Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala ale pozniej tez sie udzielalam co u mnie i tak dalej i pytalam sie co u nich slychac ale nagle wchodze sobie a tam ze jestem zwyczajnie usunieta z grupy chodz dzielilam sie z nimi swoja historia zyciem - az mnie to zasmucilo . To ze stracilam dziecko to oznacza ze trzeba mnie usunac ?
-
Izzy tym bardziej ze ja im zaufalam pisalam o sobie .. pisalam co sie dzialo u mnie w ciazy , w szpitalu przed porodem po porodzie i po tym co sie stalo pozniej a one tak mnie potraktowaly
no smutno mi sie zrobilo ciekawe co zalozycielka watku odpisze
-
Mala_Czarna ja mam jutro wizytę o 18
. Dziś odebrałam wyniki TSH i niestety mam 0,207 ulU/ml martwię się, że za niskie wcześniej nie miałam z tarczycą problemu a normy są od 0,49-4,67 w moim laboratorium, dobrze, że jutro wizyta
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Tak oczywiscie ze napisalam bo jestem w szoku co to ma byc ? czemu mnie wykluczono akurat ? no ciekawe niech napisze powod . .
Napisalam w prywatnej bo watek jest prywatny a jak mnie usunie zalozycielka to nie mam wstepu do watku ..
Udusze.. -
Dzięki Agnike właśnie czytam o tym w necie i też to znalazłam i tym się pocieszam zresztą nigdy problemu z tarczycą nie miałam. Jutro lekarz mi pewnie wszystko wytłumaczy, bo ja już zdążyłam się zdenerwować, a dzidziuś ma się dobrze, więc pewnie jest ok
.
Puścić kobietę ciężarną na badania i już problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:24
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Agnike no właśnie, diagnostyka fajne laboratorium u mnie przenieśli na drugi koniec miasta i korzystam z innego lab, muszę po wyniki chodzić, na szczęście blisko, ale nie powiem wystraszyłam się tym TSH, poza tym mam leciutko hemoglobinę zaniżoną i hematokryt, ale ogólnie wyniki nie najgorsze. Glukozę też zrobiłam bo jeszcze nie miałam a mój lekarz jakoś na luzie do badań podchodzi, więc wolałam dla spokoju zrobić i też jest ok
.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
U mnie znów za czasów ciąży z Zu była na drugim końcu,a teraz się otwarli 250m od domu
..więc korzystam bo kolejek tam nigdy od rana nie ma,jak chodziłam do rejonowej przychodni na pobranie to już kolejka 15 staruszków i żaden oczywiście nie widział zaawansowanej ciąży
-
No właśnie ja też sobie chwaliłam diagnostykę, miłe babeczki i mało ludzi i wyniki przez internet, a w przychodni tragedia dziś poszłam o 9 a i tak pełno ludzi, wyniki niby bez kolejki się odbiera ale jedna babka jest w laboratorium to się nie rozerwie ech, co zrobić. I jeszcze najpierw muszę na dole postać przy kasie by zapłacić a potem dopiero na I piętro do lab.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Haen miło, że pamiętasz
Ja już po badaniu kolposkopowym szyjki. Zmiany, tzw dysplazja niewielka i nie ma czym się przejmować, tylko trzeba kontrolować. W ciąży wycinków nie pobierają. Następna kontrola za 6 tyg. a potem po ciąży. Czyli tak jak myslałam, nie trzeba było się bać raka od razu
Micia, mam tak samo z tarczycą i też się leczę na niedoczynność. Miesiąc temu miałam 2,7 a po 2 tyg 0,250 więc się mega zdziwiłam i zmartwiłam, że takie wahania, no ale endo mam dopiero 8 czerwca. Jutro kolejne badania więc zobacze ile teraz. Też czytałam, że w drugim trymestrze niższe wartości.
Wczoraj i dziś obydwie ginki mówiły że to 16 tydz jak mówiłam "17t a dokładniej 16 i 3", także już zgłupiałam...Agnike, Izzy, Micia, Mala_Czarna_89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Olus : lekarze licza skonczone tygodnie ciazy jak jestes na przyklad w 16 tygodniu i 6 dniu lezkarze mowia ze jestes w 16 tygodniu . Niby tydz a robi wielka roznice w rozwoju dzieciatka - ma to duze znaczenie jak.by sie cos dzialo tfu tfu !
Ginger , Rozmarzona - zaginelycie w akcji dzis ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:37
-
Izzy : oczywiscie ze Wam napisze jak laskawie odpisze czekam na to z niecierpliwoscia , jak bedzie sie tlumaczyla
Izzy lubi tę wiadomość
-
Zapodajcie strone o jaka duagnostyke chodzi, kilka razy widzialM haslo, ze sa tani i szybko wyniki, wiec moze w Warszawie rez sa?
chociaz obok siebie tez mam tanie labiratorium bo beta hcg czy inne hormony w cenie 20 Zl, wiec tez w porzadku.
Olcia ciesze sie, ze wyniki ok;) teraz trzeba badac i kontrolowac, zwlaszcza po ciazy, ale Ty zaprawiona w bojach lekarskich jestes to pewnie wiesz i pilnujesz takich spraw;)
A czy w ciazy powinno odwiedzic sie dentyste tak kontrolnie? Przed staralam sie wyleczyc zeby i nie wiem czy ot tak jak nie czuje, ze cos sie dzieje, powinno sie isc?natali101 lubi tę wiadomość