Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej jaka ja dziś słaba;) zapowiada się kolejny dzień w łożku:(
Mała widzę ze szukasz podobnej spacerówki co ja bym chciała. Jak Ci cos wpadnie w oko to wrzucaj na forum. Cały czas myślę czy kupować 2w1 skoro na te kilka mc zimy mam wózek. Czasem myślę że kupię bo ładny i w ogóle a na drugi dzień ze ta kasę mogę przeznaczyć juz np na wakacje w przyszłym roku. No i jestem w rozsterce. -
Shibuya-Nasz Jedo miał ok 14-15kg,plus Zu,plus zakupy to było co pchać..a jeszcze teraz przed nami zima + śnieg to jeszcze trochę wysiłku będzie trzeba włożyć
Mała_Czarna-Oni chyba powariowali..mam nadzieję że to zmienią bo wtedy to patologia na pewno będzie się rozmnażać na potęgęi tylko dzieci będą cierpieć na tym.
-
cześć mamusie
ja się nei wyspałam .. jak położyłam się spać to mała kopała jak najęta i tak non stoprano ledwo oczy otworzyłam i to samo
da nam popalic widze
ginger ja myśle włąśnie tak jak ty..
mam dylemat czy jest sens kupować 2w1 bo on więcej kosztuje a ja chce max 800 zł wydać na wózek..
więc za te pieniądze mysle czy nie lepiej lepszą spacerówke wziąć niż używany 2w1.
ach te dylematy
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Szczęściara, ja właściwie tez nic jeszcze nie mam
no prócz jednego bodziaka, który kupił mój mąż (z jego ulubionego klubu piłkarskiego
) i kocyka, który kupiłam, bo nie mogłam się oprzeć
kupować zacznę dopiero po powrocie z wakacji czyli tak w połowie sierpnia
i to też zaczniemy raczej od takich rzeczy jak wózek, łóżeczko itp
haen lubi tę wiadomość
-
szczęściara ja też nic praktycznie nie mam
mam tylko jedno body ale nie sądze że wykorzystamy je w ogole bo jest z krótkim rękawkiem i najmniejszy rozmiar ale nie mogłam się oprzeć
mam też wanienkę ale nie w domu tylko u teściowej leży i ciuszki używane od szwagierki ale też jeszcze nie przywożę tego do domu ;P
Też myśle koło sierpnia wrześniapewnie sierpnia bo już doczekać się nei moge
zaczne od łóżeczka na pewno i od wózka i fotelika:)
-
Ginger mam nadzieje ze wozek uda się później wystawić na olxie czy gdzieś i w ten sposób dołoży się do spacerówki, bo widzę ze tanie spacerówki to jeden wielki shit.
Izulka body z krótkim rękawkiem można ubrać pod pajacyka, na zasadzie podkoszulki to może się przyda
Uspakajacie mnie gdy piszecie ze wasze maluchy też dają czadu. Nie przypominam sobie by Laura na tym etapie tak szalała -
wiecie co , ja wybrałam już...
kupie albo ten
http://allegro.pl/chicco-lite-way-top-mod-2015-palak-folia-spiwor-i5276587986.html
https://www.youtube.com/watch?v=WqT5gcha5h0 - prezentacja wózka
albo
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-nitro-folia-moskitiera-gratis-i5261560079.html
https://www.youtube.com/watch?v=W72nmxtjFw4 prezentacja
przynajmniej na tą chwile taki mam wybór
i ciekawe ile w sklepach one kosztują, bo jednak wole na żywo najpierw zobaczyć
chyba zę znajde jakiś fajny np x lander używany w dobrym stanie za jakieś 800czas daje sobie do sierpnia
mala czarna , kuzynka właśnie tak zrobiła jak piszeszwcześniej miała niby wielofunkcyjny ale strasznie ciężki i co się na wkurzała to wam mówie.. mówi ze już w życiu takiego nie kupiłą by
ale to jakiś badziew był za chyba 400 zł.. więc generalnie jak 2w1 albo 3w1 to albo powyżej tysiaka albo używki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:28
-
U nas w brzuchu cisza a zaczynamy 18 tydzień..doktor uspokaja ze dziecko pierwsze później czuć wiec niecierpliwie czekam.
My wstępnie Pajero Sport wybraliśmy ale no wlasnie ale.. W sierpniu będziemy na urlopie w domu to skoczymy do Częstochowy tam jest paru producentów od których mozna taniej kupic nowe -
mikado ,
ja sama jestem w szoku że tak wcześnie czuje ruchy ,pierwsza ciąża a już czułam delikatnie koło 16tc..od czasu do czasu takie pukteraz to już nie mam wątpliwości że to Amelka
wiercioszek mój
moj mąż poczul delikatnie coś w dzień dziecka ;P
ale nie ma cierpliwości czekaćon myśli że przyłozy ręke i już , a ona chyba rozróżnia ręce, bo taty kopać nie chce:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:38
-
nick nieaktualny
-
perelka89: cudownie chodz nie powiem ze czasem zajdzie mi za skure
ale bardzo ciesze ze jest przy mnie rozpieszcza nas
A jak sie brzuchalkiem cieszy hihi
Padam na twarz normalnie moj od 4
mnie budzil co jakis czas
perelka89 lubi tę wiadomość