Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natali wiesz co kolezanki przewaznie takie sa nie widza nic po za czubkiem wlasnego nosa . Moja ciotka 10 lat starsza ma 2 dzieci a tak narzeka jaka to ona nie kobieta zapracowana jak jej to nie ciezko z 2 dzieci (jedno 6 lat drugie 4) ,- zupelnie tak samo jak Twoja kolezanka , dlatego przebywam z nia jak naj mniej bo mnie nerwica bierze na wieczne narzekanie . A jak ty cos zrobisz nie tak ola boga wszystko wytknie
Udaje wielce uczona a nawet nie ma magistra - zrobila sie z niej kura domowa chodz ona tego nie widzi , a innym wytyka co maja robic .
Wiec kochana ograniczaj kontakty z ta kolezanka bo nerwicy idzie sie przy takich osobach nalapac -
Kasia Kraków wrote:Niesamowity a ile pracy w sensie poswiecenia zeby codziennie robic sobie zdjecie i jak super to maz zmontowal mega mi sie podoba
fajnie pokazane tez jest jak sie ich sypialnia zmienia:)
moodliszka, Kasia Kraków lubią tę wiadomość
-
Jest i moja Modliszka
Uwielbiam to nasze pisanie w tym samym czasie hihi
Za dnia to spac i tak nie moge bo cos usnac o dziwo nie moge,ale tak sennosc sie zjawia czasemJednak jak za malo poleze to brzuszek daje znac "kladz sie na wyro!" i wtedy nie ma zmiluj trzeba dralowac na lozeczko i przybrac wygodna pozycje dla Dzidzi :)Nie zawsze jest jednak jak sie polozyc np poza domem to wtedy to zmeczenie w brzuszku czuc dosyc mocno .
moodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dzięki dziewczyny. Noe da się tak zerwać kontakt, bo najmłodszy to mój chrzesniak. Chce niech się gniewa jej sprawa. Ja mam dość już tych jekow i narzekan.
Dziewczyny oby do 20 dziś i jadę. Spakowalam siebie i córkę,pościel, zakupy zrobiłam. Reszta zostaje dla męża. Ponieważ przez zimę nie ma tam nikogo, a w tym roku dopiero pierwszy raz jedziemy, to klamotow do zabrania dużo.
Tam odpoczne i naladuje baterie, na końcówkę pracy. Kindle już laduje,będzie co czytać. Adam z Nati na rower, a ja będę czytać w ciszy
-
Hehe, jestem jestem
Ja znów przed ciążą nie mogłam spać w dzień, zwyczajnie kręciłam się z boku na bok, a nawet jeśli już zasnęłam, to budziłam się po 15 minutach i nie było mowy o tym, by znowu zasnąć. A teraz? Teraz to zasypiam, budzę się na dwie minuty i znowu śpię. Wczoraj wyjątkowo wcześnie wstałam, bo szłam na pobranie krwi, a jak wróciłam, to leżałam właściwie do 14, cały czas kimając co chwilę
wyszłam na dwie godziny z mężem na obiad na miasto i jak wróciłam to co? Szczęśliwa, że się położyłam
i to nie dlatego, bo domagał się tego brzuszek, tylko po prostu organizm chciał spać
Choć fakt faktem, mam też tak jak Ty. Jak jestem gdzieś poza domem na dłużej, to brzuch też się odzywa i chce odpocząć
Na szczęście wszystkie dolegliwości po odpoczynku przechodzą
-
Modliszka, spij i korzystaj poki mozesz tez bym tak chciala za dnia zasypiac
! Kiedys z tym problemu nie bylo,a widzisz teraz mamy na odwrot w ciazy :>
Nati, masz racje wypoczywaj ile wlezie nalezy nam sie w koncu terazI racja nie ma sie co zolzami przejmowac w ciazy tylko olewac :>
Wiecie co przymierzam sie do tych jaj faszerowanych,ale tak sie juz nalatalam przy sprzataniu i gotowaniu,ze nie wiem czy mam werweZ drugiej str pieczarki mi w koncu szlag trafi <zalamka>
Jestes juz z nami -
Natali pocieszyc Cie ? Mojek ciotki dziecko jest takze moim chrzesniakiem
Mam pytanie macie aplikacje ciazowa w telefonie ? jaka polecacie ale bezplatna aplikacje ciazowa.
Ja mam moja ciaza ale moze sa lepsze ? szukam i szukam i wyszukac nie moge. -
Podczytuje Was na bierzaco, ale jakos weny brak do pisania
wkurza mnie to, ze nic mi sie nie chce
calymi dniami siedze sama w domu. Maz w pracy, a ja od 7 tyg na zwolnieniu. Czasami, gdzies sie rusze, ale jak pogody nie ma to nawet nie chce mi sie z domu wychodzic
Chcialabym na troche pojechac do mamy, ale ponad 1000 km jazdy zniecheca mnie skutecznie
U nas co do imion: dla dziewczynki Lena, a dla chlopca Kacper.
Tez Was mecza zgagi jak mnie? Od tygodnia codziennie i zaczyna mnie to powoli wkurzacskarb15 lubi tę wiadomość