Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam taka zadyszkę jak długo przez telefon rozmawialam
Mala, ale pan Ci komplement powiedział
Dziewczyny, czy Wy też macie tą ciemniejszą kreskę na brzuchu? Ja mam już od jakichś 2tygodni, ale jest jasna. Myślałam,ze bedzie ciemniec,a tu nic...Synuś
-
Ja nie mam jeszcze
za to brodawki mam ciemne
i jakies dziwne sutki
Czujecie tez jak wam si brzuch rozciąga? Ja bo bokach czuje lekki bol jak się rozciąga..zwlaszcza jak obracam się z boku na boki mam takie zylki po bokach chociaz smaruje się balsamem i oliwka..
-
Ja ogólnie póki co przytyłam tylko 1 kg, a przed ciążą brzuszek nie był jakoś super extra szczupły, więc póki co nie obawiam się rozstępów, ale zapobiegawczo smaruję brzusio, piersi, biodra i uda Elancylem. Nie zaszkodzi
A jeśli chodzi o piersi, to też mam mega widoczne żyły
Co do trądziku, to miałam krótki czas, ale teraz mam gładziutką buźkę, no może czasami jakieś przebarwienia się pojawią, ale to zawsze tak miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:04
-
Izulka mnie też troche wysypuje ostatnio. Ale co się dziwić, mamy w sobie duże dawki hormonów. Co do specyfików to nie wiem, bo jestem zbieraczką próbek i poprostu wykorzytuje jak leci
Co do smarowania to najlepszy, tani i naturalny jest olejek ze słodkich migdałów. Można kupić w aptece.
Ja też sapie na schodach -
ten wpis będzie na miare siksy co ma jeszcze kredki w głowie
Otóż mój A. poszedł dziś na impreze pracowniczą bo jakiś kumpel z pracy zdał uprawnienia budowlane, więc oni zawsze świętują. Mężura egzamin też świętowali. Poszli dziś do imprezowni co ma 3 piętra, zawsze mają loże. Mój A. się zapytał czy przyjadę po niego bo on nie chce długo siedzieć. A ja stwierdziłam, że czemu nie. Co więcej - wejde na tą imprezę ! W domu mi się nie chce siedzieć, odpoczełam podczas tego wirusa. Jego znajomych z pracy znam, bo już z nimi imprezowałam i nie kończyłam zbyt dobrze
A skąd pomysł, żeby iść ? Otóż dziś koleżanka z A. pracy zapytała się go czy ja jeszcze widzę swoje stopy. Nie zrobiła tego na pewno złośliwie,bo często o mnie pyta, ale nie przepadam za nią bo kokietuje wszystkich, zawsze ma cycki na wierzchu i mini. zawsze chleje na umór i znika z jakimiś kolesiami z pracy. A ma męża !!
No więc postanowiłam się wylaszczyć- pomalować,ładnie ubrać i tak, żeby było widać, że widzę jeszcze swoje stopy, i znaleźć bluzkę gdzie będzie lekki dekolt bo w końcu mam co pokazać ( chyba nie mam takich bluzek ;/ ) i ogólnie chcę pokazać, że zajebiście jest być w ciąży i nie trzeba być marudzącym wielorybem.
A więc idę się szykować, jak efekt będzie zadowalający to wrzucę fotoagulla03, Ona_89', Micia lubią tę wiadomość
-
Olcia! I bardzo dobrze
Mnie mąż dzisiaj też pytał czy idę z nim na imprezę z pracy, ale zrezygnowałam z tego względu, że pracujemy razem i nie mam ochoty spotkać tych ludziZwłaszcza, że należą do tego typu ludzi, którzy w poniedziałek obrobiliby mi tyłek z tego powodu, że przyszłam z nimi posiedzieć, a mam L4
Więc leżę sobie w łóżku i na niego czekam z zaciekawieniem w jakim stanie wróci
-
Haha, w takim razie jestem ciekawa jakimi doświadczeniami z tego wieczoru się podzielimy ze sobą
Ja swojemu powiedziałam, że ma być o 22 w domu, bo później pewnie zasnę i mu nie otworzę jak nie będzie potrafił kluczem trafić
Wiesz, mnie jako tako też nie zaprosił, bo bym szła do swoich, spytał po prostu czy idę, ale to tak chyba ŻEBY NIE BYŁO zadał to pytanieU nas też 90% to faceci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:38
-
Powiem Wam wiecej: moj tez mial dzis pracowe piwo (ale nie narzucone, tylko ze sami sobie poszli), ale jyz wrocil:P
Na rozstepy uzywam olejku ze slodkich migdalow. Ja czuje rozciaganie brzuchana gorze raczej, tak po srodku i z kazdym kolejnym dniem utwierdzam sie, ze bede rozlana raczej niz pilka, albo bede pilka lekarska hehe;)
Mam kryzys: potrzebuje pojechac na wakacje, ale na poczatku lipca ma byc remont i trudno cos zaplanowac, potem slub wyjazdowy, potem boje sie, ze fizycznie mi bedzie za ciezko i mi zle z tego powodu. Ja chce na wakacje;( -
Ja sądzę, że przyjdzie, gdy ja będę spać, uwali się na kanapie, nad ranem pójdzie się napić i tyle z niego będzie
Wiecie co, dobre z nas żonyMy siedzimy z brzuchami w domu, a oni się szlajają. I jeszcze nie mamy z tym problemu! Haen szacun dla męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:50
-
Haen, ja raczej będę miała piłeczkę, bo idzie mi brzuchol ewidentnie w przód i takie śmieszne wycięcia mam
Mała, mój był taki sprytny, że już mi zapowiedział, że za tydzień też się na imprezę wybiera, ale tym razem w mniejszym gronie, kilku kumpli na ogródkuA niech idzie i się wyluzuje, należy mu się, później tak łatwo mu nie będzie się wyrwać
Zadzwonił teraz skubany po mnie, żebym po niego przyjechała i że w ogóle mam tam wejść, bo wszyscy chcą mnie zobaczyć i się o mnie pytająI kumpelę mi dał do telefonu i ona że mam przyjechać, bo ona chce mnie widzieć i że ma dla mnie niespodziankę
Głupole, a ja już w piżamie, bez makijażu -.-
no ale pojadę po niego, co mam zrobić
Kasia Kraków lubi tę wiadomość
-
Hehe patrze ze dzis wychodne mezusiowie maja
Moj zadzwonil do mnie z zapytaniem czy moze z kolegami na piwo po pracy skoczyc i chyba naprawde bylo 1 bo szybko wrocil,ale milo ze zadzwobil i sie zapytal.
Zorro burza do mnie dotarla-jak milo!!!
Tez uzywam olejku ze slodkich migdalow.. Ale nie codziennie,zapominam