Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe a.co jeazcze zjadlam troszkw lodow a mam 2 l kubel w domu a co !
Ci do truskawek powoli zaczynaja sie pojawiac u mnie
Aniu ta ja mam tak samo nie mam pojecia czemu
Hahahha 6 cyckow w domu hahah usmialam sieBiedactwo moze bedziecie miec jeszcze 3 dziecko synusia wy jeszcze piekni i mlodzi
Jak narazie pozostaje rodzynkiem
Marta : trzymam kciuki mooocno :* dawaj znac co i jak :*! -
Jeśli zostajemy przy jedzeniu, to ja właśnie zjadłam śledzika na raz
Trzecie dziecko raczej nie wchodzi w grę, Laura dała mi już szkołę, jakie dzieci teraz mają wymagania, więc raczej nie będzie nas stać na trzecie. I nie wyobrażam sobie I trymestru
A ty Anitko jak się czujesz? Brzuch pobolewa? Czujesz krążek? -
Cześć Dziewczyny,
Rzadko się udzielam ale czytam was w każdej wolnej chwili... a ostatnio jest tego wolnego czasu bardzo mało...
Nadrabiałam was 3 dni ehhe
Gratuluję pięknych brzuszków, "drobnych zachcianek" i dopisującego humoru:)
Po przeczytaniu pamiętanika Sue... zaczełam mieć gorsze myśli. Jejku jak takie rzeczy mogą się w ogóle dziać??? Ja mam wizytę teraz 10.06, ale nie mam na niej usg, zapisałam się już na połówkowe ale to dopiero w lipcu, detektora nie mam...ehhh...muszę myśleć pozytywnie i czekać z utęsknieniem na ruchy bąbelka!!
W pracy już powiedziałam (w końcu 4m-c), umowę kolejną dostałam wiec stres opadł. Teraz będą szukać kogoś na zastępstwo i myślę że ok 10-15 lipca pójdę na zasłużony wypoczynek
Ja też mam niedoczynność Hashimoto, mój endo zawsze mi mówił że jak będę w ciąży to włosy się wzmocnia i nie będą tak wypadać... a one dalej lecą. Czytałam, że wy też tak macie, a stosujecie coś na wzmocnienie? Martwi mnie to bo po ciąży może być jeszcze gorzej
-
A propo witamin, wiem że poruszałyście ten temat...
Mam dylemat mój gin jest przeciwny wit. chemicznym i mówi żebym nic nie brała tylko zdrowo jadła... Ogólnie na co dzień w życiu też jestem tego zdania,,, ale w tej sytuacji nie chciałabym żeby coś bąbelkowi zabrakło... i biję się z myślami czy czegoś nie kupić...
Może jeśli nie zestaw to omega pregna optimum tam jest dha, wit d, jod, kw. foliowy, żelazo...
-
MagdaLena myślałam ostatnio co tam u Ciebie
Myśl pozytywnie, chociaż sama wiem jak o to ciężko. Na pewno niedługo poczujesz jak fika dziecko i będzie Ci dużo lżej. No u myśl o tym, że niedługo będziesz spokojnie na L4.
Ja biorę pregna plus ale bardzo zwracam uwagę na to co jem - takich witamin nic nie zastąpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:18
-
Madalena sama przeczytałam historię Sue przed wizytą. A potem nie dało się posłuchać serduszka. Wrr do teraz mam dreszcze.
Ja tam śledzi nigdy nie lubiłam. Teraz lubię wszystko, na moją zgubę.
Izzy nie na 100%, w domu u mnie żyją nadzieją, że się jeszcze zmieniPępowina była między nogami, patrzał ze wszystkich stron, powiedział, że zaslania, ale siusiaka to on nie widzi.
-
Natali ja znowu nie moge czekoladowej czekolady bo w ciazy mnie odrzuca ale takie biala tylko w bialych michalkach owszem
Wiesz moja "kobieta" ciezarna ma rozne zachcianki ciazowe czyli moj M i przed skypem sie delektowal michalkami bialymi wiec napadlam na biedronke nakupilam jogurtow bananow kubusiow pomarancz lodow jeszcze niech dzidzia ama haha
Aniu : wiesz jak urodzisz i ten dzidzius Ci podrosnie to mozesz dalej zachciec byc w ciazy tak praktycznie zawsze bywaMi tam sie marzy wieksza rodzinka - mojemu to samo:D
Co do samopoczucia mam mdlosci ale to nic nowego u mnie psychicznie i tak gorzej.. Co do brzuszka nie boli mnie juz tfu tfu by nie wykrakac ! a co do pesaaru to czuje go tak jak przed tem ale jest dobrze ulozony -
Ja biore witaminki bo wiem ze nie dostarcze dzieciatku wszystkiego tym bardziej przy moich mdlosciach
Biore prenalen multivit dha dla mnie sa bardzo dobre
Co do sledzi nie jem ich cale swoje zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:25
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
Mała czytałam... nawet nie chce myśleć co czułaś! Ale na szczęście wszystko ok:)
Oj Izyy na L4 już bym poszłazanim powiedziałam w pracy miałam podejście że będę pracować jak najdłużej bo co ja w domu będę robić... a teraz jak się taka piękna pogoda zrobiła to szkoda mi siedzieć w tym klimatyzowanym pomieszczeniu... już bym znalazła sobie ciekawe zajęcia
Z takich miłych i fajnych rzeczy u mnie .... w weekend mieliśmy naszą sesję ślubną hehe Udało się ją zrobić po 8 m-cach od ślubu...Na szczęście pogoda dopisała bo był to już ostatni dzwonek na zmieszczenie się w sukni ślubnej... tak mnie Babelek wypchał ostatnio
Dziwne uczucie jeszcze raz stanać tak ubraną umalowaną itd przed swoim już obecnym mężem... a ten błysk w oku mojego M i ciągłe szepty jak bardzo mnie kocha... taki nasz 2 ślubny dzień w życiu
Kasia Kraków, Izzy, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Skarb przy mdłościach i wymiotach to bym się nie zastanawiała... tak więc łykaj i jedz dodatkowo same zdrowotności!
Ja nie miałam ani razu wymiotów,a mdłości może ... z kilka razy...Staram się jeść zdrowo, ale w dzisiejszych czasach te owoce, warzywa kupowane psikane zeby przeżyły transport z Hiszpanii itd... same wiecie!
Porozmawiam z moim endo,,,on człowiek do rany:)
-
Shibuya a nie macie zapisow na godzine?
Rafaello kocham, ok spojrzmy prawdzie w oczy: wiekszosc slodyczy kocham (co po mnie widac;))
Ja odnosnie witamin zdecyduje po wizycie u mojej gin, bo i tak przyjmuje jod i wit.d, a leki mam wykupione do konca lipca chyba, wiec musialabym kombinowac z dawkowaniem, skoro w tamtych witaminach jest to co lykam osobno -
Izzy wrote:MagdaLena awwww.. wzruszyłam się! :] My z mężem 9 lat razem a 4 po ślubie i dalej zakochani jak nastolatki.
Izzy my z mężem znamy się od 12 lat,jesteśmy ze sobą od 9 a po ślubie od 8 m-cy
Czasami bym go wystrzeliła w kosmos hihi.....ale na długiej linie żeby do mnie wrócił
Izzy, Micia lubią tę wiadomość