Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka z moim L4 to postanowione od połowy lipca, ale teraz po tej sytuacji zastanawiam się nad trybem natychmiastowym ...
Mała przyrost wagi jest inny kiedy startujesz z 50-55 kg a inny kiedy z 60-65kg. W pierwszej sytuacji może być szybszy i większy, nie martwiłabym się tym tak bardzo! Widocznie Twoja córcia ma smaka i niech zdrowo rośnie
Ja jem troszkę więcej niż przed ciąża, ale tez pozwalam sobie na wiecej łakoci czy "niezdrowych smaczków" których unikałam przed ciąża i to mnie może zgubić chodź staram się pilnować.
Ostatnio o 21 zjadłam chipsy solone i to całą paczkę, myślałam że z wyrzutów spać nie będę mogła, ale usnełam szybko
-
Mala na wizycie powiedzial , ze jest wszystko ok. Zbadal mnie wewnetrznie , sprawdzil czystosc pochwy i tyle. wpisal do karty dnomacicy , ale nigdzie nie znalazlam takich opisow. Ostatnio mam w nocy zle sny zwiazane z malenstwem , ale musze myslec pozytywnie:)
-
nick nieaktualny
-
NA RAZIE KUPILAM TYLKO JEDNO BODY , BLUZECZKE Z DLUGIM REKAWEM I BLUZE WELUROWA. CZEKAM DO USG POLOWKOWEGO I MOZE WTEDY ZACZNE WIECEJ KUPOWAC. LOZECZKO DOSTANIEMY + NOWY MATERACYK. CIUSZKI JESLI BEDZIE DZIEWCZYNKA TO TEZ BEZ PROBLEMU, GORZEJ JAK CHLOPIEC. A WE WRZESNIU TO U MNIE KLASA MATURALNA I 1 GIMNAZJUM. OJJJJ BEDZIE SIE DZIALO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06
-
Witam mamusie :*
Idealna zona i mama zrobila na obiad kalafiora chcecie wystarczy dla wszystkich :*Kitaja, Micia lubią tę wiadomość
-
Buffy u nas też komunia kto będzie latał cały październik na różaniec? :o
u mnie znowuż dla chłopca dostalabym ciuszki.. Obawiam się ze przyjdzie jeden taki miesiąc gdy będzie trzeba skompletować wyprawki, zrobić remont i w końcu wszystko będzie na ost chwile -
nick nieaktualnyMuszę się pożalić, bo po prostu ręce mi opadły i wszystkiego mi się odechciało.....
Biologiczna matka Antka (9 lat skończy 20 lipca) poszuka mu fajki wodnej........ Co to jest z tymi ludźmi... tyle problemów wychowawczych mamy z mężem przez nią.... -
Moodliszka mój właśnie kupił bo dziś pizze robimy
. Ale dużo kupił i mam ochotę, niestety nie spytał, czy z parzonego mięsa
. A bym sobie zjadła też tak na chlebek
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:38
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny