Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb, zobaczymy, co życie przyniesie
Zawsze chciałam mieć przynajmniej 3 dzieci, jednak gdy pracowałam to do samej Laury mi nie starczało czasu, a co dopiero do kilku..
Shibuya, melduj się, melduj
Miałyśmy spacer w mega deszczu, ale bawiło mnie towróciłyśmy przemoczone do suchej nitki
-
Ja już jestem po wizycie
Brzuszek miękki macica w porządku uff cieszę się ogromnie
Ale odpoczywać mamy dalej i się nie przemęczać
Izzy, Zorro, olcia88, haen, Mala_Czarna_89, MadaLena30, agulla03 lubią tę wiadomość
-
MadaLena30: dlatego z wielka przyjemnoscia przejmuje witaminy bo wiem ze czego ja nie dostarcze to one dzieciatku to zapewnia
mala zobaczymy co czas przyniesie ja wiem ze serca by Ci wytarczylo i dla trojki
Chcecie moze spaghettiMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Marta1986: kochana jaka ulga ciesze siw razem z Toba :*
Shibuya : gratuluje chlopczyka ! :* Sliczne zdjecia :*
Shibuya lubi tę wiadomość
-
No ja sie odezwalam i cisza coz za zbieg okolicznosci
Eej Rozmarzona - za dlugo milczysz cos sie dzieje ? odezwij sie. -
Mala : chetnie sie podziele zapraszam :*
Wiecie co bylam sobie dzis na pewnym forum - bo uczestniczylam w nim w 1 ciazy na watek mamy styczen - czerwiec 2015, chcialam sobie poczytac co u nich slychac bo w koncu opowiadalysmy sobie rozne rzeczy i bylam Ciekawe a one mnie usunely , nie wiem czemu mnie wykluczyly bo urodzilam dzidziusia przedwczesnie opowiadywalam co z nami ze stracilam nie moge tego zrozumiec .. -
Ma ktoś jutro przed Bożym Ciałem wizytę?
teraz te nasze wizyty to juz same przyjemności
Skarb ludzie maja taka wredna naturę ze wola suw odciąć od takich historii. Przyznaje ze sama nie mogę czytać o chorych dzieciachale niefajnie zrobiły to fakt. Ciekawe ile na tym forum wytrzymamy po porodzie
Jak byłam wcześniej w ciąży to też się udzielalam na innym, ale po porodzie dość szybko przestałam. Pamiętam wtedy jeszcze nie było Internetu w tel i jak ktoras urodziła to pisała smsa innej która jej zakładała osobny watek na forum i wszyscy z forum gratulowali hehe jak to było dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:22