Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny ! na wątku bliźniaczym napisały mi, że dzieci mogą zamienić się miejscami. Śmiesznie takie wiadomości dostawać, raz tak raz siak
Dzwine, co do płci się niby nastawiam, a tak szczerze to nadal do mnie nie dociera że w ciąży jestem
Nie wierzę, że z brzuszka wyjądą 2 uformowane człowieki
))
haen, Kitaja, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dotrze dopiero jak Ci z brzucha wyciągną i zobaczysz jak są do Ciebie albo męża podobne...to pierwsze spojrzenie wynagrodzi Ci absolutnie wszystkie bóle i niedogodności ciąży...
olcia88 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka rano było trochę krwi od tego czasu odpukać spokój. Zetknęłam znow do lusterka chyba TO jest mniejsze niż wczoraj. Szwagierka pocieszyla mnie ze kiedyś zadrapnela się tam do krwi przy.. Braniu prysznica. ja juz tak myślę ze jak siusiam non stop i ciągle się podcieram to tarlam, tarlam aż przetarlam. Dziś juz się tak nie martwię
A wy kiedy wracacie do domu?
Olcia no w sumie na logikę, skoro moja kula się po całym brzuchu to czemu twoje miałyby nie fikac?to może Tolek jest teraz na dole a siostra była wieksza
ale moment.. Jeśli siostra to nie Tolek a Antos dobrze mówię?
a propos twojego meza- moja tesciowa powiedziała mojemu mężowi: to nie jest koncert życzeńa babcia: coś jej wkulnął to ci wykulnie
Cebulka, Ona_89', olcia88 lubią tę wiadomość
-
Ja mojemu mowie, ze trzrba pomyslec nad imieniem dla chlopca, bo mamy tylko dla dziewczynki, a taka plec (dz) zostala wstepnie okreslona w 12 tygodniu, wiec dosc wczesnie. A on, ze ma byc dziewczynka i koniec. Jak tylko dowiedzial sie o ciazy to bylo nastawienie, ze chlopiec, po tym usg chwila smutku? ale szybko sie oswoil i przestawil i sie martwie o niego, jak bedzie chlopak, skoro nawet nie dopuszcza luznych rozwazan co do imienia;)
-
Dziewczyny daly mi kluczyk do pokoju wiec na dwie godz moge isc spać
ale mbie rzucalo przy glukozie:\ dalam rade, ale tyle się naogladalam koboet ktore różnie to znosiły jak tu pracowałam.. wymiotowały, czesto mdlaly, raz kobieta zaczęła się trzasc jak przy padaczce.. i to juz po godzinie od wypicia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:27
-
Hej Kochane
miłego dnia
Jakie ja mam sny w tej ciąży, to jest nie do opisania. Najgorsze jest to, że są one tak realistyczne, że jak się budzę to potrzebuję się ogarnąć, że to był tylko senmąż ostatnio mówił mi, że nawet coś pojękiwałam przestraszona przez sen xd
-
Moodliszka tez mam realistyczne dziwne sny
najlepsze ze co by mi się zlego nie snilo to i tak w snie jestem w ciąży i np nie skacze no bo nawet w snie jestem świadoma ciąży
Dziewczyny , miała któraś z was wyrywanego zęba w ciąży albo leczenie kanalowe ?
Ja jutro idę i mega się boje... Jeszcze ten odruch wymiotny -
Izulka, ja w tych snach tez jestem przeważnie w ciąży, albo tuż po narodzinach :p ale nie mam dzidzi przy sobie
xD dobrze mimo wszystko, że to tylko sny xd
Co do wyrywania i leczenia, to chyba nie ma przeciwwskazań, ja zanim szłam do dentysty, to pytałam swojego gina, a później dentystce tez powiedziałam, że w ciąży jestem, to dala mi odpowiednie znieczulenie. -
madzi4aam wrote:Dziewczyny daly mi kluczyk do pokoju wiec na dwie godz moge isc spać
ale mbie rzucalo przy glukozie:\ dalam rade, ale tyle się naogladalam koboet ktore różnie to znosiły jak tu pracowałam.. wymiotowały, czesto mdlaly, raz kobieta zaczęła się trzasc jak przy padaczce.. i to juz po godzinie od wypicia..
Dziewczyny szukam jakiegoś modelu wózka sportowego 2w1. Pomyślałam, że może później dobrym wyjściem będzie sportowa spacerówka x-lander x-run, bo planuje długie spacery, a nawet bieganie z niunią. http://olx.pl/oferta/sprzedam-wozek-x-lander-x-run-CID88-IDaejeB.html#109a97f461
Dla mnie super, tylko nie wiem czy podołam wagowo wnosić wszsytko na 4 piętro