęczenie przeogromne a nic nie robiłam... no ale najważniejsze, że brzucho nie boli ani jelitowo, ani macicowo, ani żołądkowo
Nawet sterydy zmniejszyłam, nie byłam na takiej dawce od 5 miesięcy
W nagrodę zjem lay'sy czerwonena razie nie mam miejsca bom obżarta ale zaraz się zrobi
Mąż pojechał na pępkowe. Faceci są dziwni, przeżywają kawalerskie i pępkowe jakoś wybitnie, że trzeba się zalać w trupa. Od razu trzeba wziąć wolne w pracy bo sprawa wielkiej wagi. I przyjdzie taki tatuś w odwiedziny do żony i córeczki jutro w szpitalu nietrzeźwy lub na ostrym kacu...
Zapytałam swojego czy też tak będzie świętował jak np. jego dzieci urodzą się za wcześnie jak to bliźniakii będą pod respiratorkami. Niestety męski mechanizm mózgu mojego męża odpowiedział mi, że "tymbardziej będzie trzeba wypić za zdrowie..."
Zastanawiam się czy na złość mi tak odpowiedział, czy oni tak na serio działają ? -
U nas sama byłam świadkiem, jak koledzy hokeiści z drużyny oznajmili, że jak się bliźniaki urodzą to będzie wielkie, huczne pępkowe. Niestety jest to zlepek chłopów z różnych środowisk ze wspólną pasją. Chleją na umór na spotkaniach, każda okazja jest dobra, ale lubię ich, są śmieszni
Na szczęście Adam, pije tak, że nigdy po nim nie widać, ale jak w ten dzień będzie wyglądał tego już się nie dowiem