X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tez bym gdzies wyszla i dobrego drineczka takiego no alkohol wypila ;)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sie panowie umowili;)

Ja tez bym sie takiego mohito napila, mimo, ze alkohol moglby dla mnie nie istniec. Albo sangrie albo margarite. No nic koniec tych rozmyslan, zostaje mi woda (przez o zwykle:P)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też niby alkoholu nie brakuje, ale jakbym mogła, to bym skorzystała :D Woda najlepsza, wasze zdrówko kochane! :P

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa, nie umiem się wylaszczyć. Tak się czuje najlepiej. Jak ubiorę bluzkę obcisłą to jednak źle się czuje. No i butów nie mam, eh, będą vansy ;/ Coś złe światło albo z talefonem coś nie tak. Nie mogę zaleść tuszu ani ulubionej szminki.

W każdym razie plan zagadania ochroniarzy żeby wejść za free "tylko poszukać męża" i pokazanie brzucha może być ciężki, bo brzusio schowany.

Już jestem znów głodna i trochę się zmęczyłam :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33e4092db120.jpg

agulla03, Ginger84, izulkaa lubią tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tego brzucha ci nie widac :P mój to taki szpiczasty sir robi :P mój mąż śpi po burzliwej kłótni ze mną...
    Nie mam nerwów..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie wy macie nerwy do nich ... Mnie z nerwow brzuch boli.. Naskrobałam sms długaśnego żeby rano odczytal to się nie zapisał.. Szlag.
    Wr idę spać.
    Milej nocki

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wróciłam się po no-spe, bo jak zacznę niedajboże tańczyć do tej dresiarskiej muzy to mnie brzuch rozboli :P

Jutro zdam relacjęęęę. Paaaaa ;*

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia pięknie, wcale nie widać zebys była w ciąży ;) baw się dobrze :)
    Mój wrócił a właściwie wturlal się do domu. Ewakuowalam się do sypialni ;)

Izulka co się stało?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już zwłoki odebrałam i mnie wkurza -.- xD Normalnie jak z dzieckiem tylko w większym wydaniu. Wkurzyłam się, bo mnie ściągnął tam mimo, że kumpel z którym pierwotnie miał przyjechać właśnie jechał do domu, więc ściągał mnie w sumie niepotrzebnie.

Z pozytywnych aspektów, to to, że jeszcze nikt mi tak brzusia nie wymacał jak właśnie teraz znajomi z pracy :) Stęskniłam się trochę za niektórymi, teraz to sobie uświadomiłam.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygoniłam go spać do drugiego pokoju i mam teraz mieszane uczucia, bo zawsze sprawdzam w nocy czy oddycha ;/ :D xD

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, chwilę człowieka noe ma,a tu takie nowości ;-)

Olcia,koniecznie daj znać jak bylo ;-)

Modliszka, to Wy z mężem razem pracujecie? Hahahaha, naprawdę sprawdzasz w nocy czy oddycha? :-D Moj tak chrapie,ze czasem rozglądam się którą poduszką go uciszyć ;-) A najweselej mam jak go budzę,ze chrapie a on na to "eee, to nie ja". Teraz się z tego śmieję,ale jak musiałam rano do pracy wstac to myślałam,że nie wyrobię...

haen, Ona_89' lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro, tak, pracujemy razem :p ale właściwie w pracy się nie widzimy.
    Nooo jak tak popije to sprawdzam xd Zlitowałam się nad nim i pozwoliłam mu spać w łóżku, ale chyba skończy się na tym, że ja pójdę do drugiego pokoju, no stamtąd tez będę słyszeć jak oddycha: tak chrapie -.- :D normalnie z nim jak z dzieckiem. Coś czuję, że czeka mnie ciężka noc :/:D

Zorro lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png

Wysłany: 13 czerwca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też dziś chrapie na całego. Hehe oni jak dzieci, poszli, napili się i spia ;) moodliszka nie boj zaby, po pijaku nic złego im się nie stanie :P mój padł na kanapie, chwala Panu, bo z przetrawiona wódka w ciąży spać nie potrafię.
    Kolorowych!

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 13 czerwca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe kochana na pewno nic ci nie przeniósł :) ale wcale nie dziwię się ze spanikowalas :) właśnie sprawdzałam pogodę, podobno teraz jest 20 stopni, nie ugotujcie się tam.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)
    Ja już nie śpię. Mąż w pracy, Patryka odbieram o 8 z zielonej nocy. U nas upał. Jak ja bym pojechała nad wodę;(
    Ci wasi faceci to się wczoraj zadali? Mój tez miał iść z kumplem ale kumpel nie miał z kim dzieci zostawić wiec mąż został ze mną. Przynajmniej nie byłam sama;)
    Nie wypił nic a i tak chrapal tak ze miałam ochotę go udusić. Co chwilę go budziłam bo mnie to do szału doprowadza:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja to bym chyba zawału dostała:( tez bym ryczała jak bobr. Strasznie się boję takiego robactwa:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe:) przynajmniej jak was poczytam to humor mi się poprawia :P ja się wczoraj z moim poklocilam ...tzn w większości ja się darłam bo juz nie wyrabiam z tym jego graniem... Ciągle na kompie gra... Jeszcze kkupil sobie cos tam w grze i zafascynowany ja dzidziuś ta gra.. Na prawdę faceci to dzieci...
    Lekarz kazał się oszczędzać... To jemu kazuje wszystko robić teraz, wiadomo obiady ja gotuje ale jakies sprzatanie to on powinien.. Gary umyje bez gadania alr wielce gada ze tyle na niego spadlo teraz... Ale ja nie wiem jak moze mu nie przeszkadzać nieumyta podloga czy kurze... Ja się spinać wysoko na meble tez nie będę , z reszta troche empatii..
    A jak w końcu nie wytrzymam i posprzątam to drze się ze po co robiłam, ze nie mogę... I badz tu mądry..
    Tak się zdenerwowałam ze w nocy praktycznie nie spalam z tych nerwow..a teraz to dużo mi nie trzeba żeby się zdenerwowac

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisze się do listy szalejacych mężów , mój cała drogę powrotną wmawial mi ze nie jest pijany czyli był i wczoraj piłam na zmianę sok pomidorowy i wodę i efekt z tego taki , że 5 razy w nocy musiałam dreptac do wc. A po burzy w nocy piękne słonko dziś.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak zdenerwowałam ze prawie w nocy nie spalam..
    Moze odeśpię w dzień, jak go nie ma :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka! Wróciłaś :-)

Moj nic wyskokowego wczoraj nie pił,a mimo wszystko chrapał jak szalony... Przynajmniej dziś nie zganiał na nieobecnych ;-)

Shibuya, ja tez nienawidzę robali. Brzydzę się nawet zwykłej muchy. Domyślam się co musiałaś czuć.

U nas znów upał.

Synuś :-)
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ