Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boze jak to przeczytalam musze sie odezwac . Fajka wodna dla dziecka 9 letniegi na dodatek czy jej nie poje*alo nie mam slow !!
Jeszcze niech trawke z nim palico to kurw* za matka
Sorry ale takie cos jest chore ! ta matka sedzia na 5 min -
Byłam w aptece, poprosiłam o kubeczki na mocz. Babka pyta "takie na rutynowe badanie moczu w ciąży?" zatkało mnie, bo nie miała wątpliwości, że to ciąża, a bluzkę miałam dość luźną, na tym rozpinany sweter. Uświadomiłam sobie, że mój brzuch nie budzi już żadnych wątpliwości
MW26, Anastazja85, izulkaa lubią tę wiadomość
-
No to jestem ! W sumie już od dawna, ale przez to dziwne coś co się ze mną dzieje nie chciało mi się komputera otworzyć
rano nie chciało mi się kanapki na śniadanie zrobić ani herbaty... to nie jest normalne, ja chcę już normalnie
Poszłam do przychodni i rodzinna powiedziała, że faktycznie to może być od euthyroxu, że nie powinnam wskakiwać tak nagle na podwójną dawkę. W końcu to hormony. Od jutra biorę więc 37 zamiast 50. Dziewczyny, ale niektóre z Was biorą dawki, jeny !
Ale do rzeczy !!!
Powiem Wam, że zgłupiałam zupełnie !! U Tolka znikął "dynduś". Czyli inaczej mówiąc u górnego, mniejszego dzidziusia nie było nic między nogami i Pani powiedziała, że to dziewczynka. Ten dolny znów nie współpracował. Zgłupiałam, może głowica od usg była odwrotnie ? A może dzieci się zamieniły miejscami ? Bo nie było mierzenia ani ważenia więc te moje określenia mniejszy- większy to dane z przed 2 miesięcy
Powiem szczerze, że jestem skołowana, albo przez to samopoczucie nie skaczę z radości. Super, że dziewczynka, ale czy to oznacza, że 2 dziewczynki ?! Na to nie jestem przygotowana, nie mam dwóch imion!
No ale najważniejsze, że ciąża rozwija się prawidłowo, w karcie +5 kg. Widziałam żołądki, serduszka, nerki, pęcherz moczowy i kręgosłupiki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:41
-
Olcia dziewczynka mówisz?
To ja też w szoku jestem, jakoś nastawiłam się (ty nas nastawiłaś) że u ciebie synuś będzie! No to witamy Tosię
A Tola...?
Gdzie masz te 5kg??? Chyba gdzieś z tyłu, bo na zdjęciach nic nie widać.
Rozumiem, że maluchy zdrowe, a to najważniejsze -
Mała, już myślałam o Toli, jako drugiej, ale nie jest na A. mąż się skrzywił i zaraz urwał temat, on nie chce do siebie dopuścić takiej opcji na 2 dziewuchy. On chciał 2 chłopaków i liczył nadal na to po cichu. W końcu umówił się z kumplami na zakładanie nowej drużyny hokejowej.
Mama była ze mną bo bardzo chciała zobaczyć dzieci na USG i jak pani powiedziała "cipeczka" to mama wrzasnęła i zaczęła mnie całować.. jezuuuu... ( mają już wnuka od mojego brata)
Napisała do taty bo w morzu w pracy jest a tata odpisał, że codziennie się modlił o małą Oleńkę i że się rozpłakał... Nienormalnych mam rodzicówJeszcze wyjdzie na to że sobie 2 dziewuszki dziadkowie wymodlili...
Za tydzień w środę mam wizytę u swoje babeczki na NFZ więc znów czekamOna_89', izulkaa, Kitaja, Sajgonara, Anastazja85, Cebulka, Micia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co wybrałam się z moim do kina dzisiaj..cos o parku jurajskim..
O zgrozo.. Myślałam ze nie wysiedzę.. Kręgosłup bolal.. Do kibla 2 razy musiałam wyjść i na zewnątrz bo slabo mi się zrobilo...
W dodatku córcia wiercila się w kazda stronę, kopala i demonstrowala chyba ze jej się w cale nie podoba.. Nigdy więcej..
Wole w domu pooglądać w spokoju i na leżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:02
-
Olcia gratuluję, szczególnie tego, że dajesz sobie tak dzielnie radę i dzieciaczki rosną zdrowo
. Co do płci, to chyba wiesz jak jest - nie ma się póki co przywiązywać, różnie jeszcze może być, tym bardziej że jednego nie widać. Moim zdaniem to parka
ale dwie babeczki to byłoby coś hehe tyle różu
olcia88 lubi tę wiadomość
-
izulkaa wrote:Molcia podiwiam ze się zapinasz w jeansach
odnoszę też wrażenie po innych spodniach, że w udach też nieco przybrałam..
aa no i Olcia na Twoim przykładzie widać, że te pierwsze wyrokowania co do płci to nie do końca muszą się sprawdzićja Ci od początku wróżyłam parkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:10
olcia88 lubi tę wiadomość
-
olcia88 wrote:Mała, już myślałam o Toli, jako drugiej, ale nie jest na A. mąż się skrzywił i zaraz urwał temat, on nie chce do siebie dopuścić takiej opcji na 2 dziewuchy. On chciał 2 chłopaków i liczył nadal na to po cichu. W końcu umówił się z kumplami na zakładanie nowej drużyny hokejowej.
Mama była ze mną bo bardzo chciała zobaczyć dzieci na USG i jak pani powiedziała "cipeczka" to mama wrzasnęła i zaczęła mnie całować.. jezuuuu... ( mają już wnuka od mojego brata)
Napisała do taty bo w morzu w pracy jest a tata odpisał, że codziennie się modlił o małą Oleńkę i że się rozpłakał... Nienormalnych mam rodzicówJeszcze wyjdzie na to że sobie 2 dziewuszki dziadkowie wymodlili...
Za tydzień w środę mam wizytę u swoje babeczki na NFZ więc znów czekam
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja Olcia ma dwujajowe (ze tak sobie pozwoliłam odp
) ale właśnie uswiadomilas mi ze przy jednojajowych wystarczy zetknąć miedzy nóżki jednemu dzidziusiowi, żeby poznać ich płeć
A ty na kiedy masz termin? Bo na liście nie masz wpisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:18
perelka89 lubi tę wiadomość